Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @insallahcikar07

KCC’den gelen maili paylaşmanız mümkün mü acaba, ben de dün KCC’ye mail attım Ankara’ya geri taşıma için gelen maili paylaştım bakabilirsiniz, bir kaç sayfa geride , aynı durumdayız şu an, ESC sayfasında hala Viyana görünüyor, bi gelişme olmazsa KCC’ye dosyam nerede sorusunu içeren kısa blr mail atmak gerekebilir.

• Merhabalar,
    Öncelikle, son bültende current olup mülakat tarihi alan herkese hayırlı olsun. Dosya numaramız 19xxx olduğu için biz de current olduk ve 22 Nisanda hong kong'da mülakat tarihi aldık. Açıkçası bizim için sürpriz oldu. Biz önceki senelere de bakarak yaz aylarında mülakata gireceğimizi düşünüyorduk. Akademisyen olduğum ve kızım da ilkokula gittiği için nisan ayında hong kong'a gidebilmemiz ve uzun bir süre orada kalabilmemiz çok mümkün görünmüyor. Bu sebeple Hong Kong'a mail atıp vize mülakatımızı haziran ayına erteleyip erteleyemeyeceklerini sormak istiyoruz. Bu konudaki görüş ve tavsiyeleriniz neler olur acaba? Özellikle forumun kıdemli, tecrübeli kullanıcılarının görüş ve tavsiyelerini bekliyoruz. Herkese bol şans.

• @Aslan-3 iletinizi gördüm. Bana da aynı mail geldi. Mülakat aldıysanız mülakat yerinizi Viyana olarak ESC sayfasında görmeniz normal geldi bana. Benim de Hongkong görünüyor. Ben ceac.state.gov adresinden kontrol ettiğimde “your case is currently at ANKARA” olarak görüyorum. Taşıdıklarına dair mail gelmeden önce Hongkong görünüyordu.
    Şuan Ankara’ya herhangi bir mail atmam gerekir mi, içeriği ne olmalıdır o konuda kararsız kaldım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ayşe-5 Eğer gerçekten gitmeniz imkansızsa, Hong Kong konsolosluğuna nazik bir mail atıp durumunuzu açıklayabilirsiniz. Ancak erteleme talebinin kabul edilip edilmeyeceğini bilemiyorum. Viyana bu konuda çok yardımcı mesela schengen vizesi sınırlı olan kişilerin mülakat tarihini öne ya da ileri alabiliyor. Siz de şansınızı deneyin derim umarım arzu ettiğiniz gibi Haziran ayına ertelenir.

• @Serapp hanım cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi umarım talebimizi kabul ederler.

• @abdiyos, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar konudan belki bağımsız ama iletişim emailini kaybedince ds-260 formda doldurduğum ikinci emailimi nasıl artık birincil iletişim emailini yaparım?

??? Bilgisi olan yok mu

• @Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Formda eski ve tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olacak., Mart ve Nisan ayında 20.000 e kadar olan dosyalara randevu verip görüşme yapma ihtimalleri var mı sizce yoksa daha sonraki aylara kaydırma durumu olur mu? 11.000 den 20.000 e afaki bir yükseliş oldu bana göre ayrıca çok da umutlu olmamama rağmen current olma ihtimalim birden arttı da şaşkınım ondan soruyorum.

Ankara martta 9 10 bin arası görüşme yapıyor, nisan 11 12bin arası, bu hızla 21bin kaç ay sürer siz hesaplayın bitiş çizgisine gelmeden görüşmeyi en hızlı yapabileceğiniz yere gitmeyi hedefleyin derim. (Şom ağızlı olmak istemem ama bazı şahıslar ramazan bayramında savaş çıkarabilir ankara da görüşme hep yalan olur.)

• @abdiyos formu açtırarak düzeltme yapabilirsiniz yada mülakata gittiğinizde güncelleme talep edebilirsiniz

• Daha önce Bangkok için Ustraveldoc üzerinden ticket açıp cevap alan oldu mu? Yoksa bu kanal çalışmıyor deyip başka alternatif mi aramak lazım?

• Arkadaşlar sağlık raporu hazırlığı için bir sorum olacaktı. Olmamız gereken aşılar honkongtaki maliyeti yüzünden burda olmaya çalışacağım. Bu aşılar hastanede mi yoksa sağlık ocağında mı olmam gerekiyor? İlgili kurumda bulunmayan aşıyı eczaneden tedarik edebiliyor muyuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@ozyurta daha önceki deneyimleri okuyup bunun cevabını öğrenebilirsiniz eğer ona üşeniyorsanız maili kendiniz atıp yine sonucu öğrenebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar sağlık raporu hazırlığı için bir sorum olacaktı. Olmamız gereken aşılar honkongtaki maliyeti yüzünden burda olmaya çalışacağım. Bu aşılar hastanede mi yoksa sağlık ocağında mı olmam gerekiyor? İlgili kurumda bulunmayan aşıyı eczaneden tedarik edebiliyor muyuz?

DV2026 Mülakat Deneyimleri ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Hong Kong mülakat deneyimlerinden yararlanabilirsiniz, tüm detayları mevcut. Forumda ilgili basliklarda sorularınızın cevabı fazlasıyla mevcut, yeterki okumak isteyin.

• @ceycey12345 hastane , saglik ocagi farketmez, eczaneden de alabilirsiniz fakat burda onemli olan o asilari oldugunuzu resmi yollar ile belgelemeniz, e nabiz ciktisi gibi

• @ceycey12345 ben Hong Kong üzeri için devlet hastanesi ve sağlık ocağında 1 kaçını yaptırdım

• @Spectator çok teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @ceycey12345 yinede @ATS16 dedigi gibi gecmis tecrubeleri okumanizda fayda var. Mulakatim Hong Kong da olmadigi icin bilmiyorum ama bazi klinikler/hastaneler siz asilari olmus olsaniz bile kabul etmeyip tekrardan yapabiliyor, bunun gibi noktalar icin gecmis tecrubeleri okumanizi siddetle tavsiye ederim. Bol sanslar, umarim sorunsuz bir surecinuz olur.

• @insallahcikar07

Siz taşıma mailini mülakat planlanmadan önce mi attınız KCC’ye ? Ben plalandıkta. sonra attım o açıdan soruyorum, bende hala Viyana görünmesi normal bir durum mu acaba ?

• Herkese merhaba mülakatım 8 Nisan saat 08:00 olarak planlanmış bir hafta öncesinden gitmeyi düşünüyorum orada olacak veya gidecek olan varsa bu süreçte desteğe ihtiyacım var bilgi ve fikir alışverişi açısından yardımcı olursanız sevinirim

• 29 ocak günü Amerikaya ilk giriş yaptım. SSN 11 gün sonra geldi, green kart ise tam 1 ay sonra geldi. Eşimin SSN ise henüz gelmedi. SSN ofisine giderek bilgi alacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |