Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozlen öncelikle hayırlı olsun anladığım kadarıyla turistik vizeniz vardı. Bu vizenizi iptal etme durumları vs oldu mu benim de halihazırda turistik vizem var ama mülakattan sonra kullanıp kullanamama konusunda endişeliyim..

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet Ankara 2.posta mülakat dağıtımı yapıyor, bir kaç talihliye daha email geldi, ilk anda güncellenmemişti sayfaları, daha sonra güncellendi dakikalar içinde, siz de ara ara kontrol edin göreceksiniz tarih ve saatinizi aşağı kısımda, hayırlı olsun.

• KCC ye e mail atttim 3 nisana mülakat planlanmış e maili geldi simdi https://www.doctorun.com/tr dan sağlık randevusu alacağım dogrumudur?

• 2 Nisan 08:30 Ankara
    mülakat mailimiz gelmiş.

• @aysegul bir sorum olacak eşimde stent takılı hastane sürecleri nişanın ilk iki haftası aynı zamanda çocukların sınav haftaları bunlar Nisan sonu müsaitligim var bunu ile ilgili Ankara ya nasıl bir e mail atmaliyim riski varmı?yoksa kcc ye mi atmaliyim yardımci olurmusunuz lütfen

• Merhaba arkadaşlar, bizim CN 24 binlerde , DS-260 30 Haziran 2026 da gönderdik. Sayfamıza girip baktım bugün hala "completed" olarak görünüyor. "submitted" olarak görünmüyor. Oysa formu gönderdiğimizde "submission conformation page" görüntülendi ve biz bunun ekran görüntüsünü aldık, "submission conformation number" var. Acaba bu durum normal mi, yoksa bir aksaklık olmuş mudur ? Teşekkür ederim, hepimize bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet hayırlı olsun, kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan da saatinizi öğrenirsiniz. Evet o sayfadan sağlık raporu için randevu oluşturmalısınız.
    Bir de ustraveldocs kaydınızı yapacaksınız, ancak acele etmenize gerek yok, 1-2 hafta sonra yapsanız yeter, normalde mülakatınıza 2 gün kalana kadar yapmanız istenir ancak o sistemde çok sıkıntı çıkabildiği için son günlere bırakmamanızı tavsiye ederim, ama tekrar ediyorum acele etmenize gerek yok o kısım için. Kolaylıklar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet Viyana bu konularda anlayışlı, daha önce öğretmen bir çift olan talihlilere çok yardımcı oldular, aynı zamanda vize sorunu için de reschedule yaptılar.
    Ankaraya gelecek olursak, yanlış hatırlamıyorsam bir vefat sebebiyle bir talihli arkadaşımıza Ankara yardımcı olmuştu. Ancak sağlık, sınav vs sebeplerle yardımcı oluyorlar mıdır inanın hiç bir fikrim yok. Belki email gönderip sorarak şansınızı deneyebilirsiniz ancak yine de bilemiyorum, yanıltmak istemem. Belki bilen, deneyimli bir arkadaşımız yazacaktır mesajınızı okuyunca.

• Merhabalar, 23 şubatta mülakatımız olmuştu. bugun 2 haftamız bitti ve https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx sitesinden giriş yapmaya çalışıyorum ama hala ekran hata veriyor. 221g alıpta bu hesaba girebilen varmı acaba?
    verdiği hata "Your search did not return any data."

bu normal mi?

• @sbsevinc merhaba, ben de eşimin bilgileri ve kendi bilgilerimle giriş yapamadım, aynı mesajı alıyordum ama çocuğumun bilgileriyle girebildim, neden bilmiyorum ama sadece onunkiyle giriliyor.

• @aysegul merhaba tekrar uganlardan en küçük cocugumdan basliyarak 1. randevu almaya çalıştım ve 30.03.2026 ya randevu aldım fakat diğer 2.cocugum için aynı tarihe x görünüyor yani alamiyorum 6 kişilik bir aile olduğunuz için daha 5 kişi var randevu almam gereken ne yapmam gerekiyor nerde yanlış yaptım bilgi verirmisiniz.sitede çocuklardan başlayın diyordu randevu almaya

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet hangi günde min 6-7 adet müsaitlik görünüyorsa o güne randevu almaya çalışmalısınız. Ve hızlı olmalısınız ki o gün ve saat diliminde boşluklar dolmadan arka arkaya alabilesiniz, bu akşam 2.posta dağıtımı yapıldığı için başka talihliler de randevu almaya çalışıyorsa sizinle çakışabilirler.
    O aldığınız randevuyu iptal edip (sitede randevu sorgulama bölümünden iptal işlemi de yapabiliyosunuz), daha müsait bir güne 6 yeni randevu alabilirsiniz.
    Not : Bu arada bu yaptığınız işlem randevu talebi oluşturma aslında, daha sonra email ile onay gelecek size unganlardan.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet Geçen gün 6 kişilik aileniz için masraf kalemlerini yazmıştınız. Gerçi oradaki rakamlar yanlıştı ama aklıma şöyle bir fikir geldi.

Sağlık muayenesine girmeden önce mülakata katılsanız, en azından belirsiz bir süreç için sadece mülakat ücretini ödemiş olursunuz. Yani kişi başı 330 dolardan toplam 1980 dolar gibi bir maliyet olur.

Tabii ki karar tamamen sizin, ama belki bu seçeneği de değerlendirmek isteyebilirsiniz diye paylaşmak istedim.

• 2NL mailleri gelen arkadaşları tebrik ederim umarım herşey sorunsuz ve istediğiniz gibi ilerler. Bu 2, dağıtım Ankara özelinde bir durum sanırım bilgisi olan var mı.

• @Levent-Nabioglu sorun yok olması gerektiği gibi şuanda

• @Fer-0 2008 öncesi için benzer yollardan geçtim. Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul ne yaparsa yapsın sisteme düşmüyor. Burada Milli Eğitim Müdürlüğünden alacağınız apostil harici elinize hiç evrak geçmeyecek kısacası. 2008 öncesi sistemde evrak olmayacağı ile ilgili edevlet ekran görüntüsünü alıp çevirisi ile gönderin. O da olmazsa;

HK özelinde; 2025 talihlilerimizden birisi mülakat öncesinde konsolosluktan tasdikli evrak almıştı (kayıp diploma durumu vardı gerçi) ama sorarsanız kendi bölgelerindeki resmi kurum olduğu için belki kabul ederler. Eğer olur derlerse de 15-20 gün öncesinde konsolosluktan randevu isteyin çünkü hemen randevu alamıyorsunuz.

• @Levent-Nabioglu completed gözükmesi normal hocam tıklayıp forma girerseniz son sayfadan sonra yine confirmation page’i görebilirsiniz.

• @tumra bu hesabın sahibi olan şahıslar para karşılığı danışmanlık!!!!!! yapmaya çalışıyorlar. Siteleri güncel olmamakla beraber para ödemeyen kimseye yardımcı olmuyorlar. Trajikomik kısmı ise; daha önce eski bir röportajını izlemiştim 1-2 sene kadar önce, buranın eski bir üyesi olduğunu, buradan öğrendiği bilgilerle uzman olduğunu ve danışmanlığa başladığını söylemişti.

• @Dogukan-Oge sorularınıza cevap alabilmeniz için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Yavaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

2 nl malim geldi 14 nisan mülakat tarihi olarak. Unganlara 2 nisan için randevu aldım sağlık raporumun süresi 2 ekimde dolsun diye düşündüm ama sağlık randevumun olduğu gün direkt rapor verilmez diye düşünüyorum. Acaba daha erken bir güne mi almalıyım ? Genelde unganlarda sonuçlar kaç günde çıkıyor son zamanlarda? Deneyimlerde bununla ilgili pek bi bilgi göremedim

Mülakat tarihiniz hayırlı olsun, öncelikle imzanızda ve excelde güncelleme yapmanız rica olunur.

Mali yıl 30 Eylül’de sona erdiği için 2 Ekim tarihinin bir önemi bulunmamakta. Ayrıca sağlık raporu genellikle 6 ay, yani 180 gün süre için verilmektedir. 30 Eylül’den 180 gün geriye gidildiğinde 3 Nisan tarihine denk gelmekte. Almış olduğunuz randevuyu değiştirmenize gerek yok. Raporunuzun yazıldığı tarih sanırım 3 Nisan olacak her durumda mali yıl bitene kadar sağlık raporunuz geçerli olacaktır. Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 180
  • 153
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |