DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ceycey12345
yanlışım yoksa yaklaşık 10.000$ -
@MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ozyurta

Bu şekilde bana gelen mailYine viyana yine düzgün bir iletişim Ankara hiç böyle mail yollamıyor ve viyana belgeller barkodlu ise çeviriye gerek yok yazmış, ben çeviri yaptırmadan gitsem muhtemelen konsolosluğa almayacaklar okuduklarıma bakılırsa.
Birde ustraveldocs da çok saçma sapan ve karmaşık sırf zorluk önceden giremiyordum şimdi case numarası kabul etmiyor herşeyi mail ile 3 gün beklemeyle çözüyoruz.
Bu tavırdan pause kararıda bizim sağlık raporu süresi geçince kalkacak belliki.
Hiç bişey olmasa savaş var konsolosluğu kapattık derler .
Kötü kovboylar kasabayı ele geçirmiş ve kasabaya yeni şerif gelmeden de durum düzelmeyecek belliki ama sorun şu ki, o iyi şerifler öleli çok oldu beybi 😋
-
@Egemen-Eren-Gümüş ben de bu şekilde biliyordum ama yine de teyit etmek istedim. Dönüş için teşekkürler
-
Arkadaşlar benim çok merak ettiğim bir konu var. Başlıklarda buna benzer bir duruma ilişkin yorum görmedim. Anladığım kadarıyla mülakatlarda soran da olmamış. Hatam varsa affedin. Kendi mülakatıma kadar kafam çok karışmış halde. Sorum şu:
1- Bu mülakat sonrası bize verilen bekleme kağıtları aslında bir çeşit red. Görevli red olmadığını söylemiş sadece bekleme kağıdı demiş. Peki bunun süresi ne kadar? Yani ben 11 Nisansa mülakatta bu kağıdı alırsam bu mali yıl sonuna kadar bekle demek mi yoksa , vizeler açılana kadar süresiz bir hak koruyucu belge mi?
2- Ben 10 Nisanda sağlık belgemi alacağım. Bundan sonra 6 ayım var ( Sağlık raporu artı 180 gün) Bu tarih 10 Ekime denk gelecek.
Bana 2 Ekimde vize verirlerse 7 gün içinde ABD yapmam demek bu. Yahut diyelim vizeye Ekimde çağrılmadım Aralıkta çağrıldım. Bu durumda sağlık raporu süresi bitti. E yenisini al diyecek olan varsa Aralık ayı garantisi yok vizeler açılana kadar 6 ayda bir rapor mu alacağız?(Verdiğim ay ve günlere takılmayınız onları örnek yazdım)
-
@ceyceycey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, HONG KONG konsolosluğu ile acil iletişime geçmem gereken birkaç konu var ve mail adresi olarak birkaç farklı adres çıkıyor. Daha önceden iletişime geçen birinden doğru ve direkt iletişime geçebileceğim bir e-mail bilgisi rica edebilir miyim ? 🙏🏻
Hong Kong Visa Navigatör adresi https://hk.usconsulate.gov/visa-navigator/
burada sonraki tuşlarına basın ilgili konu seçimlerini yaparak ilerleyin ve sonunda karşınıza e-mail adresi ile subject (konu) satırına ve gövde metnine yazmanız gereken kalıplar çıkacak. Mailiniz bu kalıba göre hazırlayıp gönderin.
-
@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar tek bir kişi ortalama hesapta ne kadar para göstermeli
DV2026 Mülakat deneyimleri başlığının bu ilk iletisini okuyun lütfen.
Eğer Hong Kong'ta girecekseniz banka dökümüne bakmıyorlar. Yine de hesapta ne varsa döküm alın ve yanınızda tedbiren bulundurun. -
Arkadaşlar merhaba, sizce gündemdeki olayların devam etmesi bizim süreçlerimizi etkiler mi? Kimsenin hevesini kırmak istemem ama bu kadar gergin geçen bir dönemde göçmen meseleleriyle ilgilenebileceklerini pek düşünemiyorum. Aksinin olabileceğini, bizim süreçlerimize etkisinin olmayacağını düşünmeyi çok istiyorum ama her geçen gün şaşırtıcı haberler çıkıyor. Pandemi döneminde de benzer bir süreç aksaması olmuş sanırım. Farklı düşünen varsa lütfen bizleri aydınlatsın. Ben kendi sürecimde "pause" açılana kadar minimum bütçeyi oluşturarak hareket etme kararı aldım. Eğer hala sağlık kontrolünü yapmadan görüşmeye devam edebiliyorsak bu şekilde sürecimi devam ettireceğim. Durdurma kararı kaldırılırsa o zaman gerekenleri yapmayı düşünüyorum. (Tabi önce numaramız current olursa...)
-
@kemal85 Ankara hangi evraklarınızın çevirisi yoksa konsolosluğa almıyormuş?
-
@Steam-Power 30 eylül e kadar vizeniz basılmazsa süreciniz sona erer.
Bundan sonraki süreçte sorularınıza cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Akabinde bu başlığın ilk iletisinden ulaşabileceğiniz excel tablosuna bilgilerinizi işleyin lütfen.
-
@Steam-Power Öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
Şuan Ortadoğu hava sahaları kapalı olduğu için rotalardaki aktarma uçuş güzergahları değişmiş. Şavaşın 1 ay sürebileceği konuşuluyor. Mülakat yerimiz Hong Kong ve 20 gün orada vakit gecirmek biraz huzursuz ediyor bizi. Sağlik mülakatı için randevu maili bekliyoruz acaba dosyamızı Ankara'ya alırlar mı istesek?
-
https://yesilkartforum.com/forum/post/453310
Bu deneyimdeki istenen ve istenmeyen evraklara göz atmak ister misiniz?
-
@minebora, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Şuan Ortadoğu hava sahaları kapalı olduğu için rotalardaki aktarma uçuş güzergahları değişmiş. Şavaşın 1 ay sürebileceği konuşuluyor. Mülakat yerimiz Hong Kong ve 20 gün orada vakit gecirmek biraz huzursuz ediyor bizi. Sağlik mülakatı için randevu maili bekliyoruz acaba dosyamızı Ankara'ya alırlar mı istesek?
https://yesilkartforum.com/forum/post/530461
https://yesilkartforum.com/forum/post/530698 -
@sbsevinc merhaba hangi devlet hastanesinde yaptırdınız acaba ?
-
@mertcank34 Endişelenmenizi anlıyorum ama süreçler farklı işliyor. Şuan için tamamen olumsuz birşey yok. Tek yapmamız gereken biraz daha sabır.
-
@Semih-Yardımcı merhaba, Canada BC devlet hastanesi kliniğinde... web sitesi bu linkte.
https://www.fraserhealth.ca/Service-Directory/Locations/Burnaby/burnaby-public-health-unit -
Amerika da adres işini çözemedim hiç tanıdık kimse de yok ne yapacağım yardımcı olabilir misiniz
-
@joseph-universe merhaba, Ankara'dan dönüş alabildiniz mi acaba?
-
Unganlar dan (16.03.2026) kendim, eşim ve kızım (6 yaş) için randevu oluşturdum. Birçok kişi farklı aşılardan ve ücretten bahsetmektedir. Aşı sürecini İstanbul da devlet hastanesinde tamamlamak mantıklı olur mu ? Hangi aşıları yaptırmamız gerekir ?
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@kemal85 Ankara hangi evraklarınızın çevirisi yoksa konsolosluğa almıyormuş?
Ayşegül hanım biraz şakayla karışık söyledim sağlık raporu olmayanları almamışlarya bu sene ona şeyettim biraz... :)
Bu arada Askerlik belgesi ve çok eski ameliyat kayıtlarım var onu çeviriye vereceğim, barkodlu olduğu için karar veremediğim de Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği çevirisi var, öneriniz varsa dinliyorum teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum