Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aimrenk bu 2nl mailimi oluyor?

• Mülakat tarihi 1 nisan

• Selamlar bende 28 Nisan için mülakat tarihimi aldım

• @earslann evet site güncellendi bakabilirsiniz

• @aimrenk tesekkur ederim hemen bakiyorum

• @iibrahimd nereden bakıyoruz acaba

• @omurk dvprogram.state.gov adresine girerek kontrol sağlıyabilirsiniz. Bana mail geldi ardından kontrolleri sağladım.

• @aysegul hanım rahatsız ediyorum şimdi dosyamı açtırma talebinde bulunabilir miyim? Örnek bir mail varmı acaba forumda aratmama rağmen doğru sonuca ulaşamadım.

• Bizim mülakat tarihimiz 29 Nisan

• Bizim 29 Nisan. Hakkimizda hayirlisi arkadaslar

• Hong Kong'tan da bir haber çıksa ya inanılmaz gerildim 5 aydır bekliyoruz

• Banada 2NLmaili ardından güncelleme geldi ve 1 nisan mülakat..

• Bizim 21 Nisan

• 1 nisan olarak mülakat tarihimiz belirlenmiş. Herkese hayırlı olsun. İnşallah süreç normale döner ve vizelerimizi alırız.

• Bizim de geldi 21 Nisan

• @aysegul

Çok teşekkür ederim, gönlümüz elbette Viyanada mülakata girmekten yana, ilk olarak Schengen vizemizin son gününe kadar bir mülakat alabilme yolunu deneyeceğiz, belki de tarihler denk gelir bir ümitle, şayet bu ihtimaller gerçekleşmezse o zaman sizin tarif ettiğiniz yolu uygulayacağız inşallah, pes etmek yok yeterki bir yol olsun.

• Mülakat maili geldi . 29 Nisan

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul hanım rahatsız ediyorum şimdi dosyamı açtırma talebinde bulunabilir miyim? Örnek bir mail varmı acaba forumda aratmama rağmen doğru sonuca ulaşamadım.

Mülakat tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun. Henüz yeni belli olduğu için biraz bekleyin lütfen. Mesela Mart ayına girdikten sonra [email protected] adresine aşağıdaki iletideki gibi bir mail yazabilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/215176

• @Arthur-Morgan Bugün herkesle birlikte gelmeyip de önümüzdeki hafta gelme ihtimali var mı, yoksa hayra alamet değil mi eğer bugün Hong Kong tayfadan kimseye gelmezse?

• @Mert-A Alfabetik sırayla ilerliyor, Viyana verip HK vermezse evet, kötüye alamet.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

179

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |