Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bketcrsur excele kayıtlı sizinle birlikte mülakatı olan aynı gün 20 kişi var, Ankara’nın önümüzdeki mülakat verdiği ilk gün 18 Şubat. Güncelleme yaptıklarına göre belki o zamana kadar Dv içinde bir güncelleme yaparlar tek temennim bu artık,diken üstünden kurtuluruz bu pause durumu kalkar, inşallah 18 Şubat sonrası sizden ‘onaylandı’ haberinizi okuruz

• @tumra bende fark ettim 18 subat cok geldi 20 kisi neden bu kadar kisi bir gune verdiler ki acaba zaten visa vermeyecez diyip hizli bjr sekilde bakalim gitsinler mi dusunuyorlar acaba diye dusunmuyor degilim maalesef.

• Öyle bir şey olursa o gün içinde tüm 221(g) kalanlara aynı gün içinde mail gider o halde

• ⭐⭐⭐⭐

@Kadircan-Keskin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese,

Asıl talihli olan bana 4 Mart için mülakat randevu maili geldi evlenme aşamasındaydım ve mecburen nikah tarihimi öne çektim . 2 hafta içinde resmi olarak evleneceğim . Eşimi mülakatıma eklemek için nasıl bir yol haritası izlemeliyim . Malum nikah işlemlerinden dolayı yoğunum çok fazla araştırma yapamadım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• @excan mart ayında da sadece 4 mart gününde 18 kişi gözüküyor, sebebini bilmiyorum ama bence pause durumundan dolayı değildir sonuçta 5 dk mülakat aynı anda birçok çalışan var yapılır da neden her ay tek gün, bülten yavaş diye aktif dosya mı az kaldı milyon ihtimal oluşuyor insanin beyninde cidden

• @tumra Zaten bülten yavaş olduğu için dosya az 11K ya kadar herkes mülakat aldı bu yüzden artış bekliyoruz gelmezse zaten o zaman bakıcaz

• @excan Kötü düşünmeyin arkadaşlar 3 tane gişe var ve her mülakat 5-10 dk sürüyor.Belki İran vb. Yasaklı ülkelere randevu vermiyorlardır.Temennim sizler adına böyle.Hayrlısı bakalım İnşallah düzelecek.Dualarım sizlerle..👃👃👃

• Bu durdurulma kararıyla beraber yurtdışında mülakata girecek kisiler eğer pause kaldırılırsa vize basılması icin tekrar bizzat gitmek durumunda mi? Ya da farkli bir çözümü var mı? Arattim ancak bulamadim yazildiysa kusura bakmayin lutfen.

• Ankara’dan bir mail daha aldım bugün.
    Evraklar için detaylı bir maildi.
    Talihli benim ve istenen evraklar
    Birth Certificate (Original & Copy)
    For acceptable versions, please refer to the Reciprocity Table.
    Marriage Certificate (Original & Copy)
    Police Certificate — TURKIYE, BULGARIA
    If you have lived for more than one year in any other country, you may need to provide a police certificate from that country. For details, please refer to the Reciprocity Table.
    High School/University Diploma (Original & Copy)
    Passport
    Medical Exam
    Must be completed at least 2 days prior to interview. For more details please visit our website.
    Document Delivery Registration
    2 Photos (5x5 cm)
    Bank Statement
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Eşim için;
    If you have lived for more than one year in any other country, you may need to provide a police certificate from that country. For details, please refer to the Reciprocity Table.
    Military Certificate
    Passport
    Medical Exam
    Must be completed at least 2 days prior to interview. For more details please visit our website.
    2 Photos (5x5 cm)
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Oğlum 5 yaşında;
    Passport
    Medical Exam
    2 Photos (5x5 cm)
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Ve gerekli uyarılar falan vardı.

• Merhaba arkadaşlar. 18 Şubatta Ankara'da mülakatamız var. Diplomaların orjinallerinimi götürmem gerekiyor, e devletten aldığım mezuniyet belgesi yeterli gelmez mi? Birde banka hesabında çok fazla paramız yok bu sorun olur mu?

• @orhan-müjde bende aynı şeyi yaşadım. AIS kaydıda olmuyor. Beklemeden dolayımı acaba.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara’dan bir mail daha aldım bugün.
    Evraklar için detaylı bir maildi.
    Talihli benim ve istenen evraklar
    High School/University Diploma (Original & Copy)
    Passport
    Medical Exam
    2 Photos (5x5 cm)
    Bank Statement
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Eşim için;
    Military Certificate
    Passport
    Medical Exam
    2 Photos (5x5 cm)
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Oğlum 5 yaşında;
    Passport
    Medical Exam
    2 Photos (5x5 cm)
    DS-260 Confirmation Page
    IV Fee — DV $330

Ve gerekli uyarılar falan vardı.

Paylaştığınız için teşekkürler, bu yıl veya sonraki yılların talihlilerinin bu mesajınızı sadece bilgi amaçlı dikkate almaları, asıl talihliye ve beneficiary talihliye özel kendilerine gönderilecek talep edilen evrak emailini dikkate almaları önemli zira istenilen evraklar talihli özelinde değişkenlik gösterebilmektedir.

• MERHABA ARKADAŞLAR ustraveldocs.com ÜZERİNDEN BAŞVURUMU YAPTIKTAN SONRA ŞÖYLE BİR MAİL ALDIM US
    "Dear ***** O*****,

ABD Vize mülakatına ilişkin randevu planlama talebinizin onaylandığını bildirmekten dolayı mutluyuz. B**** O***** 20260****/**/2026 9:51:59 AM DV

Randevunuzu planlamak için lütfen https://ustraveldocs.com adresinden portal hesabınızda oturum açın, randevuyu planlamak için "Randevu Planla"ya tıklayın ve randevu teyit mektubunuzun çıktısını alın.

Lütfen bu Ön Onay onayının yalnızca Feb 17, 2026 tarihine kadar geçerli olduğunu unutmayın. Randevunuzu bu süre içinde planlamazsanız, randevunuzu planlayamayacaksınız. O belirli gün için planlanmış bir randevu teyit mektubunuzun olmaması halinde, ABD Konsolosluk Bölümüne giriş yapmanıza izin verilmeyeceğini hatırlatmak istiyoruz.

Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

Birleşik Devletler Konsolosluk Bölümü

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır."

HEMEN ARDINDAN AYNI SAATTE Ön Onay talebiniz reddedild ŞEKLİNDE MESAJ ALDIM

"Değerli B**** *****

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. B*** *** 20260****/30/20** 9:51:59 AM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır."
    SİTE ÜZERİNDE MESAJLAR KISMINDADA REDDDEDİLMİŞ GÖRÜNÜYOR NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ?
    DV REFUSEFD.PNG

• ⭐⭐⭐⭐

@ORUCU ustraveldocs kaydınızı bir youtube videosuna bakarak mı yaptınız?

• EVET AYSEGÜL HANIM

• @ORUCU bi yerde 1-2-3-4 diye seçim yapılıyordu muhtemelen 4 seçtiniz ve bu yeniden randevu planlamak için olan kategori. Siz 2 seçmeliydiniz evrak teslimi vs gibi bir seçenek olmalıydı. Hiç endişelenmeyin. Tekrar doğru seçimlerle doldurursanız direkt onaylanacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@ORUCU o vatandaş yüzünden bunu yaşayan 54781.kişi olabilirsiniz 🙂
    Belge teslim kaydı yerine yeniden randevu oluşturma talebi iletmiş oldunuz o videoyu izleyerek yaptığınız için. Haliyle reddedildi o talebiniz.
    Yeniden işlem başlatıp doğru seçenekleri işaretlerseniz, kaydınızı başarıyla tamamlarsınız, sorun yok.

• @ersinors teşekkürler çok sağ olun ❤

• @aysegul teşekkür ederim aysegül hanım sağ olun ❤

• @ORUCU rica ederim. Barkodlu belgeye erişmek için de birkaç sayfa geride bir arkadaş çalışan bir yöntem paylaşmış. Kaçırdıysanız ona da bir göz atın onayınızı alınca

Benzer Başlıklar

• 729
  • 12173
  • 153
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |