Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @HALİT-Ozgur Sizi bir bakıma adli sicil kaydı uğraşından kurtardıysam ne mutlu bana 🙂 Umarım en yakın zamanda hepimiz vizelerimizi alırız.

• Herkese Merhaba, danışmak istediğim bir konu daha var. Banka hesabında bulundurulması gereken dolar miktarı ile ilgili deneyime sahip olanlardan destek rica edebilir miyim ?

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz bu aralar o kadar çok ankaraya dosyasını geri taşıyan talihliye her kanaldan cevap yazdımki, imzaya dikkat etmemişim refleks olarak cevap vermişim, hemen siliyorum, bilgilendirme için de talihli adına da teşekkür ederim.

edit : şimdi farkettim ki kullanıcı isimleri kaynaklı öyle bir cevap yazmışım, ceycey ler karışmış yani 🙂

• @Busra-Turan Bahsettiğiniz vatandaşlık ve oturum izni kararından önce taşıdıysanız; şuana kadar karar öncesi dosyalara kimse sorun çıkarmadı. Ancak illa Ankara ya alacağım derseniz, hali hazırda dosyalarını Ankara'ya geri taşıyan bir çok talihlimiz mevcut.

• @ceycey12345 ilgili arkadaşın verdiği bilgi doğru değil. Kendisi Ankara ya göre size bilgi vermiş. Ancak imzanıza göre siz HK da mülakata girecekseniz, o belgeye ihtiyacınız olacak. İlgili belgeye (Nam-ı değer 2NL) de greencard kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan ulaşabilirsiniz.

• @Eyupp evet beni çoook büyük bir dertten ve stresten kurtardınız. Bu forum bu yüzden çok kıymetli. Hayatınızda görmediğiniz tanımadığınız bir insan sizi çok büyük dertlerden kurtarabiliyor, cidden paha biçilemez. Paylaştığınız deneyim için çok minnettarım, tekrardan çok teşekkür ederim. Ayrıca siz ne yaptınız alabildiniz mi belgeyi?

• ⭐⭐⭐⭐

@ceyceycey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese Merhaba, danışmak istediğim bir konu daha var. Banka hesabında bulundurulması gereken dolar miktarı ile ilgili deneyime sahip olanlardan destek rica edebilir miyim ?

Bazi mülakatlarda kişi başı $15.000 de yetiyor bazısında $100.000 göstermesine rağmen yeterli görülmeyip sponsor istendiği de oldu. Tüm güncel deneyimler ve ne kadar gösterilmesi ile ilgili tüm detaylar için Ankara deneyimleri 👉 DV2026 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@msvrlr bu başlıkta bu konuyla ilgili çokça deneyim bulabilirsiniz, eski iletileri inceleyin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge hangi bilgileri güncellemek için hangi belgeleri göndermek istiyorsunuz?
    ve konsolosluk ile hangi mail üzerinden iletişime geçtiniz?

• @elbruz oncelikle bilgilendirme icin tesekkur ederim, evet ben karardan once Temmuz ayinda dosyami Ankara'dan Hong Kong'a tasimistim ve eger Hong Kong'dan mulakat randevusu alirsam ve son guncel duruma gore oturum sormuyorlarsa tasimayabilirim. peki guncel randevularda Hong Kong'un oturum sorup sormadigini biliyor musunuz?

• @Busra-Turan sormuyorlar

• @Busra-Turan karar öncesi taşıyanlardan bu zamana kadar karar mülakat verdikleri kimseye oturum sormadılar.

• @gucarslan Merhaba, kimlik ve pasaport bilgilerim değişti. [email protected] adresi üzerinden iletişime geçtim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge kimlikten kastınız ad - soyad ya da cinsiyet değişikliği mi?
    bunun dışında bir değişiklik varsa güncellemenize gerek yok, pasaport numaranız da dahil.

illa değişiklik talebiniz olacaksa, bunu web sitesindeki göçmen vize soru formundan yapmalısınız, mail ile değil.

• @abdiyos, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul imzam güncel hepsi doğru ben vizem tam teslim almadan önce pause kararı çıktığı için canceled without prejudice damgası vuruldu vize sayfasına şimdi emailim kayıp ettim açılma ihtimaline karşın iletişime nasılsın geçecem o lazım bana ?

Merhaba, bilgilerinizi DV2026 Excel Takip Listesine eklermisiniz (en alt beyaz alana)

Mülakata Ankara'da girdiyseniz, navigatör (buraya tıklayın) ile iletişime geçebilirsiniz.

• @bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@abdiyos, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul imzam güncel hepsi doğru ben vizem tam teslim almadan önce pause kararı çıktığı için canceled without prejudice damgası vuruldu vize sayfasına şimdi emailim kayıp ettim açılma ihtimaline karşın iletişime nasılsın geçecem o lazım bana ?

Merhaba, bilgilerinizi DV2026 Excel Takip Listesine eklermisiniz (en alt beyaz alana)

Mülakata Ankara'da girdiyseniz, navigatör (buraya tıklayın) ile iletişime geçebilirsiniz.

en alta "siz u satır altına bilgilerinizi girin biz düzenliyoruz" bir not eklerseniz daha mantıklı olur.

• @HALİT-Ozgur Maalesef 15 Aralık'tan beri hala Almanya'yı bekliyorum, pause olduğu için çok acele ettirmedim zaten uzun bekleme süresi olduğunu biliyordum ama artık 12 haftayı geçince Almanya'daki yakın arkadaşlarımdan birine ofisi arattım 2-3 haftalık bir süre verdiler. Umarım yakın zamanda gelir. 25 Mayıs'ta da muayenem bitiyor iyice zaman sıkışmasına girdik.

• Bu ileti silindi!

• aynı kalmış EU 20k.

d1cd29ba-fd9f-4958-998f-01b818a7415c-image.png

• @aliyonel 11k dan bir anda 20k çıktıkları için normal, bu mayıs ayında da 20k olanlara kadar vize verseler bizim için sorun yok bence.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 7344
  • 16399
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |