IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@umayy inşallah teşekkürler
-
@erncndr çok sağ olun güzel temennilerin için
-
@Turhan-0 teşekkür ederim sağ ol
-
@ceen Sanki kapalı bir zarfı orada mı açıyorlardı? Bir şeyler vardı. Sonuçta halletmek zorundalar. Bakacağız bakalım. Garanti Bankasına ABD hattınızı ekleytebilmeniz güzel ve önemli bir detay. Bu aklımızda bulunsun. Teşekkürler.
Wise aslında kapanmadı. Sadece Türkiyeden çekildi. Tam şu dolar kuru bir aşağı bir yukarı inip çıkıyordu ya, o zamanlarda kur bizde sabit diye reklam yapıyorlardı. Ama o sıralarda kur Türkiyede sabah akşam çalılarda koşan ceylanlar gibi hop aşağı hop yukarı anlık fırlıyordu. Bunlar kuru gun içinde sabit tutma sözü verince durumu farkedenlerin ciddi kazanç kapısı oldular. En hesaplı kur bozduracağınız yer haline geldiler. Ben de bakıyordum ne kadar dayanacaklar acaba diye. Bence ciddi zarar ettiler. Nitekim bir hafta sonra artık Türkiye ile çalışmıyoruz dediler. Ama halen Ingiltere ve Avustralya ile çalıştıklarını biliyorum. ABD de de ve bir çok ülkede de varlar. Şİmdi en azından kurlar biraz sabitlendi belki tekrar Türkiye ile devam ederler veya kısıtlı başlamışlardır belki. BAşladıysa siz bir iki ay önce kullandıysanız iyi, belki açılmıştır. Öyleyse bu bile iyi bir bilgi. Ben 2-3 yıl öncesinden bahsediyorum. Umarım açılmıştır, çok iyi bir uygulamaydı.
Ya bir de birşey beni rahatsız etti. Burası IR-1 vizeleri bölümü. O nedenle konuyu fazla dağıtmamak adına para tarnsferleri vb hakkında yazmak istemiyorum burada. Konuyu dağıttıysak özür dilerim herkesten. Yalnız havaalanında iniş konusunda ben şahsi olarak ilgileneceğim. Çünkü bu vizeye özel talepleri havaalanında da vardır mutlaka ve sınır kontrol görevlileri insanları geri de çevirme yetkisine sahipler. Ama kesin bilen ve olayları hatırlayan birileri bilgilendirirse süper olur. Ama olmazsa da bakacağız artık. -
@kasım-doğan sonsuz basarilar dilerim.
-
@Savaş-Koşar Savas Bey DS-260 Onay sayfasi kismindaki Confirmation numarasi. Evet AA ile basliyor.
-
@Yuri-Spaky Benim esim sizin esinizden once girerse mutlaka giris kismindaki detaylarla ilgili sizi bilgilendirecegim. Duydugum kadari ile artik elektronik ortama gecmisler, zarf yok gibi bir sey okudum ama yanlis okumus da olabilirim acikcasi su siralar her yanim evrak her yanim bir bilgi :) Wise aktifmis bu arada su anda. Wise da calisan arkadasimdan teyit aldim. Simdiden bol sanslar esinize!
-
Arkadaşlar her şey çok güzel sadece sorduğuna kısa cevap verin
-
Uzun hikayeyi anlatacağım
-
@kasım-doğan tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar 🍀
-
@Yuri-Spaky Teşekkür ederim verdiğiniz kıymetli bilgiler için
-
@kasım-doğan Çok sevindim tebrikler :)
-
@ceen Tşkler
-
@kasım-doğan Tebrikler, yeni kıtada eşinizle birlikte başarılar dilerim :)
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hiç tedirgin olacak bir şey yok girişten çıkışa kadar herkes saygılı ve nazik davrandı sadece biz vize başvurusu yapanlar sorunuz
-
@kasım-doğan Tebrik ederim, eşinizle birlikte güzel günler sizi bekliyor 🎉
-
@kasım-doğan harika bir haber🥳🥳🥳
-
@kasım-doğan Harika bir haber, deneyimlerinizi bekliyoruz sizin adınıza çok sevindik darısı diğer mülakata girecek arkadaşımızın başına. :)
-
29 ocak perşembe günü mülakata girdim...
tüm günleri sayarsak 6 gün
iş günlerini sayarsak 3 gün oldu...
visa status checkte bilgileri girince hala ''arama sonuç vermedi'' diyor.
ayrıca ne konsolosluktan ne de VSF'den hala mail almadım. -
@Refiks hocam yarın falan bilgi alırsınız en geç bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum