IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Turhan-0 ben bugün pasaportlari ve evrakları UPS kargoya verip yolladim çünkü ceac sistemine yükleyeli 10 gün oldu boşamı bekledim acaba bastanmi yollasaydim acaba pasaportlari çünkü ben mail.bekledim.pasaportunuzu yollayın diye
-
@Ekto-Oktan sorunsuz halledeceksin, teşekkür ederim Ektocum. 🙏🏻
-
@Refiks cani gonulden tebrik ederim, darisi bizlerin basina. Hersey gonlunce olsun kardesim, sonsuz mutluluklar dilerim.
-
Bu ileti silindi! -
@Turhan-0 tebrikler, hersey gonlunuzce olsun. Darisi tum bekleyenlerin basina.
-
Merhabalar herkese , 75 ulkeye vize yasaginin gelmesi greencard başvuru surecinde turkiye basvurularini hızlandirdi mi , herhangi bir duyumu olan var mi ? 2025 başvurulari hala 12-16 ay mi sürüyor ?
-
Merhaba arkadaşlar bir mazuratim vardı mülakat maili hatırlatması aldım 4 maddede şu şöyle yazıyor : 4 Proof of registration for document delivery services on ustraveldocs.com (a printout of the "Transaction Complete" page displayed after completing the registration is sufficient) ne kaydı ne belgesi yapmam gerekiyor anlamadım ?
-
@ulgen Keşke evraklar ile birlikte pasaportunuzu gonderseydiniz ama sağlık olsun sonunda göndermişsiniz. Lütfen görüşme sürecinde pasaportunuzu almayıp evrak istiyorlarsa, istenilen evraklar ile pasaportunuzu birlikte kargo olarak gonderin.
-
@ahmetZ Bu siteye kargo için üyelik olusturmanizi ve üyeliğiniz oluşturduktan sonra verilen barkodlu sayfanın çıktısını yanınızda mulakata getirmeniz gerektiği anlamına geliyor.
-
@Zeyno-0 teşekkürler sağolun
-
@Zeyno-0 bana kargo ile pasaportlarimi ve sarı kağıt yolladılar ceac sistemine yükleyin diyeama bana kimse demedi hemen pasaportlarida yolla diye bende dün gönderdim hem pasaportlari hemde istedikleri vergi kağıtlarının çıktısını acaba kaç günde bakiyolar tahminen
-
Mülakatta benden ustraveldocs çıktısını almadı memur. Ben alıyorlar diye biliyordum, bir yanlışlık mı oldu acaba?
-
@ulgen vsf ofise gönderdiyseniz daha hızlı işleme alınıyor ben konsolosluğa göndermiştim sonuçta bakıldı onay aldık ama süreç daha yavaş ilerliyor. Vsf aracılığıyla gönderdiyseniz önümüzdeki hafta içi güzel haberler alırsınız inşallah
-
@Turhan-0 tebrikler 🍾
-
USAtraveldocs çıktısı lazım siteye kayıt olamıyorum hiç bir şekilde olmuyor sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ?
-
E-postal veya isim mi kabul etmiyor? Bende de öyle oldu hala almadım çünkü
-
@Merve-Khan ne yapacağız o zaman
-
Ben de yazmıştım ama cevap veren olmadı ne yapacağız bilmiyorum nvc ye ikinci bir e mail verdiniz mi acaba onunla denesek nasıl olur?
-
@Merve-Khan ikinci bir mail vermedim bir mail üzerinden işlemleri yaptım
-
Mail mi atsanız acaba bu konula alakalı bir tanıdığımda da öyle olmuştu mail atmıştı ve düzelmişti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum