Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @erncndr Bu formlarin ikisine de mi ihtiyacimiz var resimde paylastiginiz veya hangisi gerekiyor kafam bir tık karıştı hocam

• @Ekto-Oktan her sene için iki belgeyi de çıkarttım ben hocam, bazı arkadaşlara return bazılarına ekstra olarak hesap transcripti olarak sormuşlar sanırım, taklaya gelmeyelim diye ikisini de çıkarttım her sene için 🙂

Eğer sponsorunuzun IRS hesabına erişimi varsa ikisini de ordan çıkartabilirsiniz.

• Selamlar! Ben mulakat oncesinde su adres registration icin verilen adrese girdim, istedigim adresi ekledim. Pick up yapacagim icin odeme yapmama gerek yokmus galiba.
    Sorum su ; Bana herhangi bir barkodlu sayfa cikmadi. Transaction Complete kismina basinca Unknown tag 'endif' diye bir hata veriyor. Bir de profilde Appointment Confirmation kisminda No Appointment Scheduled yaziyor. Halbuki randevu tarihimiz var elimizde. Nerede yanlis yapmis olabilirim fikri olan var mi acaba?

Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

• @ceen usttaveldocs/profil ayarlar dan kullanılan dili ingilizce yapın .Çıkış yapın us traveldocs tan sonra tekrar girin . Transaction complete basın çıkıyor barkodlu sayfa. Ama şu anda da yanlış yaptığınız birşey yok.bahsettiğiniz ekranın görüntüsünüde alsanız yeterli oluyor

• @umutmuftahi Super! Bir de oyle deneyeyim, cok tesekkur ederim.

• @ceen https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/ adresinden direkt girmeyi deneyin. Buyuk ihtimal size UID barkodunu gosterecektir.

• @erncndr Teşekkür ederiz hocam bende aynı şekilde düşünüyorum Sponsorumuzun IRS Online erişimi var online belgeleri alıp geçiceğiz açıkcası çok uzun süre harcamadan bu konuda belgeleri alırız diye çok sağ olun bilgiler için çok teşekkürler ^^

• @Seyduna
    travelstategov sitesinde sayfanin alt taraflarinda formul ve otomatik hesaplama var:

• Arkadaşlar selamlar herkese Çarşamba günü sağlık kontrolüm var. Kan testi için aç gitmemize gerek var mı ?

• @gokcesak Merhabalar, ben aç gitmemiştim, yanılmıyorsam randevu onay mailinde de aç gelmenize gerek yok diye yazıyordu hatırlıyorum

• @Seyduna o ibareyi tam görmedim o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim 🙂

• @Yuri-Spaky Cok tesekkur ederim. Ingilizce yapip denedim olmadi. Sizin gonderdiginiz linkten direkt denedim yine olmadi kafayi yemek uzereyim. Bilgisayara reset atmama ramak kaldi 🙂

• @gokcesak aç tok fark etmiyor

• @ceen Sistem, yazılımsal olarak kötü bir sistem. Bilgisayarın dilini ingilizce yaparak çözen bir arkadaşımız vardı, isterseniz bir de bu şekilde deneyin, biraz uğraştırıyor ama oluyor, sanırım sistem yaratıcılığımızı denetlemek üzerine yazılmış 🙂

• @ceen sayfanın değil, ayarlardan bilgiyasarı ingilizceye çevirin ben sorunu bir tek böyle çözebildim.

• @Yuri-Spaky merhaba anlattığınız şekilde hatta bilgisayarın komple dilini ingilizce olarak da değiştirdim ancak hala aynı hata veriliyor. Başka bir çözüm yolu bilen var mıdır?

• @umutmuftahi inşallah kolaylıkla alırsınız yarın vizenizi. Başarılar🙏

• @karemkuzey benim de boşanma belgem var yanında sadece çevirisi var yeminli tercümandan.apostilin gerekli olduğunu duymadık daha önce .

• @umutmuftahi tax return transcript olmalı gerekiyor diye biliyorum. IrS den bir kaç farklı şekilde indiriliyor. Benim aldığım tax return transcript 1040 ile başlıyor ve benimki 8 sayfa.

• @zeynep1212 Cevap için teşekkür ederim . evet bende duymamıştım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |