Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yunustg sayfayı ingilizce yapıp, tekrar çıkış ve giriş yaptıktan sonra barkodlu sayfa geliyor demişlerdi daha önce arkadaşlar, sign out yapıp tekrar sign in olur musunuz bir de.

• @aysegul merhaba Ayşegül Hanım. Çıktım tekrar girdim. Dil de ingilizce ama görseldeki hatayı veriyor;

HATA GÖRSELİ.png

• merhaba forumun değerli üyeleri. Sürecin ilk başında dosyamı Bangkok a taşımıştım, sonrasında Ankara hızlanınca da geri taşımıştım. Bana da 2nl geldi, 4 mart tarihi için. Sizlerle Polonya'dan nasıl adli sicil kaydı aldığımı paylaşmak isterim. Normalde ben 1 yıl kalmamıştım, 10 ay kadar kalmıştım ve polis belgesine gerek yok diye düşünüyordum ama forumdan bir arkadaşımızdan yine 1 yıl kalmamasına rağmen istemişlerdi, ben de işimi garantiye almak adına Polonyadaki avukat arkadaşım ile görüştüm. Kendisi bana bir vekaletname taslağı attı (power of attorney diye geçiyor) ve ben de onu doldurup imzalayıp hızlı kargoyla gönderdim 4 Aralık tarihinde, 9 Aralıkta Varşovaya ulaştı. 16 Aralıkta belgelerimi mailden attı, yeminli tercümana İngilizceye de çevirttirmişti. Apostil isteyip istemediğimi sordu ben de gerek yok dedim. Zamanım olduğu için ağırdan aldık, 29 Aralıkta normal kargoyla bana gönderdi ben de 14 Ocakta teslim aldım.
    Normalde göçmenlik avukatları bu işle ilgileniyormuş ama kendisi bana yardımcı oldu, avukatlık ücreti almadı diğer masrafları yazıyorum:
    *DHL ile Polonya ya gönderim - 2.000 TL
    *Adli Sicil Kaydı ücreti - 30 PLN
    *Vekalet Ücreti - 17 PLN
    *Yeminli Tercüman - 220 PLN
    -Posta 39 PLN
    Biraz uzun oldu ama faydalanmak isteyen arkadaşlarım olur belki. Çok tuhaf bir süreçten geçiyoruz. Umarım yasaklar kalkar ve herkes biran önce vizesine kavuşur.

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg evet nurtopu gibi yeni bir hata mesajımız olmuş demekki, dünden beri bu hatayı alıp buraya yazan 3.kişisiniz. Malesef bilemiyorum, ustraveldocs un numarasını vermiştim, arayıp sorun isterseniz, onlar da bilemiyorsa, onların da yeni karşılaştıkları bir hata mesajıysa kayıt açsınlar, belki birkaç güne çözülmesi konusunda birşeyler yaparlar.

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım. Ana sayfada "Transaction Complete" yazısını görüyorum ve sayfanın en altında yazanlar görseldeki şekildedir: Barkodlu sayfa hariç sayfanın en alt kısmındaki veriler doğru mu acaba ? 4 kişilik bir aileyiz.

SAYFANIN ALT KISMI.png

• Yasaklı

@HALİT-Ozgur ben de Polonya’da 5 ay kalmıştım acaba isterler mi diye düşünmüyor değilim. Normalde 6 ayın altında istemiyorlar diye biliyorum.

• @aysegul biz göcmen vizesi statüsünde olduğumuz için maalesef yardımcı olamiyorlarmis.Ankara mail adresine yönlendirdiler .

• @Umut-P teşekkürler, excelde güncellemiştim aslında, burayı da güncelleyeyim

• @Umut-P normalde geçmişte 12 aydan fazla başka bir ülkede ikamet ettiyseniz isteniyor. Ben 12 ay değil 10 ay kalmıştım fakat dediğim gibi forumdan bir arkadaşımız 12 aydan fazla kalmamasına rağmen ondan belge talep edilmiş, ben de işimi garantiye almak ve bir belge yüzünden red yememek adına belgeyi yemin ettim. Deneyimler çok önemli bu yüzden

• Sayfa açıldı mülakat tarihimiz 4 Mart sabah 8.00, herkesin mülakatı hayırlı olsun, Vizeleri aldığımız bilgisini de paylaşmak dileğiyle 🙏🏻

• Ustraveldocs da barkodlu ekrana ulastim cikti da aldim baska birsey yapilmiyor degilmi?

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg bu haliyle tamamlanmış görünüyor, barkodlu sayfa olmadan da mülakata giren çok arkadaşımız olmuştu, siz de hem bu görselin hem de transaction completed yazan yerin çıktısını alın, bol şans şimdiden.

• @excan merhaba ben barkodlu sayfaya ulaşamıyorum. sayfanın en alt kısmı sizde benimki gibi mi acaba. benim sayfamın görseli aşağıdaki gibi
    a47b4c92-e797-4829-ba75-e7889ae1b0dd-image.png https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1768572661372-sayfanin-alt-kismi.png

• @yunustg simdi ilk siz pasaport vize alabilirsek vfs ankaradan kendimiz alacagiz secmissiniz kalan hersey ayni sadece ben tek kisiyim. Ama basvuru bitince bir ekran geldi bardkodlu onu pdf olarak kaydettim sonra cikti aldim

• @Peyk74 Haklisiniz bu lista daha once de vardi ama sadece 16 ulke icindi. Simdi 75 ulkeye cikarttilar

• @yunustg bu sayfanin ekran goruntusunu veya sayfayi PDF olarak kaydedip ciktisini alip mulakata katilabilirsiniz, barkodlu belge o kadar da onemli degil. onemli olan sisteme kaydolmus olmaniz ve kaydolmus olarak gozukuyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@Ceyda-Altun göçmen olmayan vize birimine bağlanmışsınız, özellikle belirtmiştim onlar yardımcı olamazlar, göçmen vize birimini seçmelisiniz. Veya siz doğru tuşladıysanız bile yanlış birime düşmüş olabilir hat.

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım. benden ödeme istemedi ve appointment kısmı boş görünüyor ama bunlar sorun oluşturur mu ?

• @yunustg benimde o sekilde odeme sanirim vize basilirsa mail gelecek ups sectim ben onun bedeli odeyecegiz

• @excan tamamdır teşekkür ederim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |