Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 20 Nisan 08:30 için Hong Kong'dan mülakat mailimi aldım. Çok stresli bir süreç umarım herkes için hayırlısı olur, çok emek verdik.Her şeyin güzel olması dileğimle✨

• Arkadaşlar Mülakat tarihim belli oldu. İstenen belgeleri nereden görebilirim. Maildeki linkleri tıkladım ama ulaşamadım

• Herkese selam mülakat tarihim 17 nisan olarak belirlendi 😄 darısı bekleyenlerin başına inşallah

• Herkese selam. 23 Şubat sabah 9 da Kanada Montreal ABD konsolosluğunda Mülakat randevumuz vardı. Mülakatımız olumlu geçti.
    mülakat sonunda 2 adet belge verdiler. Biri 221g Belgesi ve diğeri ise Pasaportlarınızı bize nasıl göndereceksiniz diye talimat belgesi verdiler.
    221g Belgesinin üzerinde "gerekli belgeler kısmında sadece 3x pasaport " yazıyor. Mülakata Eşim, Oglum ve ben katıldık. Memur görüşmenin olumlu geçtiğini Pause durumundan dolayı vizelerinizi basamayacaklarını ama Pause durumu netleştiğinde Pasaportları size belirttiğimiz bilgiler dogrultusunda bize ulaştırmanızı isteyeceğiz bizden gelecek Emaili bekleyin lütfen dedi.
    Greencard sürecimizde Kanada da başvuracaklar için yaptıgımız tüm detayları detaylı olarak ayrıca yazıp paylaşacağım.

• Merhaba 2 nisan tarihine Viyanadan mülakat aldım

• Merhaba , bizim de mülakatımız belli oldu. 20 Nisan Hongkok

• Bu ileti silindi!

• 9 Nisan’a randevum planlandı Viyana’da.Akşamüzeri gelen maille öğrendim çok şükür ki darısı bekleyen herkesin başına hayırlısıyla nasip olsun inşallah sırada bavul hazırlıkları var :)))

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Mülakat tarihim belli oldu. İstenen belgeleri nereden görebilirim. Maildeki linkleri tıkladım ama ulaşamadım

U.S. Consulate General Hong Kong - HNK Pre-Interview Checklist

DV2026 Mülakat Deneyimleri ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Hong Kong mülakat deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

• @Pickle_Eagle000 Mülakata katıldığınız zaman turist vizeniz büyük ihtimalle iptal olacak, süreç hiç açılmazsa hem göçmen hem turist vizelerinizi kaybetmiş olursunuz.
    Ben yerinizde olsam AOS yapmayı iyi değerleniririm, sonuçta DV durdurulması hariç Türkiye için herhangi bir ban veya seyahat/visa kısıtlaması yok. Son kararlardan sonra AOS yaparsanız turist vizenizi GC'a çevirebilecek misiniz?

• Kardesimede randevu tarihi verildi 1 nisan - hong kong. Eger bayan bir arkadas varsa ayni tarihlerde yada yakin tarihlerde gorusmesi olan iletisime gecebilir benle. Birlikte yol arkadasligi yaparlar ve destek olurlar.

• Aos devam ediyormu ki?

• Arkadaşlar honk kong sağlık muayenesi için nereden randevu oluşturuluyor yardımcı olur musunuz

• @ceycey12345 [email protected] . Ben burada aldım randevuyu

• Bu ileti silindi!

• @ferhat-eroglu Merhaba attığım mail şu şekide, ek olarak pasaport pdfsini de ekte gönderdim,

Surname, Name: XXXXXX
    Case Number: XXXXXXX
    Date of Birth: XXXXXXX
    Address: XXXXXXX, Turkey
    Dear KCC Officer,

I am the principal applicant for the Diversity Visa case XXXXXXXX. My DS‑260 confirmation number is XXXXXXXX

I kindly request the transfer of my Diversity Visa case from the U.S. Consulate in Hong Kong , to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.

As a Turkish citizen and a resident of Turkey, I would like to attend my interview in my country of nationality.

Attached is a copy of my valid Turkish ordinary passport showing my Turkish nationality. Kindly reassign my case from Hong Kong (HKK) to Ankara (ANK).

Please confirm once the change has been made, or let me know if any further information is required.

Thank you for your assistance.

Sincerely,

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elfdvc 20 mart'tan kastınız 2027 sanırım, doğru mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345 eski iletilere bakabilirsiniz, çokça deneyim bulacaksınız.

• Formda eski ve tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olacak., Mart ve Nisan ayında 20.000 e kadar olan dosyalara randevu verip görüşme yapma ihtimalleri var mı sizce yoksa daha sonraki aylara kaydırma durumu olur mu? 11.000 den 20.000 e afaki bir yükseliş oldu bana göre ayrıca çok da umutlu olmamama rağmen current olma ihtimalim birden arttı da şaşkınım ondan soruyorum.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |