@Refiks Hocam merhaba adınıza öncelikle çok mutlu oldum uzun süre sonra sizin vize aldığınızı görmek şu süreci bitirdiğinizi görmek beni o kadar mutlu etti ki an itibariyle sizin için oyun bitti meşaleyi biz aldık sıra bizlerde bundan sonrasında ve sizi gerçekten kutluyorum sonunda uzun bir bekleyişin ardından özellikle IR1 ile süreciniz tamamlandı çok tebrikler
Bu adli sicil kaydı konusunda bizde aynı durumdayız benimde devam eden bir davam var çok şükür sicilim şuan için temiz daha öncesi için davalık olmuşluğum veya vukuatim yok hayatımda geçirdiğim ilk ceza davası ilk kez bununla karşı karşıyayım ama işin kötü tarafı benim davam Başkasına Ait Kredi Kartının Kötüye Kullanılması başlığı adı altında geçiyor Yani Ahlak Zedeleyici Moral Turpitude olarak geçiyor. Olası bir cezada adli sicilime girerse beni %99 Waiver'a yollayacaklar tek umudum ilk yargılanmam olduğu için HAGB kararı alabilme ihtimalimin olması bu olursa zaten adli sicilime girmeden bu işten kendimi kurtarabilirim ama yinede çok stresli şubatın 19'unda duruşma var bakalım başımıza neler gelicek... umarım bende bu işten sıyırabilirim...
Tekrardan sizlere Amerikadaki yeni hayatınızda çok iyi bir başlangıç ve bolca şans diliyorum bu foruma geldiğim ilk günlerde yardım aldığım bir çok kişiden birisiniz tekrardan hayırlı olsun