Sayılarla DV2026
-
@ATS16 Çok haklısınız kesin konuşmamak gerekiyor, yanıtı düzelttim.
-
Son iki sefer buraya tahminimi yazmıştım tutmamıştı, gönlümden 20K geçiyordu bu sefer yazmamıştım. Yapabileceğimiz tek şey olumlu düşünmek arkadaşlar. Hepimiz pause olayının da kısa sürede kalkacağını ve herkesin vizelerine kavuşacağını düşünelim. Yeni bülten herkese hayırlı olsun.
-
Bültenin yürümesi olumlu bir şey. Süreç yakında ilerler diye düşünüyorum.
-
Hayirli olsun arkadaslar, sanirim DoS biz isimizi yapalim suspension kalkarsa ne ala, kalkmazsa da bizden bu kadar diye dusundu.
-
@ATS16 ben de pek anlamadım mart ayı 11.000'de kaldı Nisan bulteni 20.000 mi oldu? bülten okuyunca anlayamadım. Yani soru şu an benim numaram Mayıs Haziran gibi mi mülakat olur cevap için şimdiden teşekkürler
-
@falsepoet Ankara'nın performansına bağlı olmakla birlikte, numaranız 11000'den sonra olduğu için 01.04.2026 tarihinden itibaren mülakatınız planlanabilir durumda artık. Yani Nisan da olabilir daha sonra da, Ankara'ya bağlı.
-
@aysegul, içinde söyledi: Sayılarla DV2026
@ozlemguzel77 şuan bu iletiyi yazdığınız sayfada, yani bu başlığın ilk iletisinde bültenlerin hangi zamanlarda yayınlandığı ile ilgili bilgiler var. Okuyunuz lütfen.
Sadece bir düzeltme yapayım, ilgili paragraftaki bilgi "15-25" yerine "8-15" olmalıydı.bugün yeni bülten eu 20.000 yayımlandı bilginize.
-
@kemal85 Yani?
-
@aysegul Falsepoet yerine size yazmışım üzgünüm isterseniz silebilirsiniz.
-
Karamsar bir şekilde değilde,Kcc işini doğru bir şekilde yürütürse eu için final cut off kaç açıklanır sizlerce ?
-
@Egemen-Eren-Gümüş, içinde söyledi: Sayılarla DV2026
Karamsar bir şekilde değilde,Kcc işini doğru bir şekilde yürütürse eu için final cut off kaç açıklanır sizlerce ?
İmzanızda CN bilgisini 2026EU diye başlarsanız çok iyi olur.
Bülteni yayınlayan KCC değil ABD Dışişleri Bakanlığı.
Her yıl farklı ilerliyor. Önceden kestirmek mümkün değil. Son 8 yılı burada görebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/bulten/Tabloda 2025 Eylül yazılı değil sadece o da 23.000. Göreceğiniz üzere birbirinden çok farklı kapanışlar var.
-
Sıradaki bülten için tahminleriniz neler ?
-
Bu yıl All current olacak son aylarda bence. Çünkü ingiltere bölgesinde inanılmaz büyük case numaraları var.
-
@Hasan-Ayvaz banada öyle geliyor current bekliyorum
-
All current :crossed_fingers: :folded_hands:
-
@Egemen-Eren-Gümüş bu büntende 1000-2000 artacak bence ama sonraki bültenler all curcent gibi duruyor. Bülten her türlü ilerleyecek o kesin de pause kalkması lazım yoksa böyle beklediğimizle kalacagiz
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@özlem-GÜZEL neden 22’si ? Hafta sonu zaten açıklanmıyor
-

Bülten açıklandı arkadaşlar. Avrupa yine 20.000
Herhangi bir değişiklik yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum