DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ankara bile hızlı ilerlerken son bültende EU bölgesini hiç arttırmamış olmaları çok sinir bozucu.
-
Dosyami hong kongdan ankaraya taşıyacağım ankara da sıra gelecek gibi
-
@zakaria çok teşekkürler inşallah beklemedeyim
-
@Fatime-İncebaş Merhabalar şimdi denediğimde ben de aynı hatayı almaktayım, nedenini bulabildiniz mi ve çözebildiniz mi acaba?
-
@Peyk74 😏 Kişi başı 330 $ iyi para ödeme alınıyor görüşme bankosunda kusura bakmayın vizenizi basamıyoruz diyorlar olay bu kadar.Benim mülakata girdiğim gün o kadar çok İran vatandaşı vardı ki geneli ellerinde pasaportlarla dışarı çıkıyorlardı.
-
@mesut57 sizin girdiginizde dv paused yoktu ki siz vize aldiniz sadece iranlilara mi vize basamiyoruz diyorlardi bu travel ban olmasindan mi idi acaba?
-
Tekrardan bir şey soracağım arkadaşlar biz bu ustravel kaydını yaparken ben eşimi bakmakla yükümlü gelen sekme ile kaydettim yoksa başa gidip onun adına ayrı bir hesabı mı açmam lazım mı ?
-
Bu "bakmakla yükümlü" denilen şeyde çeviri hatası olabilir mi? Diyelim evliyiz, eşimize bakmakla yükümlü müyüz?? Yoksa bu , sadece çocuklarımızla ilgili bir şey mi? "bakmakla yükümlü" diye çevrilen yer ingilizce orijinal formlarda nasıl yazılıyor?
-
@ozyurta çeviri ile ilgili bir durum o, yani asıl talihlinin yanında mülakata girip, pasaportuna vize alacak aile üyelerini eklemeniz gerekiyor, yani eş ve çocuklarınızı eklemelisiniz.
-
Bize de durum güncelleme maili geldi ama tarihi göremedik sayfa açılmıyor, farklı tarayıcılardan da denedim ama açılmıyor, açılınca mülakat tarihini de yazacağım, bir anlamı olmasa da bilgi vermek istedim, şu maili göreceğim günü sabırsızlıkla beklerken sabah gördüğümde azıcık bir heyecan kıpırtısı bile oluşmadı umarım kapanan kapılar süremiz bitmeden açılır
-
11k' nin altinda olup Ankaradan mulakat maili almayan birisi var mi
-
@meral Merhaba, tebrik ederim şimdiden mülakatınız hayırlı olsun. Süreci daha iyi takip edebilmemiz açısından case numaranızdaki xxx olan kısmın ilk hanesini tabloya işleyebilir misiniz? İyi günler dilerim.
-
@johnlennon sanırım bülten ile eşitlendi ama en son girilen 10400 şu an. 10 binlerde olanlar ilk haneleri açarsa bunu net görebiliriz
-
Merhabalar , eşimle ustraveldocstan tekrar mülakat randevusu almaya çalışıyoruz .Ana sayfada bakmakla yükümlü olunan kişiler:1 olarak gözüküyor fakat randevu tarihi aldığımız kısımda group members kısmında benim ismim yok. 19 50 ile biten numarayı da aradık ama ekleme işlemini hala gercekleştiremedik.Görevli sorun devam ederse tekrar arayın dedi fakat tekrar aradığımda ankaraıw mail adresine mail atmam gerektiğini söyledi başka bir görevli. Biz tekrar aramalı mıyız ?Defalarca aradık çünkü .
-
Merhabalar, ustraveldocs kaydını kendim ve aile üyelerim için yaptım. Ana sayfada "Transaction Complete" yazısı var fakat dili ingilizce yaptım ama barkodlu sayfa gelmiyor. Bilen arkadaşlardan yardım rica edebilir miyim ?
-
@Ceyda-Altun ben olsam hem email gönderir, hem aynı numaradan farklı temsilcilerle konuyu paylaşırdım. Bazıları son derece çözüm odaklı, bazıları ise ezbere aynı şeyi söylüyor. İki koldan denerim yerinizde olsam.
-
@yunustg sayfayı ingilizce yapıp, tekrar çıkış ve giriş yaptıktan sonra barkodlu sayfa geliyor demişlerdi daha önce arkadaşlar, sign out yapıp tekrar sign in olur musunuz bir de.
-
@aysegul merhaba Ayşegül Hanım. Çıktım tekrar girdim. Dil de ingilizce ama görseldeki hatayı veriyor;

-
merhaba forumun değerli üyeleri. Sürecin ilk başında dosyamı Bangkok a taşımıştım, sonrasında Ankara hızlanınca da geri taşımıştım. Bana da 2nl geldi, 4 mart tarihi için. Sizlerle Polonya'dan nasıl adli sicil kaydı aldığımı paylaşmak isterim. Normalde ben 1 yıl kalmamıştım, 10 ay kadar kalmıştım ve polis belgesine gerek yok diye düşünüyordum ama forumdan bir arkadaşımızdan yine 1 yıl kalmamasına rağmen istemişlerdi, ben de işimi garantiye almak adına Polonyadaki avukat arkadaşım ile görüştüm. Kendisi bana bir vekaletname taslağı attı (power of attorney diye geçiyor) ve ben de onu doldurup imzalayıp hızlı kargoyla gönderdim 4 Aralık tarihinde, 9 Aralıkta Varşovaya ulaştı. 16 Aralıkta belgelerimi mailden attı, yeminli tercümana İngilizceye de çevirttirmişti. Apostil isteyip istemediğimi sordu ben de gerek yok dedim. Zamanım olduğu için ağırdan aldık, 29 Aralıkta normal kargoyla bana gönderdi ben de 14 Ocakta teslim aldım.
Normalde göçmenlik avukatları bu işle ilgileniyormuş ama kendisi bana yardımcı oldu, avukatlık ücreti almadı diğer masrafları yazıyorum:
*DHL ile Polonya ya gönderim - 2.000 TL
*Adli Sicil Kaydı ücreti - 30 PLN
*Vekalet Ücreti - 17 PLN
*Yeminli Tercüman - 220 PLN
-Posta 39 PLN
Biraz uzun oldu ama faydalanmak isteyen arkadaşlarım olur belki. Çok tuhaf bir süreçten geçiyoruz. Umarım yasaklar kalkar ve herkes biran önce vizesine kavuşur. -
@yunustg evet nurtopu gibi yeni bir hata mesajımız olmuş demekki, dünden beri bu hatayı alıp buraya yazan 3.kişisiniz. Malesef bilemiyorum, ustraveldocs un numarasını vermiştim, arayıp sorun isterseniz, onlar da bilemiyorsa, onların da yeni karşılaştıkları bir hata mesajıysa kayıt açsınlar, belki birkaç güne çözülmesi konusunda birşeyler yaparlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum