Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @falsepoet

Sicilimiz ak ve çok temiz şükürler olsun orada sorun yok konu adli sicil belgesi değil değerli dostum benim sorduğum evrak nüfus kayıt örneği, bizim sicilimiz çok temiz, blraz daha dikkatli konuşalım lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@falsepoet

Sicilimiz ak ve çok temiz şükürler olsun orada sorun yok konu adli sicil belgesi değil değerli dostum benim sorduğum evrak nüfus kayıt örneği, bizim sicilimiz çok temiz, blraz daha dikkatli konuşalım lütfen

Mülakat tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
    Evlilik cüzdanı orijinali ve 1 adet fotokopisi (evliyseniz)
    Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı (e-devlet)
    Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet)
    Asıl kazanana ait en yüksek eğitim durumunu gösterir diploma (en az lise diplomasi)
    Banka hesap dökümü (Detayları forumda mevcut)
    Erkek talihliye ait Askerlik Durum Belgesi (e-devlet)
    Sağlık raporu alacaksınız mülakat öncesi, kapalı zarf içerisindeki sağlık raporu
    Her talihli için ABD vizesi standartlarına uygun ikişer adet fotoğraf (51x51)
    Konsoloslukta ödeyeceğiniz kişi başı USD 330 vize ücretini ödediğinize dair ödeme fişleri
    DS260 formundaki adresi güncelleyecekseniz yeni adresin yazılı olduğu not kagidi
    Mülakat öncesi yapılacak ustraveldocs kaydı

Ankara mülakat için bu evraklar, daha fazla bilgi mülakat deneyimleri başlığında Ankara deneyimlerinde mevcut. Mülakat öncesi konsolosluktan gelmesi muhtemel emaili takip etmeniz yararınıza olacaktır, her bir talihli için ilave evrak isteyebilir profile göre.

Arşiv kayıtlı sicil kaydında bir kayıt var ise, yukarıdaki diğer forum kullanıcısının ilettiği üzere 3.madde yerine adliyeden alınacak arşiv kayıtlı adli sicil kaydı, mahkeme kaleminden alınacak kararın kopyası, ceza alınan yasanın kopyası ve bu üç evrağın yeminli mütercim tercümandan tercümesi

• Merhabalar ustraveldocs.com dan kayıt yaptım kullanıcı adı şifre güvenlik soruları falan hepsini ayarladım fakat şimdi girmek istiyorum pasaport un geleceği adresi seçmek için devamlı beni giriş sayfasına atıyo durmadan hep kullanıcı adı şifre giriyorum her defasında sayfa başa dönüyor yani giriş yapamıyorum sebebi nedir arkadaşlar

• @Dogukan-Oge biz eşime 2. pasaport çıkardık, bizden ilkini istemediler 🤔

• Arkadaşlar 30 mart sağlık muayenesi, 15 nisan mülakatım var. Ben burda yalnızım üzerimde nakit para var. Sağlık muayenesinde param yanımda olursa güvenlik açısından bir sorun olur mu? Bütün kıyafetleri mi çıkarıyoruz o gömleği giyeceğimiz zaman. Emanet eşyaları koyacağım bir yer var mıdır? Bilenler yazabilir mi?

• @ceycey12345 kıyafetleri hemen yanına koyup önlük giyiyorsun gözünün önünde sorun yok

• @falsepoet kan alırken vs, kıyafetler hep gözümün önünde mi kalacak yani başka odaya geçme durumu yok diyorsunuz. Dönüş için teşekkür ederim 🙏🏻

• @ceycey12345 tabiki bu sadece uganlar için gecerli

• Merhaba, Nisan’ın birinde mülakatım var. Annemin ismi değişti ismi çok önceden değişmesine rağmen bazı evraklarda eski ismi, bazı evraklarda yeni ismi yazıyor. Bilgisi olan cevaplayabilir mi Bir sorun olur mu?

• @ATS16 ben daha önceki deneyimler ve sizin bu bildiriminize göre hazırlık yapıyorum(bana özel ilavelerde var tabi).

Ancak bana gelen mail ile aşağıdaki evraklar istendi. 5 nolu madde de biraz kafam karıştı. CEAC a bir şey yüklememiz gerekiyor muydu?
    Teşekkürler, iyi hafta sonları.

6c0082aa-3401-4ac8-8fb3-fd0bf094920f-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345 Sağlık muayenesinde; kan, röntgen ve muayene aşamalarında çantanız kıyafetiniz ya hemen yanınızda ya da max. 1 metre mesafede gözünüzün göreceği yerde oluyor, koyabileceğiniz yer mevcut yani, o yüzden bir yerlere emanete bırakmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel Diversity Visa için geçerli değil o madde. Yani biz CEAC a herhangi bir belge yüklemiyoruz. Kolaylıklar dilerim.

• @designer96 Ben bankadan bir üst yazı almıştım. TL hesabındaki bakiyenin o günkü kur üzerinden USD cinsinden karşılığını yazıp imzalamışlardı.

• @Aslan-3 16 yaşından küçük çocuklar için asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 2 adet çıkartın yeterli.Onun için adli sicil kaydı istenmiyor.16 yaşından büyük çocuk için e devlet şifresi alın onun adına Vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarın ve arşivli Adli sicil kaydını İngilizce çıkartın.

• @msvrlr Peki zarfa pasaportlarınızı da koydunuz mu, En çok bunu merak ediyorum çünkü şuan vize basmıyorlar pasaportu geri bize yollayacaklar mı ? Bende mail attım bu sene farklı bir durumla karşı karşıyayız eksik evrakla birlikte pasaport yollayalım mı diye, ama bana da cvp gelmedi, bende pazartesi sizin gibi ups ile evrak ve pasaportları yollayacağım bakalım bir gelişme olursa burdan yazarım, sizin olursa sizde yazarsanız çok sevinirim, Teşekkürler.

• @aysegul hanım çok teşekür ederim değerli yorumunuz için dediğiniz gibi sorun olmadı

• @meral ben pasaport yollamadim. Saglik muayenem eksikti onu yolladim cunku suan vize basmadiklari icin pasaportu gondermenizin bir anlami yok cunku pasaportunuzla bir isleri yok o yuzden eksik belgeniz neyse onu yollamalisiniz bence. Cunku zaten bilgilerinizin oldugu birbelge yollayacaksiniz

• Banka hesap dökümü mualkat tarihimizden kac gun önce almayız güncel olarak sadece doviz hesabımın dokümanını alsam sorun olur mu

• Merhabalar traveldocs dan bilgileri giriyorum fakat çocukların bilgisini doldururken mail adresi istiyor N/A yazıyorum kabul etmiyor çocukların mail adresi yok nasıl yapıcam 5 yaşındaki çocuğa mail adresimi açmam lazim

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Banka hesap dökümü mualkat tarihimizden kac gun önce almayız güncel olarak sadece doviz hesabımın dokümanını alsam sorun olur mu

Mülakat tarihinizi imzanızda belirtin lütfen.

Benzer Başlıklar

• 57
  • 180
  • 16399
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |