Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhabalar bir süredir takip edemiyordum en son abd 100 küsür ülkeye bütün vizeleri iptal etmiş iptal ettiği ülkeler arasında benim dosya taşıdığım ülke arnavutlukta var acele edip dosyamı tekrar türkiyeye taşımak istemiyorum çünkü dosya numaram çok yüksek bu vize kısıtlaması yakında kalkarmı veya dosyamı ne zaman türkiyeye geri taşımam gerekir ben dosyamı oturum şartı olmadan önce taşımıştım geri çekersem birdaha taşıyamam birde dosyamın şuan nerde olduğunu gösteren bir site varmı

• Merhabalar öncelikle mülakata daha önce askerliğini yapmadan giren birisi var mı forumda, halihazırda öğrenci olduğum için askerlik yapmadım ve mülakat sırasında bir sorun çıkartır mı diye merak ediyorum. Esenlikler dilerim.

• Arkadaşlar pause kararı için 31 Ocak tarihine kadar bir açıklama yapılması gerektiğine dair bir yazı okumuştum. Açıklama veya herhangi bir şey yapıldı mı?

• @bahadir90s Yapıldı,Hükümet tekrar kapandı.Meşhur 31 Ocak muhabbeti buymuş...

• @Fer-0 muhteşem, böylece şubat ayıda bizim için geçmiş olsuna gitti demek sanırım.

Yalnız şunu eklemek istiyorum sarı kafa deccal gibi resmen, hem Amerika hem Dünya çorbaya döndü, orman yangını, kar fırtınası, ekonomik kriz vs. bitmek bilmiyor.

Hatta bir meme görmüştüm "bu mayalar 2000 de kıyamet kopacak demiş, bir şeyler biliyormuş da adını koyamamışlar" da ki o ad sanırım "T" ile başlıyor. 🙂

• @kemal85 Hükümet kapalıyken bile bültende artış olmuştu bu kapanmanın uzun süreceğini düşünmüyorum

• @Kemalalp Askerlik Durum belgesi götürmüştüm, ben E-Devletten aldığım. Onun dışı soru soru sormadılar.

• @Akınalp-Fidan Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim, Ben başkalarına da sordum biz yaptık diyorlar fakat halen sıkıntılı bir durum yaşıyorum ben USTravelDocs kaydını yapmak için siteye giriyorum fakat şuan Göçmen vizeleri durduruldu diye yazı çıkıyor siz nasıl hallettiniz USTravelDocs kaydını. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• @iibrahimd bencede artis olur subat 15 de 14k gelebilir fakat malum dv paused devam halen

• Merhabalar herkese,

Asıl talihli olan bana 4 Mart için mülakat randevu maili geldi evlenme aşamasındaydım ve mecburen nikah tarihimi öne çektim . 2 hafta içinde resmi olarak evleneceğim . Eşimi mülakatıma eklemek için nasıl bir yol haritası izlemeliyim . Malum nikah işlemlerinden dolayı yoğunum çok fazla araştırma yapamadım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @excan eğer sizin dediğiniz gibi 14.000-15.000 olursa arka planda pause kalkmış demektir.Düşünceniz çok güzel keşke öyle bir şey olsa fakat pause den dolayı artacağını sanmıyorum eğer artarsada 300-500 artar bununla ilgili @gucarslan bey e de öngörüsünü sormuştum dün ,eğer cevap verirse onun tahmini hepimizinkinden daha gerçekci olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet 11binden 15bine artan bir bülten çokta pause kalkmışın habercisi olmaz bence özellikle 11bine kadar bütün dosyaların mülakat aldığını düşünürsek. Ancak bültenin ilerliyor olması yinede iyi olur en azından yarın öbürgün süreç açılırsa bülten çok geride kaldı derdi azalır

• 75 ülke için olan pause hakkında yeni güncelleme çıkılmış ve daha resmi bir “guidance” olarak tanıtılmış. Bu bana tatsız bir habermiş gibi geldi, farklı yorumlara açığın. Bugün bu güncellendiyse bu konular askıda kalmıyor, üstünde çalışılıyor da diyebiliriz sonuç ne kadar tatsız da olsa. Okumak isteyenler için link :

https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/iv-processing-updates-for-nationalities-at-high-risk-of-us-public-benefits-reliance.html

• bu açıklamalar içinde türkiyenin olmaması büyük avantaj yine de öyle görüyorum ben. Arka planda güncellemeler devam ediyor demek ki. Immigrant Visa Processing Updates for Nationalities at High Risk of Public Benefits Usage başlık içinde de 75 ülke arasında türkiye bulunmuyor. DV içinde bir liste yayınlarlarsa yine Türkiye aralarından sıyrılırsa işimize yarar gibi düşünüyorum. umarım şu hızla giderlerde DV içinde bir açıklama yaparlar. 18 şubatta mülakatımız diken üstündeyiz. belki bi karar kurtarır bekleyenleri.

• @bketcrsur Ben de sizin gibi düşünüyorum belki de Amerika’nın kötü gördüğü o 75 ülkeyi direkt yasaklayıp geride kalan DVleri onaylama şansları yüksek diye düşünüyorum. Trump zaten kaliteli ülkelerden göçmen istiyordu, şuanki hükümetimiz de Trumpla arası en iyi ülkelerden birisi, bence bizim için olumlu ve güncelleme yapmaları gayet pozitif olarak yorumladım

• @bketcrsur benim de gördüğüm tek olumlu olabilecek şey o. “Durumu netleştiriyoruz ve bu ülkeleri istemiyoruz. Kalanlar için ek kontroller getirdik ve pause kalktı.” demelerinin dışında bir olumlu yorum yapamıyorum. Çünkü ilk 2 duyuruda aynı sertlikte yayınlanmış. Hiçbir geri adım atma belirtisi de yok 😕

• @bketcrsur evet ben de aynı fikirdeyim. Karar ustunde calısmaları hala devam ediyor ve bu listede Türkiye'nin olmaması avantaj. İleriki zamanlarda göçmen vizelerini de açabilirler gibi görünüyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |