Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• @Eyupp

Yeni bülteni bekleyelim. Belki süreçlerimiz adına pozitif gelişmeler yaşanır.

• Yasaklı

@Eyupp Yasal yollara yeşil ışık yakmış gibi duruyor daha önce de demiştim anketler kötü geldi o da farkında ve süreci yumuşatması gerekiyor.

• İlk aksiyonlar da geldi, detaylı social media review H1-b vizesi ve bir vize türü daha için aktif olmuş. Şimdilik dv için bir değişiklik yok.

• Yasaklı

@koci yakında gelecektir diye düsünüyorum bakalım.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• bu sefer de platinum kart çıkmış artık dv lotteryinin önünü kesecek gibiler 🤨

• @süleyman-Turgut Zaten Trump Card ve Platinum Card gündemdeydi çokta yeni bir haber değil sanırım

• Yasaklı

75 House Dem üyesi 75 ülkeye uygulanan immigrant pause’u hakkında DHS ve DOS’a mektup gönderdi. 20 şubatta kongrede tartışılması konusuluyor.

• @süleyman-Turgut iyice bankaların kredi kartlarına dönecek gibi. Gold, platinum, black...

• @Umut-P her şeye ayrı bir tepki var bir tek DV konusu açılmadı bu suspensiondan beri, iyice irrite oluyorum.

• @koci su an icin sosyal medya hesaplarimizin gizliligini kaldirmamiz gerekmiyor sanirim. Dogru mu?

• Yasaklı

@Mert-A forumda bile çok umursandığı söylenemez.

• @Umut-P forumda umursamamak doğru olan şey, çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ama Trump'ın çıkıp legal göçe okeyiz demesi ve yeni kriterler belirlenmesi ama DV'nin bahsinin geçmemesi, üstüne hala dava muhabbetinin açılmamış olması, bir aydır Beyaz Saray'dan sıfır açıklama gelmesi. Sanki Trump kendisi unuttu gibi. Özellikle 75 ülkeye travel ban geldiğinde ben zaten bir fonksiyonu da kalmayacağı için DV'yi yeniden başlatırlar diye düşündüm hala çıt yok. Neyse, bekleyeceğiz. Zaten case numaram 21k.

• Yasaklı

@Mert-A davalardan haberdar olmak istiyorsanız takip etmeniz gereken yer bu forum değil. şimdiye kadar gördüklerim bunu kanıtlıyor.

DV2026 ile ilgili herhangi bir legal aksiyonun burada paylaşıldığını henüz göremedim.

• @Mert-A Ben de sizin gibi biraz umudum oldu ilk başta.. fakat gerçekten unutulmuş heralde, yada kimse DV'yi takmıyor. Hep 75 ülkeye pause'dan bahsediliyor bizim durumumuz havada kaldı. Umudum %1 şuan, dava açılsa bile mali yıl bitmeden sonuçlanmaz sanırım daha çok uzun sürer.

• Yasaklı

@zakaria Hiç öyle %1 falan değil. Burayı okuyup galeyana gelmeyelim 😀

• Yasaklı

Erivan ve birkaç konsoloslukta mülakat katılımcılarından I-134 (Sponsor) formu istenmiş. Şimdilik tüm konsolosluklarda böyle olup olmadığı belirsiz. 75 ülke vatandaşıyla mı ilgili yakın zamanda anlarız.

• @Umut-P süreci sizinle paylaştığımız için şanslı hissettim kendimizi. Biz sadece burayı biliyor ve takip ediyoruz. Siz bir çok şeye hakimsiniz ve bildiklerinizi paylaşmanız, pozitif bakış açınız iyi geliyor. Teşekkürler.

• @Umut-P Amerikada tanıdığı olmayan biri için sorun teşkil eder mi Banka dökümünde olabildiğince yüksek meblağ göstermek yeterli olur mu?

Benzer Başlıklar

• 19
  • 93
  • 21
  • 144
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |