Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul çerezleri temizleyerek sıfırdan denemiştim olmadı, bir de dediğiniz gibi deneyeceğim.

• Merhaba, ben üniversite diploma aslımı hiç almadım covid zamanı mezun olduğum için. E devletteki barkodlu QR'lı mezun belgesi yeterli olur dimi? Biraz baktım öyle yazmışlar ama emin olmak için soruyorum sizlere.

• @Serapp Tayland ve Avusturya'da bu sorunu kimse yaşamasa da Hong Kong'un tepkisini şu anda kesin olarak bilmiyoruz. 1 Kasım'dan sonra verilen ilk mülakatlar bunlar. Ben de düşük ihtimal olarak görüyorum ama yüzde yüz emin olamadık hala.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-A, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Tayland ve Avusturya'da bu sorunu kimse yaşamasa da Hong Kong'un tepkisini şu anda kesin olarak bilmiyoruz. 1 Kasım'dan sonra verilen ilk mülakatlar bunlar. Ben de düşük ihtimal olarak görüyorum ama yüzde yüz emin olamadık hala.

Hong Kong pause kararına kadar 27 vize basmış bunların 22 si EU kategorisinden. Bu kişilerin HK'da oturumu olduğunu sanmıyorum çünkü en zor oturum veren ülkelerden biri. Kendi ülkesi vatandaşları da bu çekilişe katılamadığına göre bu kişiler dosyasını taşıyanlardır. Ben oturum sormayacağına eminim.

• Üniversite mezunuyum ama diploma aslını alma fırsatım olmadı covidden dolayı. E devletten qr'lı barkodlu mezun belgesi yeterli oluyor mu?

• @aysegul Hanım'a UStraveldocs anlatımı için öncelikle teşekkür ediyorum. Dropbox Onay kısmında görseldeki hatayı aldım fakat devam et seceneği ile devam ettım. En sonda " Vaka Numarası " kısmında ise Case No yu , hem sıfırlı hem de sıfırsız girdiğim halde geçersiz hatası aldım. Aynı hatayı alan ve çözebilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
    hata.png

• @FatihK-1 bazı kişiler diploma aslı şart diyor. Sorun olmuyor mu gerçekten e devlet mezun belgesi. Ben covidden dolayı gidip alamadım zamanında aslını

• @Spectator bu görseldeki hata değil, ilerle deyip geçiyoruz. Ben vaka numarasını sıfırlı şekilde yazdım kabul edildi. Eğer mülakat yeni tanımlandıysa acele etmeyiniz, ben 4 mart mülakatına daha yeni dün kayıt yaptım.

• @HALİT-Ozgur anladım, baska bir gun tekrar deneyeyim o zaman. Tesekkurler.

• @meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 bende dün kayıt oluştururken aynı yazı çıktı internetim ev internetiydi hemen tlfonun interneti ile bağlandım sorunsuz devam ettim, daha önceki deneyimlerde wifi ile bağlananların sorun yaşadığını okumuştum sizde farklı internet sağlayıcılarını deneyebilirsiniz kolay gelsin

Kablolu kablosuz herşeyi denedim sanırım internet sağlayıcımı değiştim yakın zamanda ondan diye şüpeleniyorum ama ip değişince de sistem direk engelliyormuş sanıyorum, daha önce Aysegul telefondan deneyin demişti, fakat nedense şimdi o da oçalışmadı, dartu aşağıda bir telefon eklemiş sanırım onu deneyeceğim pazartesi bakalım ne olacak, desteğiniz için teşekkür ederim vizeniz de olur inş.

• ⭐⭐⭐⭐

@DARTHU mobil interneti paylaştırarak deneyin, genelde bu sayede çözülür.

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator evet Halit Bey in dediği gibi, hem acelesi yok, hem de bazen sistemlerde birşeyler hemen güncellenmiyor, bir iki hafta sonra da deneyebilirsiniz. Son günlere bırakmayın yeter, kolaylıklar dilerim.

• @aysegul evet o sekilde deneyeceğim. Tesekkür ederim.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@DARTHU kullandığınız cihazı değiştirmeyi deneyin, mobil interneti paylaştırarak farklı tarayıcıdan girmeyi deneyin. Bazen bunlardan biri çözüm olabiliyor.

Kız kardeşimin telefonundan interneti paylaştım yine girebildim, yani öneriniz çalıştı ama muhtemelen yarın oda engellenir... 🤔

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1 mülakatı taşıtma noktasını yapamazsınız sorunuzdan ankarada 2 nisanda girecek şekilde taşıtmayı soruyorsunuz gibi anladım. Konsoloslukla iletişime geçip nedenini belirterek dosyayı ankaraya almalarını talep edebilirsiniz yapıp yapmamak onlara kalmış ama dosyanız ankaraya gelirsede mülakat verirler mi ve ne zamana verirler oda ankaraya kalmış

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Kocalar oturum şartı konusu ortaya çıkalı çok uzun zaman oldu o dönemden beri ankaraya geri taşıma yapmadıysanız böyle bir çekinceniz olmaması gerekiyor düşüncesindeyim. Eğer oturum sorarlarsa o kuraldan önce taşıdığınızı açıklamayı deneyebilirsiniz

• @Emir-2 mülakat yerinizi yazmadığınız için net yorum yapamamakla birlikte bildiğim kadarıyla asıl talihlinin orijinal diploması ve fotokopisi isteniyor genellikle.

• @ATS16 ufak bir sorum daha var. Esim Avustralya’da 2016 yilinda yasamis henuz daha ortaokul ogrencisiyken. Criminal record almaya bu durumda gerçekten gerek var mi seneler olmus ve daha ortaokul ogrencisiymis cunku.

• ⭐⭐⭐⭐

@kedisever, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 ufak bir sorum daha var. Esim Avustralya’da 2016 yilinda yasamis henuz daha ortaokul ogrencisiyken. Criminal record almaya bu durumda gerçekten gerek var mi seneler olmus ve daha ortaokul ogrencisiymis cunku.

Eşiniz 2016 yılında Avustralya’da ortaokulda okurken 16 yaşından gün almış mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |