Geçmişte sizler tarafından desteklenen bir sürecin, sadece vize alamadığınız için bugün paylaşılmasının engellenmesi bana çok tutarlı gelmiyor.
üzülerek bu cümleyi kuruyorum ama; baya baya yalan söylüyorsunuz.
öncelikle ben / biz hiç bir avukatlık ofisini desteklemedim / desteklemedik. kimseye de kesinlikle davaya katılın demedik.
@gucarslan Arşivler yalan söylemez. Beni yalan söylemekle itham ettiğiniz için özür dileyecek misiniz?
evet, ne yazık ki bu sene de kurtuluş davalardan gelecek bu artik %100 belli. bu yuzden de imkani olan turkiye'deki dv talihlilerinin davaya katılmasını can-i gönülden diliyorum. çünkü büyük ihtimalle bu dava, DV2021 için açılacak son dava olacak. son açılan GohvBlinken davasi gibi bu da sadece DV özelinde olduğundan bu atlamak için son gemi gibi duruyor.
inşallah karar / karalar, öncelikle turkiye sonrasında da dünyadaki bütün dv talihlileri icin güzel sonuçlanır.
herkese tekrardan bol şans.
Entry: http://yesilkartforum.com/forum/post/196845
umarim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. bakarsınız DV2022'yi daha düşük bir cn ile kazanıp o tarafta değerlendirirsiniz şansınızı. yine de 500$ verip vize alabilme ihtimali halen varken, abd'de daha erken bir hayat kurma şansını da sakin ertelemeyin. şansınız bol olsun..
http://yesilkartforum.com/forum/post/196970
DV2020'de binlerce insana vize aldırmış, yetmemiş tarihte görülmemiş bir karara imza atıp Gomez davasında mali yıl bitmiş olmasına rağmen rezerv kararı çıkartmış ve halen DV kazananları için savaşan avukatları bu kadar kısa sürede çözmüş olmanız gerçekten takdire şayan.
çünkü biz her iki yılda da onlarca hearing dinlemiş ve savundukları argümanları biliyor olmamiza ragmen bunu cozememistik, hata bizde demek ki.
tek temennim süreciniz sorunsuz gider de, hayatlarının şansını yakalamış insanlarin temsil ettiği avukatlar hakkinda biri çıkıp bu şekilde yorum yapma şansı olmaz. çünkü bu gerçekten moral bozan bir durum, bu dava benim davam olmasa bile. bizler tecrübe ettik ki, bir sorun olunca sarılacağınız yilan yine bunlar. ve yine biliyoruz surec başlarken bunu dile getirenlerin hepsi suan bu yılanlara sarılmış durumda..
bu mukabeleye ben yine eskilerin bir lafı ile son vereyim;
bekara eş boşamak kolay..
Entry: http://yesilkartforum.com/forum/post/220936
bir bilgiyi foruma aktarmak o konunun oznelerini desteklemek değildir. o zaman bu başlığı da açmam yasağı / trump'i desteklemem anlamına gelmeli sizin soyleminize göre.
Evet, değildir; ancak burada kendi içinizde çelişiyorsunuz. Eğer ben şimdi burada önümüzdeki iki davayla ilgili bilgi paylaşımı yapsam, bu paylaşım silinmeyecek mi?
Anlaşılan o ki, siz dava sürecindeyken bu tür paylaşımlar sorun teşkil etmiyordu; ancak sizin davanız negatif sonuçlandıktan sonra bazı şeyler değişmiş görünüyor.
ben vize alamadım diye böyle bir şey yapacak olsam, DV2022 için açılmış, UAO v Biden, Bou v Blinken, Husu v KCC davalarını neden foruma aktarayim?
Sizin davanız 2024’te sonuçlandı; burada söz konusu olan ve paylaştığınız davalar ise 2022’ye ait.
Eğer bu forumda, sizin reklamını yaptığınız avukatlar dışında herhangi bir dava ya da avukattan bahsetmek yasaksa, elbette buna saygı duymak bize düşer. Ancak bu kurallar yürürlükteyken “düşünce özgürlüğü” vurgusu yapılması ister istemez bir çelişki yaratıyor.
Bizim amacımız sizin de bir zamanlar yaptığınız gibi son iki aydır yalnızca forumdaki vatandaşlara, mevcut davaların varlığını hatırlatarak yardımcı olmaktı. Bana özelden yazan ve bu davalardan haberi olmayan insanlar var. Kurallarınıza saygı duyduğum için onlara açık şekilde yardımcı da olamadım/olamıyorum.
Ancak insan belli bir noktada kendi tutumunu ve olası hatalarını da sorgulamalı. Lütfen konuyu daha fazla zorlamayalım. Ve en önemlisi, kimseyi saf yerine koymaya çalışmayalım.