Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kemalalp lise diplomanizi mezun oldugunuz liseden talep edebilirsiniz durumu anlatirsaniz yardimci olurlar.Eger okulunuz yikilmis veya binasi artik yoksa ilgili milli egitimden istiyebilirsiniz.Universiteye kayitli iseniz universiteye kayit esnasinda veriliyordu belki universitenizdende talep edebilirsiniz.Ben universitemden gidip istedim. Verdiler.

• Arkadaşlar pause kararı sizce kalkacak gibi mi? Tahminleriniz neler? Son bültenin sabit kalması pause nedeniyle mi yoksa geçmiş yıllarda olduğu gibi olağan bir durumdan dolayı mı oldu? Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

• Yasaklı

@bahadir90s cumhuriyetciler son anketlerde epey geride, başkanın onay oranı düşük. ben gevşeme olacağını düşünüyorum yakın zamanda. seçim senesinde olduğumuz için dv gibi küçük etkili programların kilidini açmaları çok olası.

• @bahadir90s Yarın birçok ülkenin yasaklarının başlama tarihi.Haliyle bir hareketlilik-onay aşamasında olduğumuzu düşünüyorum.Bazen hayat senin çaban dışında gelişiyor ne diyelim her iş hayra bağlansın.

• @bahadir90s bu yıl ara seçim olması umut verici belki yumuşama olur en azından yasaklı ülkeler arasında değiliz . 30 ocak ta hükümetin tekrar kapanma durumu var bu sefer anlaşabilecekler mi belli değil . ne olur bilmiyorum ama zamanla yarışıyoruz 30 eylülle kadar inşallah açılır. umudumuzu kaybetmeyelim 🙂

• @kıymet Kıymet Hanım bu seçim bilgisini hiç göremedim. Kaynak paylaşabilir misiniz?

• @Kemalalp öğrenciliğinizi bitircek misiniz sorusuna evet bitircem dedim sadece sonra detay vermedim bende daha fazla soru sormaması için ,lise diplomasını temin etmeye çalışın bence çünkü bana mülakat görevilisi ve dosyalarını hazırlayan da sordu
    üniversite öğrencilik belgemi götürmeme rağmen
    şimdiden iyi mülakatlar diliyorum.

• @mertcank34 hocam internette her yerde yazıyor kasımda ara seçim var. hatta Trump ben çok başarılıyım bu yıl ara seçim yapmamıza gerek yok aslında dedi 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@mertcank34, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kıymet Kıymet Hanım bu seçim bilgisini hiç göremedim. Kaynak paylaşabilir misiniz?

When Are the 2026 Midterm Elections? And What is Their Purpose?

2026 United States elections

• @süleyman-Turgut selam süleyman, bana sorulmamıştı mesela senin üzerinden bilgi vermiş olayım.

• @bahadir90s Konuyla doğrudan ilgisi olup olmadığını bilmemekle birlikte şahsi kanaatimi paylaşmak isterim. Türkiye'de ABD turist vizesi randevuları genellikle çok ileri tarihlere alınabiliyorken, son bir aydır Konsolosluğun —muhtemelen Dünya Kupası yaklaşırken artan talep nedeniyle— sıkça yeni randevu slotları açtığı görülüyor. Bu tabloya bakınca düşüncem o ki; nasılsa göçmenlik vizesi basılmayacağı için bülten ilerletilmemiş ve mevcut kota, Dünya Kupası nedeniyle turist vizelerine kaydırılmış olabilir.

Edit: Mevcut kotadan kasıt konsoloslukların aylık randevu slotlarıdır, yanlış ifade etmişim.

• Yasaklı

@moboz turist vizesi ve göçmen vizesi bambaşka şeyler. birbirlerine aktarılmıyor. Zaten şu anda tek güne randevu verilip ilerletiliyor.

• @Umut-P mevcut kota derken yanlış tanımladım sanırım, 55k lık göçmen vizesi kotasından değil, konsoloslukların aylık randevu slotlarını kast etmek istemiştim.

• Yasaklı

@moboz randevu slotları için de geçerli söylediğim. zaten tek güne belli saatlere veriliyor. çok bir yoğunluk oluşturmuyor dv vizeleri.

• @wizzie merhabalar. Bende 13 ocakta bangkokta girdim. Soldaki bankoda sarışın memur. Benim lise diplomama takıntı yaptı. Bana bi sınadı beni. Daha sonra dedi ki. Ülke başkanımız şuanda onayları askıya aldı. Ülkede beklemenizi tavsiye etmem. Biz size mail atarım dediler. Ve bana verdiği AP kağıdında en alttaki seçeneği işaretledi. Şöyle yazıyor

Administrative processing pursuant to Presedential order pausing all Diversity Visa Applications.

Siz de de böyle mi işaretlendi. Ve CEAC'ta Refused mi yazıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s son bültenin sabit kalması pek olağan bir durum değil aslında önceki yıllardaki gibi bunu daha öncede yazmıştım bülteni sabit tutmalarındaki etken genelde bir önceki ay yüksek artış göstermesi veya konsoloslukların bültenin gerisinde kalması oluyor. Ancak önceki ay bültenlerine bakarsak zaten yüksek açıklanan bir sayı yok, ankara bile bülteni yakından takip ediyordu yani çok olağan bir durum diyemeyiz bültenin sabit kalmasına. Pause konusuna gelirsekte bence fikir beyan etmek çok güç bu konuda zaman gösterecek. Seçimlerle ilgili çok bağdaştırmıyorum ben pause olayını amerikada yaşayan oy veren kitlenin büyük çoğunluğunun haberi bile yoktur bu programın durdurulduğundan. Oy veren kitleye yaranmak isteyecek olsa gevşeteceği politika dv durdurması değil biraz daha ice polisleri ile alakalı olmalı

• Az evvel başkanın konuşmasını dinledim, "Yasadışı giriş yapan sorun çıkarmadan çalışanlara karşı değiliz, onlar otellerde çiftliklerde çalışmalarına devam etsinler, onlara ihtiyacımız var, bizim mücadelemiz yasadışı giriş yapmış, suç işleyen ve sabıkalı kişilerle" dedi. Şayet yasal ve sicili temiz kişilere gerçekten ihtiyaçları varsa, belli bir bütçe sahibi (kamusal yardım yükü oluşturmayacak) kayıtlı göçmen girişine izin vermeleri gerekiyor. Bana göre başkan, bu konuşması ile DV programına tekrar start verilmesi için ışığı yaktı gibi. Hayırlı olsun.

• Yasaklı

@bravist işte gördüğümüz gibi söylem yumuşuyor. anketler önemli.

• Yasaklı

@bravist hatta sadece “illegal immigrants” a dönmüş söylemleri. legal immigrant kısmıyla ilgili umarım güzel gelişmeler görebiliriz.

• @seçilmişkişi merhabalar bugün randevunuz vardı sanırım. görüşmeniz nasıl geçti? güncel bir gelişme var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |