Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@kemal85 tamamen size kalmış.
    konu için fikrim ilk günden beri net..

• @uck merhaba, bize de geri dönüş yaptılar. 31 mart uygun olur diye. Erteleme istedik bakalım bekleme süresi çok uzun diye.

• @Emre-Kurtulmuş anladım teşekkür ederim peki bunu nasıl anladınız bilmediğim için soruyorum

• @Cego43 Sonucunuzu paylaşır mısınız? Bakalım erteleyecekler mi? Çünkü o arada resmi tatil varmış sanırım. 10 iş günü en erken bu şekilde oluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş daha doğrusu dv için değil derken zaten maddi evrak durumunu hepimiz biliyoruz istemeyen konsolosluklara bile nolur nolmaz diye bulunduruyoruz. Sizde hatta götürdük ama istemediler diye belirtmiştiniz mesajınızda yani çok değişen bir durum yok süreçte siz zaten vize görüşmesinide geçirmiş bir durumdasınız

• @uck Tabi paylaşırım. Siz onayladınız sanırım.

• Herkese merhaba. Sağlık muayenesi ve vize görüşmesi arasında Türkiye ye gel git yapmayı düşünüyorum. Daha önce Hong Kong da mülakata girmiş olan arkadaşlarım sağlık muayenesine girdikten sonra geri çağrılma ya da eksik evrak vs gibi sorunlar yaşadılar mı acaba.

• @emrewhite sız Viyana'dan mail gelmesi üzerine sağlık raporu olayını sormuştunuz değil mi? Bana henüz Viyana'dan mail gelmeden ben onlara sormustum. Muhtemelen bu sebeple bana dönüş yapmadılar. Randevu için Molnar'a mail atmıştım. Onlar da Viyana'nin randevu vermedigini söyleyerek randevu olusturmamisti. Sanırım konsolosluğun size gönderdiği bu maili eke ekleyip saglik randevusu talebinde bulunabilirsiniz. Şahsen ben size yazılan bu yazıyla Molnar'a dönüp tekrar randevu talep edeceğim.

• Merhaba, 2 Nisan için Viyana mülakat tarihi mailim geldi fakat case numberım dolayısıyla Haziran sonu/Temmuz başı gibi bekliyordum ve henüz Schengen vizesi alabilmiş değilim... Bir süredir hem Avusturya hem de İsviçre vizesi için bekleme listesindeyim, 2 gündür konsolosluklarla sürekli mailleşiyorum ama bu kadar kısa bir süre içerisinde vize alabileceğimi düşünmüyorum.
    Forumun tecrübeli kişilerine akıl danışmak istedim, Viyana'ya mail atıp mülakat tarihimi erteleme şansım olur mu? Ankara'ya mail atıp dosyamı geri mi taşımalıyım? Ya da başka bir fikriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

• @tolga-ozfidan evet biz Viyana’nın gönderdiği mülakat teyid mailinin üzerine sağlık raporu alamlı mıyız / alabilir miyiz diye sorduk ve bu cevabı aldık. Açıkçası biz de sağlık randevusu almayı değerlendiriyoruz

• @emrewhite Az önce konsolosluk bana da mail attı. cevaben sağlık raporu durumunu sordum ben de. her durumda sağlık raporu almayı düşünüyorum ben de. Mail aşağıdaki gibi.

Dear Mr. O***,
    Your DV interview is rescheduled for Tuesday 28 April 2026 at 1 PM. Please confirm this date.

Please be prepared to submit at the time of the interview for each person

Your valid passports and previous passports with U.S. visas

2 photos taken within the past 6 months: Photograph Requirements

Proof of your qualifications for the DV Program (diploma of educational institute) + one photocopy

Your birth certificate + one photocopy

The marriage certificate + two photocopies
    The police certificate for Turkey, less than 24 months old and police certificates from any other country of residence for more than 12 months

Proof of financial means (savings, stocks, bonds)

DV fee $330.00 (to be paid in cash either in U.S. dollars or Euros, or by credit card)

Please bring a printout of your eDevlet documents with the barcode to the interview. No translation is required for the eDevlet documents.

The eDevlet document should consist of your date of birth, marital status, high school and university graduation (if available). This applies to all applicants.

Before you travel to Vienna, we wanted to highlight the current guidance about the Diversity Visa program. As you can see in the article on our website, Travel.State.Gov, there is currently a pause in visa issuances to diversity immigrant visa applicants. Please see the article here: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-issuance-updated-guidance.html

Please continue to monitor the website for policy updates. You can still be interviewed on your pre-scheduled date, but we will not be able to issue the visa until guidance changes.

Our address:

U.S. Consulate

Parkring 12a (same building as the Marriott Hotel, side entrance, 4th floor)

1010 Vienna

We are looking forward to see you soon.

Kind regards,

• @tolga-ozfidan Merhaba, bize de konsolosluktan mülakatımızın tarhini konfirme etmemizi ve evrak listesi olan mail geldi, bende gelen maili cevapla yaparak, tarihi konfirme ettiğimizi ve sağlık raporunu mülakat öncesi almamız gerekip gerekmediğini soran maili gönderdim akabinde aşağıdaki mail otomatik olarak geldi.

Sizede böyle bir mail geldimi, acaba maile cevabı Visa Navigator üzerindenmi göndermemiz gerekiyor, çünkü mailime dönüş olmadı.

AUTOMATED REPLY
    We've launched a new Visa Navigator to better answer your visa questions. All inquiries must use the Navigator. Please go there now to find the answer to your question or instructions for contacting us. If your question is not answered, follow the instructions under "All Other Questions" to contact our team.

If you do not use the Navigator, your email will NOT be answered.

IMPORTANT!
    Please note that the formatting requirements for the subject line are very strict. Inquiries that do not follow the subject line formatting instructions will be deleted without a response.

• @emrewhite Merhaba, siz konsolosluğa sağlık muayanesi ile ilgili sorunuzu evrak listesi istedikleri göndermiş oldukları maili cevapla diyerekmi sordunuz, ben o şekilde maile cevaben sordum otomatik olarak aşağıdaki mail geldi. Visa Navigator üzerindenmi sormak gerekiyor yoksa gelen maile cevapla deyince cevap geliyormu, bana henüz cevap maili gelmedi çünkü. Ne kadar sürede cevap verdiler acaba size.

AUTOMATED REPLY
    We've launched a new Visa Navigator to better answer your visa questions. All inquiries must use the Navigator. Please go there now to find the answer to your question or instructions for contacting us. If your question is not answered, follow the instructions under "All Other Questions" to contact our team.

If you do not use the Navigator, your email will NOT be answered.

IMPORTANT!
    Please note that the formatting requirements for the subject line are very strict. Inquiries that do not follow the subject line formatting instructions will be deleted without a response.

• Bu ileti silindi!

• Sürecin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. 16 Nisan için vize randevumu aldım. Başlığı aktif takip ediyorum ama onaylamak için yapmam gereken ekstra bir şey var mı hatırlayamadım geçmiş gönderilerde de göremiyorum, teyit mesajı vb atmamız gerekiyor mu direkt o gün gidebilir miyiz? Please confirm demişler ama nasıl confirm edeceğim bilemedim.

• @Umayalp07 evet ben de cevapladım ve otomatik cevap maili geldi. Sonrasında henüz navigatore bakma fırsatı bulamadım. Akşam detaylı inceleyip bakacağım. Sonuç alırsam bilgi vermek icin buraya yazarım muhakkak.

• @cnsgl Shengen özelinde fikir belirtmem gerekirse; ben İspanya dan başvuru yaptım ve 25 gün içerisinde pasaportum vizem basılı şekilde elime ulaştı. Dolayısı ile önerim daha kolay ve kısa sürede vize alabileceğiniz (İspanya, Portekiz, Yunanistan, Hollanda vb) bir ülkeden başvurun. En fazla size ekstradan bir uçak biletine mal olur. Avrupa içerisinde uçuşlar oldukça ekonomik olduğu için çok bir kaybınız olmayacaktır.

• @Umayalp07 evet navigator üzerinden gönderilen linki takip ederek son sayfada çıkan bilgiler ile mail adresine mail attık. Orda size konu kısmına ne yazmanız gerektiği ve hangi adrese mail atmanız gerektiği yazıyor.

• Bu ileti silindi!

• @emrewhite merhaba hangi mail adresine gönderdiniz benim attığım mail için visa navigatör yönlendirmesi maili geldi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |