Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp

Teşekkür ederim, ilgimi çeken durum KCC’nin verdiği tarih ESC’de görünen Viyana mülakatı ile aynı, hala ESC’de 28 Nisan Viyana görünüyor saat 13:00 şeklinde
    Bekleyip ve o tarihe göre hazırlık yapacağız inşallah netleşir, buradan bildirim yaparız, teşekkürler herkese

• Merhaba, son durumda sağlık raporu almadan mülakata girmek konusunda düşünceleriniz nedir ? Deneyimleri okudukça almak daha mantıklı geliyor ama bütçe ve zaman açısından zorlanıyorum işim dolayısıla. Teşekkürler.

• Dosyamı hong kongdan ankaraya taşıdım ankaraya nasıl bir mail atmam gerekiyor acaba

• @Dogukan-Oge Mali yılın bitmesine zaten 6 ay kaldı eksik evrakla katılmamanızı tavsiye ederim

• @tumra Öyle mi, böyle mi, acaba mı diye diye neredeyse 6 ayı devirdik..Tamam, çok kolay olmayacağını biliyorduk ama 28 Ağustostan başlayarak farklı konularda sınanmaya devam ediyoruz...Talihli miyiz yoksa sabrımız ve azmimiz mi ölçülüyor bilemedim...Tüm bu sıkıntıların sonu güzel olacak ben öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum...
    Dv 2027 çekilişinin duraksatılması ile 26 kazananlarına vize basılmayacağı ancak mülakatların devam edeceği bilgisi birlikte duyurulmuştu dolayısıyla bana ayrı olarak düşünülmediği alınan kararlarda her iki durum için birlikte hareket edileceği fikrini veriyor.
    Ayrıca bülteni 11 binden den 20 bine çıkarıp hızlı ve hiç bekletmeden mülakat dağıtımı yapılması, dosyasını taşıyanların mülakat tarihi almalarına rağmen Ankara'ya kolayca transfer edebilmeleri ve hemen mülakat almaları, sağlık muayenesi ve mülakatın bedava olmayışını da düşünürsek bu pause daha nasıl kalkmayacak bilen biri açıklasın:)
    DV tarihinde çekilişin yapılmadığı veya pause un hiç kalkmadan mali yıl sonuna kadar devam ettiği bir sene olmamış bu sene de öyle birşey olmasın mümkünse...

• @Dogukan-Oge Ankara özelinde mülakata sağlık raporu almadan da katılabilirsiniz.

• @winter-is-coming, içinde söyledi:

Dv 2027 çekilişinin duraksatılması ile  26 kazananlarına vize basılmayacağı ancak mülakatların devam edeceği bilgisi birlikte duyurulmuştu dolayısıyla bana ayrı olarak düşünülmediği alınan kararlarda her iki durum için birlikte hareket edileceği fikrini veriyor.

değil mi ya ben de aynı fikirdeyim, net olarak bunu anlatmak istedim sonuçta dv 2027 açıp da dv2026 için hadi paralarını alalım mülakata zaman ayırsınlar ama biz bunların vizelerini basmayalım şeklinde bir uygulama bana hiç mantıklı gelmiyor. Nisan ayında her şey netleşecek gibi hissediyorum ama ömrümden bir yıl mı gitti yoksa on yıl mı onu bilmiyorum gerçekten

• @Kerem-6 Bunu yapıp sorun yaşayanlarda olmuş sanıyorum siz nasıl ilerlediniz ?

• @Serapp Merhaba mail formatına ulaştım çok teşekkür ederim. Aynı şekilde randevumu reschedule edebilmek içinde navigator kullanmaya çalışıyorum ama yönlendirmeleri anlayamadım. Mülakata girmeyip mi talepte bulunacağım?

• Ankarada Randevu tarihini değiştirmek için https://www.ustraveldocs.com/ sitesi üzerinden pre-approval request dolduran varsa yardımcı olabilir mi ?

• @Dogukan-Oge Evrak teslimi sırasında sağlık raporu sorulduğunda, süreçteki pause sebebiyle henüz almadığımı beyan ettim. Mülakatı beklerken de mülakatı yapılan bazı kişilere süreç açılmadan sağlık raporu almamalarının söylendiğini duymuştum. Son paylaşılan deneyimlerde de bundan bahsedilmişti. Tercih sizin tabii.

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhaba mail formatına ulaştım çok teşekkür ederim. Aynı şekilde randevumu reschedule edebilmek içinde navigator kullanmaya çalışıyorum ama yönlendirmeleri anlayamadım. Mülakata girmeyip mi talepte bulunacağım?

Sayın @mesut57 mülakatını erteletmişti, size yardımcı olacaktır.

• @Sibel-Apaydın çok sevindim gözünüz aydın 😇

• @Dogukan-Oge Merhabalar evet erteleme yapabilmek için mülakat tarihinizi geçirmeniz gerekiyor ama şu dönemde gerçekten önemli bir mazeretiniz varsa deneyin derim benimki vefat dolayısıyla idi ve erteleme talebimde vefat evragını da mailde sunmuştum 2 gün içinde olumlu mail geldi ve bir sonraki aya mülakat açtılar

• @mechtws
    Sorunuzu yeni gördüm. Hangi aşıların uygulanacağını özellikle sormadım ancak bana verilen belgede tetanoz hariç aşağıdaki aşıların muayene tarihi yazılıydı. Bu nedenle bu aşıların uygulandığını düşünüyorum:

•Tdap (Tetanos, Difteri ve Boğmaca aşısı)

•Measles, Mumps, Rubella (Kızamık, Kabakulak ve Kızamıkçık aşısı – MMR)

•Varicella (Suçiçeği aşısı)

•Polio (Çocuk felci aşısı)

•Hepatitis B (Hepatit B aşısı)

Toplamda doktor hanım tarafından 3 adet aşı uygulandı.

• Arkadaşlar https://www.ustraveldocs.com/ doldururken bir hata yaptım profil bölümündeki ülkeye Tayland yazmam gerekirken Türkiye yazmışım ve bu değişmiyor. Talep oluşturacağım ama ne yazmam gerekir talepte bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim .

• Unganlardan randevu almak istiyorum ama bir türlü forumda bulamadım. Lütfen link bilen atabilir mi .teşekkürler

• ben de merak ediyorum bunu yeterli midir arkadaslar viyana mulakati icin acaba tesekkurler

@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar artık e nabızdan yapılan aşıların belgesini alamıyormuşuz aile hekiminden alınıyormuş . Benim antikor testim mevcut ve o antikor testine göre eksik aşımı yaptırdım. O aşıyı yeni aşı kartına işledi kaşe imza attı. Sizce bu kadarı yeterli mi sağlık mülakatı için

• @ugursway

Bize Viyana’da 28 Nisan için mülakat planlandığı gün KCC ile Ankara’ya taşıdık dosyayı, fakat ESC sayfasında aynı tarih ve saatte Viyana görünüyor hala, teyid etme durumu söz konusu olamıyor maalesef, KCC’ye mülakatımız nerede diye mail attık, onlarda önceki iletimde paylaştığım maili gönderdiler. Bu sebeple sordum bu durumda ne yapmamı önerirsiniz diye, KCC Viyana’dan dosyayı Ankara’ya taşıyor Viyana için bize verdiği aynı tarihe, ve bunu biz sorduktan sonra mail ile bildiriyor, ama daha sonra ne [email protected] ne de Ankara’dan herhangi bir ileti-haber yok henüz, endişelenmeli miyiz bilemedik. Ankara’dan mail gelmesini mi bekleyeceğiz yoksa biz mi Ankara’ya soracağız ya da sadece beklemek mi bilemedik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |