Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Fer-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Recep-Macit-AYDIN Recep bey güncel durumunzu imzanıza ekleme yapmanız gerekmektedir.Aksi taktirde Adminler veya biz kullancılar sizlere yardımcı olacak bilgilere ulaşamayız...

@Recep-Macit-AYDIN

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 gözünüz aydın, içiniz rahatlamıştır. Hazırlıklar için kolaylıklar diliyorum, bol şans.

• Arkadaşlar merhaba, sadece bir doz covid aşısı oldum, Hong Kong sağlık randevusunda sıkıntı olur mu, ikinci dozu olmak lazım mıdır, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

• @gucarslan Bey bilgilendirme icin tesekkur ederiz kizdirdik sanirim sizi 🙂 Fakat benim sadece egitim bilgileri ve aile bireylerimin pasaportlarini eklemekten haric olarak eylul 2025 te bir kizim oldu. Simdi 2 cocugum var ve Ds260 formunu 2025 mayista submit etmistim. Haliyle benim ve esimin forumda cocuk sayimiz 1 olarak gorunuyor. Bu sebeple dosyayi actirmamiza gerek olur mu? Yorumunuz nedir ? Teşekkürler. Saygilar.

• merhaba herkese iyi akşamlar. 14 nisanda eşimle birlikte ankarada sonunda mülakata girebiliyoruz. Belgelerimizi toplarken malesef benim üniversite diplomamı bulamadık. e devletten alınan belge ile mülakata girmek gibi bir olasılıgımız var mı acaba bilgisi olan paylaşabilirse çok seviniriz. tekrar iyi akşamlar sevgiler

• @Rutkay Ufak tefek bilgileriniz için açtırmanıza gerek yok fakat yeni aile bireyini muhakkak DS 260 a eklemeniz ve pasaport edinmeniz gerekir mülakat tarihi aldığınız içi açtırmanızda bı sorun olmaz

• @ATS16 tamam bilgilerimi ayarladım lütfen yardım

• @Fer-0 lütfen yardım çok stresliyim bu süreçte

• @aysegul

Çok teşekkürler Ayşegül hanım, aynen dediğiniz gibi oldu, süreç de açılırsa inşallah tamamdır, bu arada bişey sorayım 🙂 biz sağlık muayenesine girmeye karar verdik 29 Nisan mülakat, mülakata en yakın kaç gün öcesine alabiliyoruz acaba sağlık muayene randevusunu ? Yani Unganlar’ın raporu yetiştirme hızını merak ediyoruz, ona göre randevu alacağız, ve birde Unganlar iletişim adresi lazım . Daha da sizi rahatsız etmeyeceğiz mülakat bitene kadar , samimiyetle çok ama çok teşekkür ederiz 🙏

• @Recep-Macit-AYDIN artık ais yok. Ustraveldoc üzerindem kayıt yapacaksınız. @aysegul Hanım ın bu konuda detaylı paylaşımı var. Arama butonu kullanarak ulaşabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 27 nisan pazartesiye alabilirsiniz, çünkü unganlar raporu ertesi gün öğleden sonra veriyorlar. yani 27sine randevu alabilirseniz 28inde raporunuzu alır, 29unda mülakata girersiniz.
    Zaten max 1 ay öncesinden başlayarak, 2 gün kalana kadar olan bu aralık için randevu alabiliyorsunuz.
    Unganların web sitesinde 17.00den sonra arayabileceğiniz bir numara vardı.
    Bir de [email protected] email adresi var benim inbox'ımda, muhtemelen sitelerinde de vardır bu bilgi 🙂

Rahatsızlık yok, estağfirullah. Herkes sürecini sorunsuz ilerletsin (tabi bunu yapabilmek için ilgili başlıkları bol bol okumaya çalışarak), sonunda da vizelerine kavuşsun yeter 🙂

• @Aslan-3 En geç 27 Nisan olmalı.Muayenenin ertesi günü öğleden sonra 16:00 da gelin alın diyorlar genelde..Ama önemli bir sağlık sıkıntısı geçmişiniz yoksa önemli bir ameliyat yada bir tedavi süreciniz olmadıysa.. İnşallah sıkıntısız bir şekilde vizenize kavuşmanız dileğiyle...

• @mesut57 bilgilendirme icin teşekkür ederim Mesut Bey. [email protected] adresinden mail atarak dosyami actirmaliyim degil mi ? Cok teşekkürler.

• Uzun zaman sonra yurtdışına çıkacağım 2 Nisan Viyana mülakat için. Toplamda bir hafta Schengen bölgesinde bulunacağım için e-sim mi satın almalıyım? Yoksa havalimanından geçici hat vs. mi acaba önerisi olan var mıdır? Teşekkürler

• güncel mülakat tarihleriyle ilgili excel'i bulamıyorum. En son hangi numaraya mülakat geldiğine dair bilgilerin olduğu excel'den bahsediyorum yardımcı olur musunuz?

• @zehrof iletinizin olduğu başlığın 1. Sayfasına gelip exsel tablosu nu( renkli yazılı) yeri tıklamanız gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rutkay sağlıklı bilgi almak için doğru bilgi vermeniz gerek.

yeni doğan bebeğiniz için ds260 formu doldurdunuz mu peki?
    hem onun formu hem de sizlerin gileri için web sitesindeki soru formundan konsolosluğa ulaşıp ilgili güncellemeleri talep etmelisiniz.
    öncesinde yeni doğan bebeğiniz için pass çıkartmalı ve talep sırasında bunu ve vukuatlı nüfus kayıt örneğinizi de yollamalısınız.
    konsolosluk bebeğiniz için form doldurur ama kendi formunuzu sizin güncellemeniz gerekecektir.

• @elfdvc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, baya baktım ama benzer sorunu göremedim
    www.usvisascheduling.com sayfasında
    Beni otomatik yönlendirdiği Profile bölümünde
    email-dil-ülke seçimi yapacağım
    ülke thailand görünüyordu

türkçe ve turkiye seçtim anca sayfa ilerlemiyor
    Acaba hala ESC ekranında Bangkok göründüğü için midir
    Ne yapmak lazm

image.png

Merhabalar,

Bu sorunla ilgili daha önce size mail atmıştım. Ancak dönüşün sistemdeki “Feedback/Requests” alanına yapıldığını sonradan fark ettim; çünkü o bölüme erişemiyordum.

Yanıt alamadığımı düşünerek ikinci kez mail gönderdim. Bu kez mail üzerinden dönüş yapıldı ve sorunun çözüldüğü, dosyamın aktarıldığı ve detayları “Feedback/Requests” alanında görebileceğim belirtildi.

Tekrar giriş yaptığımda sistemi sorunsuz şekilde kullanabildim ve ülke bilgimin Türkiye olarak güncellendiğini gördüm.

Ayrıca eşimi dependent olarak ekledim; ayrı bir hesap açmadım. Dependent bölümünde ekleme yaparken yeni bir hesap oluşturarak işlemi tamamladı zaten.

• Bu ileti silindi!

• @rhyten merhaba hayırlı olsun tüm sürecinizde kolaylıklar dilerim. verdiğiniz bilgilerden anladığım numaranız current olunca viyanadan size randevu maili geldi, sizin ekstra kcc ile falan yazışmanıza yada viyana ile "bana randevu verin" tarzında bir yazışma yapmanıza gerek kalmadı 🙂 güzel haberlerinizi bekleriz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |