Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul çok teşekkür ederim🙏Ayın 20 sinde idi ama Ankara uygun değiliz 29 u olsun dedi. Forumda tüm Bangkok, Hongkok ve Viyana ile ilgi yazılanları hep okudum. Ankara yı hep es geçtim. Ne kadar şanslılar maddi manevi diyordum. Bizim kesinlikle olmaz diye düşünüyordum. Ama sizin adınızı çok gördüm. Bu gece sabahladım araştırdım hiç uyumadım. Bende sizin gibi garantcii biriyim. En sonunda dedim Ayşegül hanıma danışırım aaa bir baktım bana yazmışsınız mutlu oldum.Teşekkürler 🙏😊🥰

• @Merve-Güven Bence atın 1 gü de sonuçlandı. Ama yine de karar sizin tabi

• @Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Merve-Güven Bence atın 1 gü de sonuçlandı. Ama yine de karar sizin tabi

Adınıza çok sevindim Sibel hanım inşallah her şey çok olumlu ve güzel sonuçlanır, sizin ve kazanan herkes için. tebrik ederim

• @Sibel-Apaydın ankaraya mail atmamamız gerekiyor mu yoksa onlar mı bize tarih veriyorlar

• @Serapp Ankaraya bizim mail atmamız gerekiyor mu tarih almak için

• Öncelikle herkese merhabalar benim görüşmem Ankara da 1 Nisana planlandı arama yapsam da bir deneyim bulamadım green card çekilişi sırasında fotoğraf çekindiğimde tesettürlü değildim ve yakın zamanda tesettüre girdim bu yüzden de kccye mail attım herhangi bir bildirim yapmam gerekli mi yoksa mülakat günü yeni fotoğraflarım ve pasaportum ile gitsem yeterli olur mu diye o taraftan sadece mülakat günü belgeler ile gitmeniz yeterli cevabı aldım Ankaraya mail attığımda ulaşamadım bu konuyu oraya da sormak istiyorum ve ya deneyimi olan dostlar varsa benimle paylaşırsa sevinirim hayırlı günler dilerim.

• @maskrein biz Ankaraya mail attık ertesi günü cevap geldi

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın o zaman şimdi Ankara mülakatlarını dikkatlice okuma zamanı, çok faydasını görürsünüz emin olun, Ankara hazırlıkları hepsinden daha kolay zaten 🥳 Kolay gelsin şimdiden.

• arkadaşlar artık e nabızdan yapılan aşıların belgesini alamıyormuşuz aile hekiminden alınıyormuş . Benim antikor testim mevcut ve o antikor testine göre eksik aşımı yaptırdım. O aşıyı yeni aşı kartına işledi kaşe imza attı. Sizce bu kadarı yeterli mi sağlık mülakatı için

• @aysegul Direkt yolladım.

• @aysegulhanım teşekkür ederim😊

• @Aslan-3 merhabalar, bana mülakat tarihinden bir hafta önce göndereceklerini yazmışlar. Geç olmaz mı öyle? Doktor randevusu aldınız mı siz?

• DV-2027 ile ilgili haberleri okuduk ama henüz net bir durum yok. Gerçekten 2027 süreci mi başlayacak yoksa bu yıl mı es geçilecek, o bile tam belli değil.
    Ama şöyle düşünüyorum: Eğer DV-2027’yi açarlarsa sonuçta o yılın kazananlarını mülakata almak zorundalar, sistemin normal işleyişi bu. Bu durumda “DV-2026 kazananlarını mülakata alalım ama vize vermeyelim, beklesinler” gibi bir şey yapmak bana çok mantıklı gelmiyor. Daha olası senaryo bana göre şu, 2027’yi açtıkları anda gerekli düzenlemeler yapılıp pause kaldırılır ve 2026 süreci de devam eder. 25 Aralık’a kadar olanlara vize basıldı ama sonrasında içeriği tam net olmayan bir haberden sonra pause durumu geldi. Aynı mali yıl içinde bir tarih belirlenip o tarihten önceki dosyalara vize basılması, sonrakilerin ise beklemede kalması bana açıkçası biraz haksızlık gibi geliyor. DV süreci nereden bakarsam bakayım son dönemde bana oldukça adaletsiz ve belirsiz görünmeye başladı, açıkçası bu konuyu çok düşünmekten biraz yoruldum, siz ne düşünüyorsunuz okuduklarınızla alakalı?

• @tumra Kendini yorma biraz akışına bırak.Nasip olacaksa;El getirir,yel getirir,sel getirir.Kısa süre içinde current olacaksın ve bilet bakmaya başlayacaksın.Allah büyüktür...

• @tumra Süreç içerisinde dosya taşıma yapan ve geri taşıma yapıp numarası bizden yüksek kişilerin mülakat alması da bence haksızlık. Ama nasip. Bizim mülakatımız gelene kadar pause kalkar inşallah deyip avutuyoruz kendimizi...

• 26 Şubat’ta KCC’den gelen mail ;

Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Embassy in Ankara on April 28, 2026. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

Fakat yaklaşık iki hafta oldu henüz gelen başka blr ileti yok, ne yapmamı önerirsiniz bu duruma ?

• @Aslan-3 Şu an için yapacağınız bir şey yok merak etmeyin mülakat planlanmış sıkıntı yok mülakat tarihine yakın bir zamana Unganlar dan randevu alacaksınız, Ustraveldocks tan pasaport teslim kaydını yapacaksınız.Mart sonunda bunlara başlayın hayırlı olsun.Aman dikkat edin eksik evrakla gitmeyin.

• @Aslan-3
    Merhaba, bu tarz cevaplar KCC’nin kullandigi kalip taslaklardir. Ankara’dan email gelmeyedebilir, bu normal bir durum. Siz ilgili tarihi https://dvprogram.state.gov/ adresinden teyit ettiyseniz eger mulakatiniz icin gereken hazirliklarinizi yapabilirsiniz, bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 Hiç bir şey yapmanıza gerek yok bence burada önemli olan mülakat gününün verilmiş olması. Mail gelmese de olur.
    ESC sayfasında da güncelleme olmayacak sanırım. Çünkü daha önce okuduğum deneyimlerde, mülakat aldıktan sonra mülakat yerini değiştiren olmuyordu da daha çok mülakat gününü erteleyenler oluyordu ve bu durumda da sayfada yeni verilen tarihin görünmediğinden bahsediyorlardı.

KCC’nin verdiği bilgiye göre 28 Nisan’da Ankara’da mülakata gireceksiniz. İşlemlerinizi de buna göre tamamlamanız en doğrusu olacaktır. İçiniz rahat olsun lütfen.

• @tumra Çok haklısınız sizin gibi bende bu belirsizlikten sıkıldım. Size daha absürt bir ihtimal daha söyleyeyim. DV27'yi formaliteden yapıp vize basmadan süreci yine devam ettirebilirler. Bu ihtimalde olası. (DV27'de de vize basmadan devam edilmesinden bahsediyorum...)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |