Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 23 aralikta vize mulakatina girmistik, pause nedeniyle ap ye kaldik. ceac uzerinden statuyu kontrol etmek istedigimde bir turlu sonucu goruntuleyemiyorum. case numberimizi arada 0 olmayacak sekilde girip, pasaport numarasi ve soyisimle denedim olmuyor. bir de ase numberimizi arada 0 olmayacak sekilde girip, soyadi ve pasaport numarasi alanlarini NA yazarak denedim. ikisi de sonuc vermedi. Ekranda da bir uyari vermedigi icin durumu cozemedim. ne tavsiye edersiniz? @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tyln11 muhtemelen verilerinizi hatalı giriyorsunuz.
    bu kadar kişinin verilerine erişip, sizin erişememeniz mümkün olamaz.
    ceac sistemi canlı bir sistem. konsolosluk verileri ile eş zamanlı çalışır.
    mülakata girmemiş bile olsanız verilerinize erişmeniz gerekir.

• image.png
    Ekran bu şekilde döngüde kalıyor ancak ne hata veriyor ne de ilerliyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tyln11 o halde sistemde bir güncelleme yapılıyor.
    önümüzdeki günlede tekrar deneyin.

• @Umut-P tekrar deniyorum NA yazarak olmuyor. Aynı hatayı alıp duruyorum. Şunu denedim mesela 2026EU8580 gibi diğer CNleri girince at NVC olarak çıkıyor ama kendi CNmi girince sayfa your search did not return any data hatası veriyor.

• Sistemde bir güncelleme var sanırım, 2 gün öncesine kadar In-Transit olarak görünüyordu dosyam. Şu an sonuç bulunamadı diyor.

DS260 sorgulama sayfasında Ankara olarak görünüyor:

Ekran Resmi 2026-01-17 12.29.18.png

• @cnsgl yok bulamadım. Az önce tekrar denedim yine aynı uyarıyı alıyorum. Nedenini de anlamadım. Büyük bir sorun mu bana özel mi onu da kestiremiyorum. Konsolosluğun bir işlem yapması mı gerekiyor acaba bilemiyorum.@gucarslan

• @fearless1717 biz de ayni hatayi aliyoruz

• @fearless1717 bugün 18 ocak 26 yine denedim bende açıldı.

İmigrant seçtim 2026EU11xxx case no girdim iki soruya NA yazdım Gacha kodunu girdim popup açıldı ve At NVC yazdı yine.

Sizin dosya aktif olduğu için NA yazan yere pasaport no ve soy isim ilk 5 harfi gitmen gerekiyor olabilir.

• @kemal85 birçok şeyi denedim aynı hatayı alıyorum @gucarslan Kcc’ye mail atmalı mıyım? Yönlendirebilir misiniz beni?

• ⭐⭐⭐⭐

@fearless1717, içinde söyledi: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)

@kemal85 birçok şeyi denedim aynı hatayı alıyorum @gucarslan Kcc’ye mail atmalı mıyım? Yönlendirebilir misiniz beni?

https://dvprogram.state.gov/

Çekiliş sonucu kazanan olduğunuzu gösteren mektubun altında mülakat tarihi, saati ve yerini goruyorsaniz/guncellendiyse, bu mektubun güncel çıktısını alarak forumda ilgili konu başlığında belirtilen belgeler, mulakat deneyimleri başlığında Ankara'da mulakata giren talihlierin hazirladigi belgeler ve Ankara konsolosluktan mülakatınızdan 7-10 gün önce gönderilmesi muhtemel email’de yer alacak evrakları eksiksiz hazırlayarak ve sağlık muayenesi raporunuz ile birlikte 18.02.26 tarihindeki mülakatınızda hazır olmanız yeterli olacaktır.

Neyin telaşını ve endişesini tasidiginizi ben anlayamadım veya farklı bir konuyu mu kaciriyorum?

Mülakat tarihi, saati ve yerini gösteren 2NL olarak adlandırılan mektup sağlık muayenesi randevusu almaniza olanak sağlayacaktır zaten. Unganlarda saglik muayenesine siz en erken 18.01.26 ve en gec tarih de 16.02.26 tarihinde girebilirsiniz, son gune birakmamaniz yarariniza olacaktir. Saglik muayenesi icin sizin kontrole gidebileceginiz donem icin randevular 18.12.25 itibariyle acildi sistemlerinde, bir an once randevunuzu almaniz iyi olacaktir.

İmzanızın altında mülakat tarihinizi 18.02.26 olarak yazmışsınız, bu da 2NL’nin güncel olduğunu gösteriyor olarak algılıyorum. Bahsettiğiniz CEAC'da mülakatınız sonrası güncelleme olacaktır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   kemal85 kemal85 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   kemal85 kemal85 

• @gucarslan merhaba 1 nisan da mülakata girdim sisteme durumu kontrol etmek için girdiğimde your search did not return any data yazıyor normal mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GRKM bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin ya da eş / çocuk varsa onun bilgilerini yazarak deneyin. ...01 / ...02 olarak

• @gucarslan ben de https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV adresinden sorgulama yapmak istediğimde (case number daki 0 lar olmadan, pasaport no girilerek ya da na yazılarak) aynı şekilde "Your search did not return any data." diyor. Sanırım sistemsel bir hata olabilir ya da atladigimiz bir husus mu var acaba?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@tolga-ozfidan çalışma yapıyor olabilirler, ilerleyen günlerde tekrar deneyin.

• Dosyami actirmadan önce pasaport ve soyisim kısmına Na yazarak giriyordum at nvc yazıyordu şimdi dosyami actirdimım bilgilerimi ekledim tekrar giriş yapamıyorum

• @onur12 dosyan açıldığı için değilde artık aktif oldu diye olabilir o pasaport ve soyad girip dene bende de artık NA olmuyor.

• @kemal85 sadece pasaporta na yazarak giriliyor ready yazıyor sorun çözüldü sagolun

• @gucarslan Refused olarak gözüküyor. Bu ne zaman AP ye dönüyor ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |