Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Dün mail gelmiş bana da. 28 Nisan saat 13.00'a Viyana'da Mülakat planlanmış

• 17 nisan saat 8:30 mülakatım planlanmış hong kong a

• @zakaria Turist vizesi mülakata katılınca kesin iptal oluyor mu? Eğer öyle bire durum varsa çok riskli. Son kararlardan sonra da AOS yapılabiliyor mu bilmiyoruz işte dediğim gibi ABD deki avukatlar da bize kesin bir şey söyleyemiyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Pickle_Eagle000 kural gereği konsolosluk memuru bunu iptal etmeli.
    ancak; yasaklardan dolayı göçmen vizenizin kesin olmayacağını ve bu sebebğle mevcut vizenizin şuan iptal edilmemesini istediğinizi belirtip, bunun vizenizin basılacağı zaman gerçekleşmesini isteyebilirsiniz.
    bunu kabul etmemek elbette görüşmeyi yapan memura kalmış.

aos için de o avukatların vaatlerine kanmayın.
    DV2026 için AOS süreci bence artık mumkun değil.

• @Peyk74 Abi benimde sıram size benzer olduğu için aynı sorguyu yapıyorum. Geçmiş yılların listelerine bakınca bence artış olacaktır. Birde mevcutta herkese hızlı hızlı randevu veriliyor. Buda demek ki listeyi hızlıca eritecekler. Ancak aklımdaki bir diğer soru da "pause" kaldırıldı diyelim. O kadar AP verilen insanı bir anda nasıl çağırıp vize basacaklar. Bu kadar hızlı ilerlemesi de pek mantıklı gelmedi. Olan yatırdığımız ücretlere oluyor...

• Herkese merhaba. Ekim 2025 te Viyana konsolosluğundan mülakat günü verildi. Ancak eşimin sağlık sorunları nedeniyle mülakata gidemedik. Durumu Viyana ya bildirdim. Ve mülakatı tarihsiz ertelediler. Ancak sağlık sorunu devam ettiği için Viyana’ya gidemiyoruz. Bu nedenle KCC ye ankaraya dosya transferi için mail gönderdim. KCC transferi gerçekleştirdi. Bu durumu Viyana konsolosluğuna bildirdim. Onlarda dosyamı bu sabah ankaraya ilettiklerine dair mail gönderdiler. Az önce Ankara konsolosluğuna mülakat planlanması için mail gönderdim. Sonucu gelince paylaşırım. Herkese bol şans.

• @mertcank34 kısıtlama kalksın da gerisi konsolosluk düşünsün 😀

• ⭐⭐⭐⭐

@Pickle_Eagle000 USCIS'te şöyle bir memorandum https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/memos/PM-602-0193-DiversityVisaHolds-20251219.pdf yayınlamışlardı ve bunun üzerine de burada konuşmuştuk AOS ile ilgili öyle hatırlıyorum, siz de bir bakın bence.

• Viyana konsolosluğunun, "sağlık raporu almadan görüşmeye girme" durumu için, görüşmesi en yakın tarihte olan ve evrak maili gelen arkadaşlardan biri mail atıp duuumu netleştirip burada paylaşablirse çok iyi olur diye düşünüyorum

• AP ye kalan kişileri pause kalkınca vize basmak için çağıracaklar mı yoksa sadece pasaportlarını göndermelerini isteyecekler bu konu hakkında bir görüşü olan var mı?

• @tubazorlu Eğer randevunuza sağlık kontrolünü tamamlamadan giderseniz sağlık işlemlerinizi tamamlayıp tekrar gitmenizi isteyeceklerdir. Ancak sağlık dahil tüm işlemler tamamlanıp randevunuza giderseniz sadece pasaportunuzu göndermeniz yeterli olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bu pause'un başlarında Bangkok'ta mülakata giren bir arkadaşımız pasaportunu göndererek bunu çözecekti.

• ⭐⭐⭐⭐

@ArifK34-0 anladım sadece mülakat yerinizi sormuşsunuz, onlar da HongKong diye cecap vermişler. Mevcut durumda dosyanızı taşıyabileceğiniz ile ilgili birkaç post paylaşmıştım, ayrıca bu işlemi yapanlar da oldu son birkaç günde. Muhtemelen son 5-10 sayfayı taradığınızda cevabı bulacaksınız, hatta belki bulmuşsunuzdur çoktan 🙂

• @Pickle_Eagle000 AOS Dosyalarini iceri gondermek ve isleme aldirmak anlaminda bir sikinti yok . Ama tabiki HOLD sebebi ile parmak izini vermis ve hatta mulakati bile gerceklestirmis olsaniz GC basim onayi verilmiyor ve Dosyaniz da HOLD olarak iceride son asamayi bekliyor olacak.

• @gucarslan öncelikle destekleriniz için çok teşekkürler. Biz şuanda USA deyiz ve Aos yapmayı düşünüyorduk. 16 Nisan a mülakat maili aldık Viyana’dan. DV 2026 için Aos mümkün değil derken konsolosluklar için pause kalksa da Aos için devam eder diye mi düşünüyorsunuz?

• @aysegul Evet buldum çok teşekkürler 🙂

• Merhabalar konudan belki bağımsız ama iletişim emailini kaybedince ds-260 formda doldurduğum ikinci emailimi nasıl artık birincil iletişim emailini yaparım?

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan Hocam neden AOS imkansiz diyorsunuz bunun altinda yatan sebep nedir? Ben amerikadayim ve AOS yapicam, pause kalkinca hepsini kaldirmazlar mi ve amerikadan turkiyeye gitmem mi gerek boyle bir durumda sizce ne yapmaliyim aos olmazsa?

• @gucarslan AOS mumkun degil ise konsolosluklardan vize almaninda mumkun olmamasi gerekiyor mantiken. Cunku Amerika neden disardan insane greencard versinki icerdekiler varken

• Mülakat için uzun süre izin alamadığım için dosyamı HONGKONG'tan ANKARA'ya taşıdım. KCC her türlü konuda Ankara'yla iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Yeni bir mülakat tarihi almak için Ankara'ya nasıl bir mail atmalıyım? Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 12173
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |