Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Şu an eyalet araştırması, okul seçimi, iş imkanlarını araştırmamız gerekirken sadece düşündüğümüz olay pause kararının akıbeti oldu.
    Sağlık muayenesinden ziyade odaklanmamız gereken tek konu pause olayının kalkıp kalkmayacağı bence.

• @Hasan-Ayvaz tam aksine pause tarafında odaklanacagımız bir durum oldugunu cok dusunmuyorum cunku bizim yapabileceğimiz bir durum yok, saglık muayenesi konusunda dusunup bir aksiyon alınabilir ama pause konusunda sabaha kadar bile dusunsek alabilecceğimiz bir aksiyon yok.

• @ozyurta cd255819-857d-4216-8ca7-f776da3b5bae-image.png
    Bu şekilde bana gelen mail

• @Aslan-3 Evet ben de aynı şekilde mülakat planlandıktan sonra attım. ceac sitesinde Ankara görünüyor şuanda.

• @Spectator Aslında burada en önemli detay sağlık raporunu almak değil raporun 6 ay geçerli olması ve o süre zarfında amerikaya giriş yapabilmek. Ama yasağın ne zaman kalkacağını kestiremediğimiz için
    Rapor alan arkadaşlar küçük bir risk almış oluyor.

• Medical exam benim 18 agustos kadar valid yazildi bu baglamda eger pause temmuzda kalkar ise 1 ay sure var abd gitmek icin peki tekrar med yapsak bu bi 6 ay daha atarmi sizce?

• @uck 3-7 Nisan arası resmi tatilleri olduğundan 31 marttan sonraki bir tarihe alamayacaklarını söylediler. Git gel yapıcaz gibi gözüküyor.

• @uck
    Merhaba, Ben de 24.02.2026 tarihinde current oldum.
    HONG KONG için 28.04.2026 tarihine mülakat randevusu verildi. Asıl talihli benim ve eşime de form doldurmuştuk. Fakat gelen maildeki linke tıklayıp ESC sayfasına giriş yaptığımızda mektupta mülakat yeri ve saati bilgisi verilen alanın altında "BENEFICIARIES" alanı bulunuyor. Ve burda none yazdığını gördük. Yani eşime randevu verilmemiş. Bunun belki de sonradan verildiği bilgisine sahipseniz beni aydınlatırsanız da çok sevinirim. Ama çok endişeliyim şu an. Dilerseniz ekran resmi olarak da iletirim.
    Sizin vize basılacak kişi sayısı 2 olarak bilgi verdiğinizi görüntüledim. Siz de mektubunuzu kontrol ettiğinizde burada none yazısı mı var, yoksa asıl talihli dışında mülakata götüreceğiniz kişinin ismi ya da bir sayı bilgisi mi yazıyor ? Konfirme etmek amacı ile sizden bir yanıt istiyorum. Eğer benimkinde bir hata varsa düzeltmek için şimdiden bir yere başvurmak ya da mail atmak için 🙏🏻

• @Cego43 sizler çok uzun bir süre kafaları karıştıran, özellikle 28 Ağustos kararından sonra acaba oturum isteyecekler mi sorusuna cevap olacak, Hong Kong mülakatlarına girecek ilk kişiler olacaksınız. Dolayısı ile sorunuzun cevabını 2025 ve öncesi Aşamalar ve Mülakat Deneyimleri başlıklarında bulma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar Hong Kong'da mülakata girecek olan kişilerden birisi bana yardımcı olabilir mi? Dr Nicolson a mail attım 4 gün cevap gelmedi dün en son whatsapptan mesaj attım (bir arkadaş böyle yapmış) ona da dönüş olmadı. Normal mi bu durum nedir neden sağlık randevusu için dönmediler sizce?

• @minebora merhaba, whatsapp dan iletişime geçtiğiniz numara +852 6011 8607 mi ? Değilse biz bu numaradan iletişime geçtikten sonra dönüş sağladılar.

• Bu ileti silindi!

• merhaba mülakatta eksik evrak var dediler kargo yapacağım evrakları pazartesi günü bunun için ustravel dan bir kayıt mı açmam gerekiyor anlamadım. direk ptt ye veremiyorum sanırım. VFS global falan da çıkıyor sitede kafam karıştı iyice. Tam olarak bu işlemi yapan var mı daha önce adım adım yardımcı olabilir mi bana da ?

• @Umayalp07
    Acaba sadece tarih confirme edielecekse yine de navigatör üzerinden mi yapmak gerekecek. Yoksa sizler tarih confirmesi haricinde başka konu/soru ekleyince mi sizleri navigatöre yönlendirmiş oldu?

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur PTT ile çalışmıyorlar artık, ups e vermeniz gerekli.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/530348
    Bu deneyimde ups ile nasıl evrak göndermesi gerektiği söylenen bir talihlinin paylaşımı var.

• @ozg-akg merhaba, benden eksik evrakları kargo ile göndermemi istediler ama tam olarak nereden kayıt açacağım yada hangi yöntemle kargoyu göndereceğim hakkında bir fikrim yok. Direk UPS kargoya kargoyu verip al bunu ankara abd konsolosluğuna götür yapamıyorum sanırım. Tam olarak aşamaları nedir ne değildir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

• Bizim Hongkok ta , 1 Nisanda sağlık kontrolümüz olacak. Önümüzdeki hafta antikor testi için hastaneden randevu almamız erken mi olur acaba? Aşıları orada 2. Si gelmesin diye bayramdan sonra olmayı düşünüyoruz. Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkürler🙏

• @emrewhite Teşekkürler, dediğiniz şekilde gönderdik ve cevap geldi, bize de sağlık randevusuna katılıp katılmama konusunda bize bıraktıklarını söyledikleri cevap geldi.

• @ozyurta Merhaba, bize randevu oluşturduklarını belirten maile cevapla yaparak gönderimi yaptıktan sonra otomatik Navigator ile soru sormamız gereken maili aldık, cevapla yaparak gönderdiğimiz maile cevap gelmedi, daha sonra bizde @emrewhite ın gönderim tecrübesi olarak Navigator üzerinden nasıl ilerleyeceğimizi bize cevapladığı şekilde randevumuzu onayladığımızı ve belirtilen tarihte katılacağımızı belirtir şekilde mail gönderdik (Navigatorde konu başlığına belirtilmesi gereken başlığı veriyor ve o konu başlığı ile hangi maile mail göndermemizi belirtiyor, mail adresi aynı sadece burda önemli olan Navigatorün yönlendirmesi ile mailin konu başlığını ve nasıl hangi bilgileri yazarak maili göndermemiz gerektiğini öğrenmiş oluyoruz.) ayrıca sağlık kotrolüne girip girmeme konusunu da sorduk, tamamen bize bıraktıklarını belirten cevabı maili gönderdikten hemen sonra aldık.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 19441
  • 7344
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

177

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |