Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @omurk Tebrikler, ben ve eşim içinde mülakat tarihi 02.04.2026 8.30 randevu verilmiş. Sağlık muayenesi için hangi tarihe randevu almak gerekir bilginiz var mı? Bu süreçte sağlık raporu alınmayabilir gibi bilgiler duydum? Sizin araştırma fırsatınız oldu mu?

• @Levent-Nabioglu aynı mesajı sürekli üst üste flood atınca sistem size cevap önceliği vermiyor. Bir defa yazmanız yeterlidir. Bilgi sahibi olan bir kullanıcımız müsait zamanda sorunuzu yanıtlar. Sadece biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk yazdığınız mesajdan sonrakileri siliyor olmanız sağlıklıdır.

• @elbruz ben bir danışmanlık almadım kimdir nedir bilmiyorum beni de o kısım ilgilendirmiyor açıkçası, bir haber paylaştığımda her zaman kaynağını eklerim daha önce de başka sayfaları eklemiştim benim için bunlar sadece haber. Olay bundan ibaret sakin olalım : )

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Yavaş deneyimlerde bununla ilgili bilgi görememeniz imkansıza yakın, öncelikle bunu belirteyim. Raporun sonucunu ertesi iş günü öğleden sonra alabilirsiniz, veya aynı gün Ankaradan ayrılmanız gerekiyorsa kendilerinden rica ederek sonucunuzu mülakatınızdan bir gün önce giderek alabilirsiniz.
    İmzanızı da güncellerseniz süper olur, hayırlı olsun, bol şans.
    Not : Raporunuzun geçerlilik tarihi sizin teslim alma tarihinize göre değişmez, raporunuzun oluşturulduğu tarihten (yani muayene tarihinden) itibaren 6 aydır.

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz muhtemelen iletileri onay için beklediğinden, bir sorun oldu da iletilerim gitmiyor diye düşünüp arka arkaya göndermiştir kullanıcı, o yüzden bir kaç ileti arka arkaya görünüyordur. Cevap önceliği için birkaç ileti göndermemiştir yani 🙂

• @Serapp çok incesiniz çok teşekkürler .Fakat kalabalık bir aile olduğumuz için süreci tam ilerletmek daha doğru olur diye düşünüyorum,ben elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi nasipte varsa olur eğer nasipte yoksa tramp davet etsede olmaz 😁

• @aysegul çok iyisiniz ,çok teşekkür ederim.Dediginiz gibi yaptım hal ettim. Herkese olduğunuz gibi banada yardimci oldunuz Allah razı olsun teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet estağfirullah, sorununuz çözülsün önemli olan o, herkes bildiklerini paylaşıyor ben de öyle, inşallah bu emeklerinizin karşılığını aldığınız güzel haberlerinizi bekleyeceğiz, kolaylıklar dilerim.

• Merhaba exel tablosuna nasıl ulaşabilirim acaba🙏

• Sayın @gucarslan @ATS16 @Serapp @Flight101 sizin şahsi fikrinizi öğrenmek istediğim bir konu var. Eğer bu iletimi cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz. Mülakatımıza çok az kaldı. Forumda gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız dosyalarını Ankaraya taşıdılar. Hatta bizden yüksek dosya nosu olanlarda var içinde. Biliyorum net cevap vermek zor ama ben yinede düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Sizce biz Ankaraya dosyamızı taşısak mülakat verilir mi?Şimdiden çok teşekkürler 🙏

• @yasminakdeniz hanım merhaba. Mülakat tarihiniz doğru mu acaba?

• Benim de randevum 3 Nisan'a geldi. Ancak Unganlar için randevuya baktığımda 1 hafta öncesine kadar dolu görünüyor, hatta diğer günler için öğlene kadar randevu varken 1 Nisan'da sadece sabah 8:30-9:30 arası randevu verilmiş görünüyor. Acaba sonradan yeni slot açılır mı yeni randevular sebebiyle, yoksa 1 hafta öncesindeki randevuyu alayım mı? Sonradan değiştirme şansımız oluyor mu? Deneyimli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayın @gucarslan @ATS16 @Serapp @Flight101 sizin şahsi fikrinizi öğrenmek istediğim bir konu var. Eğer bu iletimi cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz. Mülakatımıza çok az kaldı. Forumda gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız dosyalarını Ankaraya taşıdılar. Hatta bizden yüksek dosya nosu olanlarda var içinde. Biliyorum net cevap vermek zor ama ben yinede düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Sizce biz Ankaraya dosyamızı taşısak mülakat verilir mi?Şimdiden çok teşekkürler 🙏

Bu yıl diğer yıllar olduğu gibi kendi iç dinamikleri ile şahsına münhasır bir yil. Nedenine gelince DV2021 dahil geçmiş yıl süreçlerini okuduğumu düşünüyorum ve mülakat tarihi ataması yapıldıktan sonra dosyanın yurtdışı bir konsolosluktan taşıma yapıldığını ilk defa bu yıl DV2026 sürecinde okudum. Tercih sizin, ben risk almayı seven bir kişiliğe sahip değilim, maddi ve manevi şartlarım el veriyorsa elimde mülakat tarihi vermiş olan konsolosluk ile ilerlerdim. Yanlış yönlendirmek istemem, olası bir sıkıntıda vebale girmek istemem. Tamamen sizin karar vereceğiniz bir durum. Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur, belirsizlikler ortadan kalkar. Özellikle etiketlediğiniz için cevaplıyorum iletinizi, böyle kritik ve kişinin kendi alacağı özel bir karar için yorum yapmak istemezdim. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@cerenb, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benim de randevum 3 Nisan'a geldi. Ancak Unganlar için randevuya baktığımda 1 hafta öncesine kadar dolu görünüyor, hatta diğer günler için öğlene kadar randevu varken 1 Nisan'da sadece sabah 8:30-9:30 arası randevu verilmiş görünüyor. Acaba sonradan yeni slot açılır mı yeni randevular sebebiyle, yoksa 1 hafta öncesindeki randevuyu alayım mı? Sonradan değiştirme şansımız oluyor mu? Deneyimli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

Şu an müsaitlik gördüğünüz randevuyu yarın bulamayabilirsiniz, en iyi randevu bulabildiğiniz randevu Unganlar özelinde. Sağlık kontrolüne girmeksizin konsoloslukta mülakata girmek de bir seçenek Ankara için şu an, güncel DV2026 Ankara mülakat deneyimlerine bakmanız yararınıza olacaktır.

• @aktases Çok teşekkür ederim bende oglumun bilgisi ile giriş yaptım refused yazıyor. inşallah issued yazdıgınıda görürüz. 🙂

• @elbruz Çok teşekkürler.Sizin bahsettiğiniz işlemleri yaptım ve sonuçlarını da uzunca anlatan mail attım.Daha yapacak bir şey kalmadı.9 Nisan uçağım kalkıyor hayrlısı artık...

• @winter-is-coming merhabalar Viyana için oturum izniniz olmadan mülakat tarihi verdiler mi? Bizde yazın taşımıştık dosyamızı oturum olmadan mülakat yapılamaz deniyor bende Ankara’ya taşımak istemiyorum riskli diye

• @mechtws hayır turistik vizelerimiz için bir işlem yapılmadı. vizelerimiz mevcut halleriyle pasaportlarımızda duruyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@merveminsk öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 316
  • 11427
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |