Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Rutkay Evet artık muhatabınız Ankara

• @Recep-Macit-AYDIN recep bey mülakat tarihi ve mülakata kaç kişi gireceğinizi de imzanıza ekler misiniz rica etsek ?
    Öncelikle ais kaydı artık yok, yerine ustraveldocs kaydı yapmanız gerekiyor. Genelde arkadaşlar Ayşegül hanımın anlatımıyla yaptı linki size ekliyorum ama ekstra bir sey olursa arama kısmına yazarsanız bu başlıkta çok deneyim mevcut.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

Sağlık muayenesi için de Unganlardan randevu alabilmeniz için link bırakıyorum size yine arama kısmını kullanırsanız telefon numaralarına kadar ulaşabilirsiniz isterseniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/521559

• @Eda-Yaşar-Kardaş vizeniz varsa ben olsam viyanada kalırım Türkiye bir şekilde savaşa girerse yada trup reyiz siz bizle savaşmadınız size vize yok derse şaşırmam ve ankara hep yalan olur, fakat Avrupa'ya bunu demesi daha zor bir de böyle bakın olaya adam mentali bir farklı.

• @Sibel-Apaydın teşekkür ederim ❤

• ⭐⭐⭐⭐

@zehrof, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

güncel mülakat tarihleriyle ilgili excel'i bulamıyorum. En son hangi numaraya mülakat geldiğine dair bilgilerin olduğu excel'den bahsediyorum yardımcı olur musunuz?

Excelden faydalanmak istemeniz çok güzel ancak siz de kaydınızı yapmalısınız 😉💯

Bu tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen.

• @Serapp Hallettimm , ilginiz için teşekkürler 🌸

• @gucarslan Haklisiniz kusura bakmayin durumu tam anlatamadim. Sirayla yaptiklarimi size aktarayim;

• Evet Yeni dogan kizim icin Ds-260 formunu mülakat almadan önce doldurdum ve submit ettim.
      -Confirmation sayfasinin ciktisini aldim. Ceac sayfasinda kizim tamamlanmis olarak görünüyor.
      -6 mayisa mulakat aldigim icin artik formu actirabilecegimi dusundum ve dun navigatorun yonlendirmesi ile [email protected] mail adresine M33-CASE UNLOCK başlığı ile durumu anlatir bir mail ilettim.
      -Ds-260 formlarimiz acilinca hem benim, hem esimin formlarindaki cocuk bilgilerini guncelleyecegim.
      -Yenindogan kizimin formu da acilacagi icin orada da pasaport bilgilerini guncelleyecegim.

Akabinde saniyorum ki işlemlerim tamamlanmış olacak. Yorumlarinizi alabilir miyim?

Cok teşekkürler.
    Saygilarimla

• @mesut57 cok teşekkürler

• @Eda-Yaşar-Kardaş
    Merhaba tesekkur ederim 🙂 , evet ayni soylediginiz sekilde gerceklesti , Viyana kendisi direkt 2 nisanda mulakat oldugunu ve getirmem gereken belgelerin listesiyle birlikte bir mail atti.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rutkay mail ile degil, web sitesindeki soru formundan bu talebi yapin, o şekilde cevap alabilirsiniz. bol şans..

• Arkadaşlar bana eşlik edecek tercüman bilgisini girerek mail atmıştım. Bugün dönüş geldi ama farklı bir isim yazıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Ve neden talebim dışında böyle bir değişiklik olmuş olabilir?

• @gucarslan desteginiz icin cok tesekkurler. İyi gunler dilerim.

• Merhabalar,

İstenen evraklar arasında Doğum belgesi (aslı ve fotokopisi) yazmaktadır. E devlet üzerinden alınan Formül A yeterli olmakta mıdır ? Yoksa nüfus müdürlüğüne gidip mi belge almak gerekiyor ?
    Diğer evrak ise Document Delivery Registration. Bu belge UID barkodlu evrak mı ?

• Bu kadar bilgi ve bu kadar emek... Hicbir karsilik beklemeden boylesine degerli bilgileri bizlere paylasmak.. Ne denir ki. Onunuzde sapka cikariyorum. Ellerinize saglik.

• Yarın sabah sağlık mülakatına gireceğiz. Aç veya tok olmak farkediyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@omurk hayır farketmiyor, imzanızı günceller misiniz?

• @aysegul tamamdır, teşekkürler.

• @rhyten @ozanertugrul
    Selamlar, sadece tahmin bu soylediklerim ama suspension kalkmasi durumunda statunun AP -> Issued olmasi process i konsolosluklarin icin ilk asama kadar bir yuk olmayacaktir.

• @Serapp hanım bugün lise diplomamla ilgili ilettiğim maili ve aldığım yanıtı paylaşıyorum tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
    İlettiğim mail :
    I am writing regarding the documents required for my upcoming visa interview. I understand that my high school diploma is required as part of the application process. However, my original diploma is currently held by my university’s administration (Dean’s Office) and cannot be temporarily released.

In this case, I would like to clarify whether an official letter from my university, confirming that I am currently enrolled and that my high school diploma is being held by the institution, can be accepted instead of the original diploma at the time of the interview.

Please inform me if this document can replace the original diploma, or if presenting the original document is strictly required. If needed, I can also obtain this official letter from my university in advance and send it to you for review before the interview.

Viyananın bana verdiği cevap maili :
    Dear Ahmet,

You may bring a copy of your high school diploma together with the letter from the University to your interview.

Kind regards,

• ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet Konuyu açıklığa kavuşturmanıza çok sevindim.
    Henüz almadıysanız tercüme ile uğraşmamak için Üniversiteden alacağınız mektubu İngilizce olarak temin etmeniz iyi olur.
    Bu arada, Viyana kadar yardımcı ve sevecen başka bir konsolosluk daha yoktur diyebilirim 💯👏
    Mülakatınızda şimdiden başarılar dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |