@Numan-Zafar, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Megadeth Kesinlikle katılıyorum. Kompleksten başka birşey bunu açıklayamaz. Yanlız bu basit bir sorun değil. eğer karşı taraf hem bilgisiz hemde authority sahibi ise ve bu kadar hassas bir konu üzerinde yetkisini bildğimiz halde haksız olduğunu da bildiğimiz halde bizim tavrımız ne olmalı? asıl soru bu.
1- Çıkartıp petition önüne mı koymamız lazım bak bu şartlar altında gidiyorum diye.
2- NIW EB2 programı bu şekildedir bununla gidiyorum mu dememiz lazım?
3- yada confrontation ile sen bilmiyorsun arkadaşım deyip tartışmaya mı geçmemiz lazım.
bir taraftan uçağınız kaçıyor. diğer taraftan belki kötü niyetli ve kesinlikle bilgisiz biriyle uğraşyorsunuz. doğru tarvrı tanımlamakta fayda var.
Gozen'in immigration vize sahibi birine karsi bu kadar sorgulama, keyfi olarak ucaga almama yetkisi oldugunu sanmiyorum.
Ulkemizde yaygin olan azicik sorumluluk alan kisinin ben ne oldum diyip karsi tarafa zulm etme durumu gibi geldi.
Belgenin orjinal yada sahte oldugunu ayirt edemiyorlarsa gercekten kendi eksiklikleri.
Yolcularin Gozen'e sirin gozukmek gibi bir sorumlulugu olmamali.
Keyfi olarak erken kapattiklari icin pandemi zamaninda bir TK ucagini kacirmistim bunlar yuzunden.
Onun disinda gidip gelmelerimde pek bir sorun yasamadim.