Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @DenizMaths evet ben gayet memnunum. Benim dosyalarimla Turkiyeden bir kac uzman ilgilendi ama konularina cok hakimler. Ben bir sene haric hep ciddi miktarda iade aldim. Ayrica bir CPA ile calismis oluyorsunuz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @arnblt, içinde söyledi: Türkiye'deki Mülklerin Amerika'da Vergilendirilmesi

Ben GC ciktiktan 3 sene sonra ABD ye yerlestim. O 3 sene boyunca ABD de hep iade aldim.

holy cow!! demek o zamanlar "burada ki kazancimla hem burayi hemde Abd'yi idare edebiliyorum" demenizin sebebi buymus sayin @arnblt pes valla. 😄
    Saka bir yana, adamlarin borcu bu hafta itibariyla 40 trilyon dolari asti, kandurali kefiyeli arap seyhlerinin petro-dolarlariyla bile duzelecegi yok, battikca batiyor ama mustehaklar. Bloody sari kafa ve avanesi, bibi'nin dolmusuna binip korfezin altini ustune getirdi, petrol fiyatlarini firlatdi, acisi bizim gibi orta ve az gelirli ulkelerin vatandaslarindan cikiyor.
    Neyse umarim sizin keyfiniz yerindedir. Hala sql yazmaya devam mi?

• @newman yok be verdigi iade benim Turkiyedeki bir aylik maasim kadardi. 7k civari almistim. Dunya SQL yazmaya basladi son bir kac yildir ben yazmisim cok mu. SQL yazmayani adamdan saymiyorlar simdi. 😁

• herkesin bilerek ve isteyerek girdigi bir gemi bu . yaslilar her filimde once oluyor maalesef , gozlukluler ile aralarinda milim fark var 🙂 . latifemi iyi manalarsiniz insallah 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |