DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba arkadaslar
Muhtemelen Nisan ayinda Viyana’da mulakata girecek ilk kisilerden birisiyim ben de.
31 mart icin molnardan saglik gorusmesi , 2 nisan icin de konsolosluktan mulakat aldim.
Suan hali hazirda asilarimi tamamliyorum ( Tetraxim, Hepatit-B ve Grip asisi ).Dosyami geri Ankara’ya tasimadim cunku pause ihtimalinin kalkmasi durumunda vize basim yogunlugu vb. gibi seylere Ankara’da takilmak istemedim. Tamamen kisisel bir tercih tasiyan arkadaslarimiza saygim sonsuz.
Haftaya mulakat gectikten sonra tam mulakat deneyimini de yazip anlatirim.
-
@rhyten Surecinizde basarilar diliyorum. Bir sorum olacakti. Son gordugumde bazi arkadaslara Molnar randevu vermiyordu. Sadece bir arkadasimiza randevu vermisti. O da konsolosluktan gelen "isterseniz doktor randevusu alabilirsiniz" bilgisini alip Molnar'a ilettikten sonra randevusunu almisti. Siz randevunuzu direkt Molnar'dan alabildiniz mi? Yoksa konsolosluktan bir onay maili alip mi ilerlediniz?
-
tesekkur ederim. Konsolosluk bana mulakat bilgi mailini yolladigi gibi ben de onlara saglik gorusmesi yapmak istedigimi soyledim. Ilk basta pause’in ne kadar surecegini veya kalkip kalkmayacagini bilmediklerini bu yuzden tavsiye etmediklerini soylediler. 1 gun sonra da tekrar mail atip isterseniz doktor randevusu alabilirsiniz diye eklediler. Ben de bu attiklari maili molnar’a iletip saglik randevusunu kendilerinden aldim, asilar ile ilgili de birkac soru sordum( bebeklikten asi kartim vardi orada yazanlari kabul edeceklerini ve flu mevsiminde saglik mulakati oldugum icin grip asisinin gerektigi konularinda).
@mertcank34, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@rhyten Surecinizde basarilar diliyorum. Bir sorum olacakti. Son gordugumde bazi arkadaslara Molnar randevu vermiyordu. Sadece bir arkadasimiza randevu vermisti. O da konsolosluktan gelen "isterseniz doktor randevusu alabilirsiniz" bilgisini alip Molnar'a ilettikten sonra randevusunu almisti. Siz randevunuzu direkt Molnar'dan alabildiniz mi? Yoksa konsolosluktan bir onay maili alip mi ilerlediniz?
-
@rhyten Merhaba.Öncelikle mülakatınız hayırlı olsun,umarım kolaylıkla halledersiniz.Pause kararı kalkınca, vize basım yoğunluğundan ziyade genel gidişat içinde Ankara'nın mülakat için davet göndermesi daha mühim değil mi? Yani Ankara'nın mülakat için davet gönderme sırasına girmezsek pause kararı kalsa da, bizler için bir faydası olmaz diye değerlendiriyorum.Bir şey mi kaçırıyorum acaba? Yanlış mı düşüncem?
-
@rhyten, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaslar
Muhtemelen Nisan ayinda Viyana’da mulakata girecek ilk kisilerden birisiyim ben de.
31 mart icin molnardan saglik gorusmesi , 2 nisan icin de konsolosluktan mulakat aldim.
Suan hali hazirda asilarimi tamamliyorum ( Tetraxim, Hepatit-B ve Grip asisi ).Dosyami geri Ankara’ya tasimadim cunku pause ihtimalinin kalkmasi durumunda vize basim yogunlugu vb. gibi seylere Ankara’da takilmak istemedim. Tamamen kisisel bir tercih tasiyan arkadaslarimiza saygim sonsuz.
Haftaya mulakat gectikten sonra tam mulakat deneyimini de yazip anlatirim.
Merhaba, benim de aynı şekilde Viyana'da 31 Mart doktor ve 2 Nisan mülakat günüm. Özel bir hastanede antikor testi yaptırmıştım, aşıları da dün tamamladım fakat bir sorum olacaktı. Aile hekimim sadece A4 kağıdına aşı kartı başlığıyla yaptırdığım aşıların tarihi ve adını türkçe olarak çıktı verdi imzalı mühürlü. Siz farklı belge alabildiniz mi? Çıktının Türkçe olması sebebiyle emin olamadım da.
-
Merhaba tesekkur ederim. Ankara zaten hali hazirda gecen senelere gore cok iyi gidiyor mulakat dagitiminda, ancak pause bir anda kalkarsa hangi sirayla vize basacaklari mechul. Ben buna guvenmedigim icin dosyami Viyanada biraktim.
@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@rhyten Merhaba.Öncelikle mülakatınız hayırlı olsun,umarım kolaylıkla halledersiniz.Pause kararı kalkınca, vize basım yoğunluğundan ziyade genel gidişat içinde Ankara'nın mülakat için davet göndermesi daha mühim değil mi? Yani Ankara'nın mülakat için davet gönderme sırasına girmezsek pause kararı kalsa da, bizler için bir faydası olmaz diye değerlendiriyorum.Bir şey mi kaçırıyorum acaba? Yanlış mı düşüncem?
-
@MusaAtakan Bugün, taşındığına dair maili aldım. İlginç bir detay 'Hongkong to Ankara' olarak yazmışlar maili. Herhangi bir şeyi etkileyeceğini düşünmesem de paylaşmak istedim.
-
Arkadaşlar lütfen yardım edin bu AIS nedir sayfaya giriyorum sayfa kullanılamıyor deniyor mayıs ayına mülakat tarihi verdiler sistem nasıl ilerliyor önce AIS e kayıt olmam gerekiyormuş sonra hastane randevu alıcam nerden alıcam ungan soyisimli doktorlar varmış onları telefonlamı aramam lazım ayrıca ne gibi evraklar hazırlayacağım lütfen yardım
-
@Recep-Macit-AYDIN Recep bey güncel durumunzu imzanıza ekleme yapmanız gerekmektedir.Aksi taktirde Adminler veya biz kullancılar sizlere yardımcı olacak bilgilere ulaşamayız...
-
@Fer-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Recep-Macit-AYDIN Recep bey güncel durumunzu imzanıza ekleme yapmanız gerekmektedir.Aksi taktirde Adminler veya biz kullancılar sizlere yardımcı olacak bilgilere ulaşamayız...
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@Aslan-3 gözünüz aydın, içiniz rahatlamıştır. Hazırlıklar için kolaylıklar diliyorum, bol şans.
-
Arkadaşlar merhaba, sadece bir doz covid aşısı oldum, Hong Kong sağlık randevusunda sıkıntı olur mu, ikinci dozu olmak lazım mıdır, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
-
@gucarslan Bey bilgilendirme icin tesekkur ederiz kizdirdik sanirim sizi :) Fakat benim sadece egitim bilgileri ve aile bireylerimin pasaportlarini eklemekten haric olarak eylul 2025 te bir kizim oldu. Simdi 2 cocugum var ve Ds260 formunu 2025 mayista submit etmistim. Haliyle benim ve esimin forumda cocuk sayimiz 1 olarak gorunuyor. Bu sebeple dosyayi actirmamiza gerek olur mu? Yorumunuz nedir ? Teşekkürler. Saygilar.
-
merhaba herkese iyi akşamlar. 14 nisanda eşimle birlikte ankarada sonunda mülakata girebiliyoruz. Belgelerimizi toplarken malesef benim üniversite diplomamı bulamadık. e devletten alınan belge ile mülakata girmek gibi bir olasılıgımız var mı acaba bilgisi olan paylaşabilirse çok seviniriz. tekrar iyi akşamlar sevgiler
-
@Rutkay Ufak tefek bilgileriniz için açtırmanıza gerek yok fakat yeni aile bireyini muhakkak DS 260 a eklemeniz ve pasaport edinmeniz gerekir mülakat tarihi aldığınız içi açtırmanızda bı sorun olmaz
-
@ATS16 tamam bilgilerimi ayarladım lütfen yardım
-
@Fer-0 lütfen yardım çok stresliyim bu süreçte
-
Çok teşekkürler Ayşegül hanım, aynen dediğiniz gibi oldu, süreç de açılırsa inşallah tamamdır, bu arada bişey sorayım :) biz sağlık muayenesine girmeye karar verdik 29 Nisan mülakat, mülakata en yakın kaç gün öcesine alabiliyoruz acaba sağlık muayene randevusunu ? Yani Unganlar’ın raporu yetiştirme hızını merak ediyoruz, ona göre randevu alacağız, ve birde Unganlar iletişim adresi lazım . Daha da sizi rahatsız etmeyeceğiz mülakat bitene kadar , samimiyetle çok ama çok teşekkür ederiz 🙏
-
@Recep-Macit-AYDIN artık ais yok. Ustraveldoc üzerindem kayıt yapacaksınız. @aysegul Hanım ın bu konuda detaylı paylaşımı var. Arama butonu kullanarak ulaşabilirsiniz.
-
@Aslan-3 27 nisan pazartesiye alabilirsiniz, çünkü unganlar raporu ertesi gün öğleden sonra veriyorlar. yani 27sine randevu alabilirseniz 28inde raporunuzu alır, 29unda mülakata girersiniz.
Zaten max 1 ay öncesinden başlayarak, 2 gün kalana kadar olan bu aralık için randevu alabiliyorsunuz.
Unganların web sitesinde 17.00den sonra arayabileceğiniz bir numara vardı.
Bir de [email protected] email adresi var benim inbox'ımda, muhtemelen sitelerinde de vardır bu bilgi :)Rahatsızlık yok, estağfirullah. Herkes sürecini sorunsuz ilerletsin (tabi bunu yapabilmek için ilgili başlıkları bol bol okumaya çalışarak), sonunda da vizelerine kavuşsun yeter :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum