Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ersinors şu an barkodlu belgemide çıkartmış oldum teşekkürler tekrardan .

• Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

konu ile akalı bir mesajlaşma bulamadım o yüzden soruyorum, 4 martta mülakat için 2-3 gün öncesine ungan randevusu almaya çalışıyorum lakin tüm günlerde X var, acaba daha gün yaklaşmadığından ötürü mü ya da dolduğundan ötürü mü ?

• @Seraptrkylmz Okuldan gidip orjinalini alabiliyorsanız işinizi şansa bırakmayın derim , Bizim mülakatımızda 18 Şubatda Unganlardanda randevunuzu alın muayene olup her şeyin eksiksiz gidin derim.

• @bketcrsur bana boyle mail gelmedi halen

• @DARTHU merhaba ben bir hafta öncesine aldım, 26 şubat perşembeye. Randevuyu pzartesi sabahı aldım. O gün bile çarpılarla doluydu.

• @ersinors bende barkodlu cikti aldim baska birsey yapmam gerekmiyor degilmi

• @emrede gitmeniz gerek belki sadece aile bir bireyi olabilir diye okunustum ama kargo ile pasaport yurtdisi gonderme opsiyonu yok diye biliyorum kargo ile sevk sadece domestik oluyor (ulke ici)

• @ORUCU barkodlu cikti aldiktan sonra konsolosluk reminder maili attimi size ?

• @excan simdi geldi tamamdir evrak maili

3 gun once hatirlatma maili geldi simdi evraklar maili geldi ustraveldocs dan da barkodlu sayfa ciktisini aldim baska bir sey yok sanirim saglik muayanede 16 subat aldim ve onay da geldi

Tesekkurler

• @ORUCU Ustraveldocs dan onun adına hesap açın.Başvuru talep yerine tıklayın açılan sayfada konu bölümünden ANK 1 işaretleyin aşağıdan DV 2 işaretleyin devam edin büyük açıklama kısmına gerekçelerini yazıp gönderin bu onay maili oluyor.2 gün içinde mail geliyor mailde onaylandı yazarsa Ustraveldocs a tekrar girin başvuru talep yerinde randevu planlama yazıyor oradan açılan tarihlerden seçin devam edin 1 saat içinde onay maili geliyor.Kolaylıklar dilerim takıldığınız bı yer olursa yazın

• @ORUCU Merhabalar büyük ihtimalle siz yeni randevu talep ediyormuş gibi olmuştur onu genelde reddediyorlar.Size daha önce Tülay hanıma attığım maili yolladım tekrar deneyin mülakat gününüz geçti dimi

• ⭐⭐⭐⭐

@excan ustraveldocs kaydıyla ilgili yapmanız gereken başka birşey yok. Mülakata sağlık raporunuzla gidecekseniz unganlardan da randevu almanız gerek. Sonrasında da, mülakat belgelerinizi hazırlamanız gerek, hepsi bu.

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 bir yanlış anlaşılma var ☺️ Kendisi yanlışlıkla yeniden randevu talebi oluşturmuş, aslında yapmak istediği standart belge teslim kaydıydı, onu da akşam halletti. Yani yeniden randevu talebi yok aslında.

Bu vesileyle @ORUCU hatırlatmış olayım, imzanızı günceller misiniz?

• Merhaba, 2026 kazananları güncel excel tablosunu iletebilir misiniz

• Herkese merhaba, son günlerde Viyana’dan mülakat maili alan veya mülakata girecek olan var mı acaba? pek fazla paylaşım göremiyoruz bugünlerde Viyana ile alakalı. Pause kararından sonra evrak listesinde herhangi bir değişiklik var mı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim herkese kolaylıklar diliyorum.

• @aysegul Randevu talebi reddedildi görünce İnsan üzülüyor bende çok tedirgin olmuştum verirler mi redederler mi diye neyseki herşeyin bir oluru var şu dönemde herkes tedirgin.Ben Haziran başında giderim diyordum ama Mayıs ayında gidicez İnşallah

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 evet tahmin ettim sizin nasıl anladığınızı ve yardım gayretinizi 🙏 o yüzden ben erken davranıp yazmak istedim.

Şubat-mart-mayıs-haziran derken.. sırayla gidiyoruz artık hepimiz 🥹
    Hayırlısı olsun sizin için de, kolaylıklar ve bol şans diliyorum.

Ve tabi darısı inşallah bekleyen arkadaşlarımıza, en kısa zamanda işler normalde dönsün vizeler basılsın..

• @Seraptrkylmz ben orjinali de alacagim e devlet ciktilarinida ve orjinal diplolanin fotokopisi

• @Aslan-3 selamlar, en yakın mülakat tabloya göre bizim de katılacağımız 10.02.2026 tarihinde. Bir arkadaşımız da pause kararından sonra gönderilen evrak mailini paylaşmıştı daha önce. Buradan inceleyebilirsiniz.

@yusufeymen38, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana dan mail geldi evrak listesinin olduğu bir mail yalnız liste de özellikle sağlık muayenesi yaptırmayın diye belirtmişler. Ben şimdi sağlık muayenesi için randevu alacağım o zamana süreç normale dönerse sağlık raporu mu alarak gideceğim normal e dönmez ise konsolosluğun dediğini yapacağım sağlık raporu almadan gideceğim görüşmeye .moderwtörleri zan altında bırakmaya bizleri yanlış yönlendir di demeye hiç gerek yok onlar olmasa idi biz buralara kadar dahi gelemezdik yada danışman adı altındaki neydiii belirsiz şirketlwre paralar dökerek belki gelirdik. Her ne olırsa olsun forumdaki yönetici moderatör veya tecrübeli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Şimdi bana gelen mail aynen bu şekilde..:

Please be prepared to submit at the time of the interview for each applicant
    Your valid passports and previous passports with valid U.S. visas
    Please don't take the medical exams yet, information will be provided at the interview.
    2 photos for each applicant, taken within the past 6 months: Photograph Requirements.
    Proof of your qualifications for the DV Program (diploma of educational institute) + one photocopy for main applicant
    Birth certificates + one photocopy each
    The marriage certificate + two photocopies
    Police certificate for Turkey for persons aged 16 and older and all other countries of residence for more than one year
    Proof of financial means (savings, stocks, bonds) for main applicant
    DV fee $330.00 per applicant (to be paid in cash either in U.S. dollars or Euros, or by credit card)
    Please bring a printout of your eDevlet documents with the barcode to the interview. No translation is required for the eDevlet documents.
    The eDevlet document should consist of your date of birth, marital status, high school and university graduation (if available). This applies to all applicants.
    There is no need to register for the return of your passport.

Our address:
    U.S. Consulate
    Parkring 12a (same building as the Marriott Hotel, side entrance, 4th floor)
    1010 Vienna

Documents which are not in English or German must be translated.
    We are looking forward to seeing you soon.

Kind regards,

• @excan Bilgi icin tesekkurler. Bulten aciklanmadan ben de Ankara’ya tasidim. Ne olacagi henuz belli olmayan bir sey icin 2 kez gitmek anlamsız geldi. Su ana kadar hep Bangkok mulakatlarini okumustum bundan sonra Ankara tecrubelerini inceleyecegim.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 19441
  • 221
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |