Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Samet-Uzun Benim şu tarz not aldığım şeyler vardı, eksik varsa bilen arkadaşlar tamamlarsa bu vesileyle benim için de güncelleme fırsatı olur, iyi olur.

1)Pasaport (+fotokopisi-farklı çantalara koyulacak)
    2)Diplomalar ve transkriptler (gerekirse tercümeli)
    3)Ehliyetler, kimlikler ve birer fotokopisi
    4)Evlilik cüzdanı (çocukları ekleteceğiz)
    5)Çocuklar için - Nüfus Kayıt Örneği + Formül A belgesi(önlü arkalı çıktı alınacak)
    6)Reçete (ve ilaç stoğu)
    7)Türkiyede kalacak banka hesaplarımızdan son günlerde alınacak ingilizce hesap dökümü (ev kiralarken bazı sitelerde yerel bankaların da dökümlerini maddi yeterlilik kanıtı olarak kabul edebiliyorlarmış)
    8)İş için referans mektubu (gerekecekse veya işe yarayacaksa/orada yapmayı planladığınız işe bağlı)

Bunların hepsini, drive/cloud gibi elektronik ortamlarda yedeklemek. Hem kaybolma ihtimallerine karşılık hem de her an her yerden ulaşılabilir olmaları için.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Sharm Sharm 

• Benim bir sorum olacak sanıyorum doğru başlık burası. Biz evimizi tuttuk ve adresimiz artık kesinleşti. Bildiğim kadarıyla 20 iş günü içerisinde türk konsolosluğuna adres bildirimi yapmak gerekiyor. Biz şu an konsolosluğa oldukça uzak bi mesafedeyiz. Gidip yüzyüze şekilde süreci tamamlayamayacağım. Bunu başka şekillerde yapabilir miyiz? E-devletten ya da posta yoluyla ( internette bunu gördüm ama randevu almak lazım mı süreç nasıl tam olarak bilmiyorum)

• @eceslc aradığınız bilgilere aşağıdaki basliktan ulaşabilirsiniz. Detayli çok anlatım var. Posta ile yapabilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/471/t-c-konsolosluğunda-adres-beyanı-yapmak/207

• @akara çok teşekkür ederim ☺

Benzer Başlıklar

• 2
  • 21
  • 249
  • 263
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |