Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

Sayın @Oz-Erdem in yaşadığı olay bize Sayın @gucarslan ın ne kadar haklı olduğunu gösterdi.
    Tecrübe ile tekil olayları ayırt edebilme meselesi bu.
    Bilgili insanlar bir yöntemi savunurken, onu genel doğrular ve istatistiksel deneyim üzerinden değerlendirir.
    Tek bir olumsuz örnek çıkınca hemen “demek ki yanlış” demek, genelde tecrübesizliğin refleksi oluyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yelez, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Peki arkadaslar daha once yazdim mi bilmiyorum biz de saglik kontrolune gitmedik ve 13 de bizim de mulakatimiz var muhtemelen bizi de gorusmeye almayacaklar diye dusunuyorum. Buna istinaden 13 de mulakata gitmeyip erteleme maili atsak ve bu maili nereye atmamiz gerekiyor? Www. Usvisascheduling. Com a atmayi dusunuyorum. Umarim yanlis yere atmiyorumdur

13 ocak’taki mülakat için sağlık raporu alıp almamanız konusunda bir yorum yapamam, ki zaten 12’sinde boş randevu bulamazsanız yetişmeyebilir de. ancak kesinlikle ama kesinlikle mülakata gidin! gitmemezlik kesinlikle yapmayın.

evrak tesliminde sağlık raporunu sorarlarsa;
    “ilgili yasaklar sebebiyle sağlık raporumun süresinin dolma riskine karşılık, mülakatımıza şimdi katılıp, parmakizi verip, yeminlerimizi edip, gerekli soruları cevapladıktan sonra sağlık raporumuzu yasaklar kalktıktan sonra alacağız” şeklinde beyanda bulunun ve mülakata kesinlikle katılmak istediğinizi belirtin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Oz-Erdem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, süreci forumdan takip ediyor fakat yazı yazmıyordum. Son yaşanan olaylardan sonra yazma gereği duydum. 07/01/2026 tarihinde mülakat için 330 dolar vezneye ödeme yaptıktan sonra sıra numarası alıp belgeleri vermek için gittiğimde benden de ilk önce sağlık raporu istendi. Sağlık raporumun olmadığını söylediğimde süreçten dolayı mı diye sordu. Bende evet dedim sağlık muayenesini 30 Aralık tarihine aldığımı ama sürecin durduğunu öğrendiğimden iptal ettiğimi “söyledim. Mantıklı davranmışsın ama üstlerime bu durumu bildirmem gerekiyor duruma göre senin belgerini almayacağım dedi. Sonra geldi ve belgelerimi aldı. Aynı sıra numarası ile mülakata girdim mülakat bittikten sonra Trump'ın süreci durdurduğundan bahsetti ve sarı kağıdı verdi. (bunu orada mülakata giren yabancılara da söyledi) Bu arada orada isimlerini sormayı unuttum belgeleri vermek için sıra beklerken genç bir çift ile konuşuyordum belgeyi vermeye gittikten sonra mülakat için beklerken onları bir daha görmedim. Foruma üyelermiş (ben peşinize kuyruk gibi takılanım. :D)

deneyiminizi aktardığınız için teşekkürler. işini bilen bir konsolosluk memurunun yapması gerektiği gibi yapmış ve sizi mülakata almışlar. olması gereken de buydu zaten. sabırla yasakların kalkacağı günü bekleyelim, vizenizi alacağınıza ziyadesiyle inanıyorum.

iş bu deneyim sonrası “ben demiştim” cenahına çokça kelam etmek de isterdim ancak; yıllardır bu tarz söylemlere kulak tıkayıp doğru bildiğimi yapmaya gayret gösterdim. diğer türlü yapmaya çalıştığım(ız) şeyin kimseye faydası olmaz, olmayacak da. bu yüzden bir yorum yapmadan, yaftalamadan ve yargıda bulunmadan önce lütfen biraz sabırlı olun. “pişmanlık emaresi” vb duyguları da gerekirse ben veririm, kimseden talep etmenize gerek yok. hem belki de onlara da hiç gerek yoktur, kim bilir.

çok sevdiğim bir söz var; “haklının acelesi yok” diye.
    normal hayatta belki yok doğru ama; bu forumda benim, bizim var. benim 30 eylül’e kadar acelem var, kimse kusura bakmasın.

çünkü kendi vizem için 3 yıl sonra haklı olduğum anlaşılınca hiçbir faydası olmadı.

herkese mutlu pazarlar.

• excel tablosu bozulmuş yine

• Mülakatta sonra vize basilmiyor mu şimdi bu son olaylardan sonra

• @süleyman-Turgut Merhabalar öncelikle İnşallah vizenize aynı gün kavuşursunuz ben de da 260 da Florida da bı adres yazmıştık ama mülakat günü Atlanta' da olan yeni bir adresi A4 kağıdına yazdık bı sorun olmadı ama maddi konuyu biraz daha yükseltin riske girmesin bu yüzden sponsor isteyip AP ye kalanlar oldu.

• yasaktan sonra tam evrak ile girip yinede sarı kağıtla mı çıktı herkes mülakattan ?

• @bketcrsur Maalesef 20 Aralık tan itibaren vize alan mülakat deneyimi okumadık mülakat evrak mailiniz geldiyse muhakkak eksiksiz olarak mülakata girin. 13 Ocak ta mülakatları olanlar hızlı bir şekilde buradan paylaşım yaparlarsa sizlerede fikir olacaktır.

• @mesut57 evet tam evrak gireceğim ben mülakata ama hiç kimse tam evrak girmedi sanıyorum. O yüzden mi acaba vize alamadı kimse diye geldi aklıma bir ihtimal işte.

• @bketcrsur İnşallah vizeleri dağıtmaya başlarlar sizlerle.Birkaç deneyimde tam evraklı arkadaşlara vizemizi onaylıyorum dendi fakat pasaportlar vize basamıyoruz dendi pasaportlar iade edildi mail geleceği söyleniyor o zaman pasaportları posta yoluyla göndereceksiniz yeterli olacak vizelerinizi basıcaz denmiş.Hayrlısı artık

• Muhtemelen 2027 dv lottery acilis karariyla bu suspension es zamanli kalkar.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur vize basımının durdurulmuş olduğu bir durumdayız sorun tam evrak veya eksik evrak değil

• @Emre-Kurtulmuş maalesef durum bu kimse kabul etmiyor ama, bu islerin sakasi yok ve dava vs bunlarin sonucu da yok dv20 dv21 inceleyin ne oldu tum davalar kaybedildi, bir utopyaya inanmak istiyorsaniz buyrun.

• @excan davalar kaybedilmemesine rağmen vizeler alınamadı forumdaki arkadaşlarımızdan o süreçte haklarını kaybetmişler var ama bu sefer çok iyimser olmamakla birlikte o zamanki gibi katı değil gibiler yada değilmiş gibi yapıp süreci zamana yayıp tarih geçti tüh veremiyoruz mu diyecekler diyede endişeliyim açıkcası

• @ugurksknbck haklısın ,fakat nasipte varsa bir sekilde olur nasipte yoksa ise agzimizla kuş tutsakda olmaz zaten,biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a bırakalım.Hakkimizda hayırlısı olması dileğiyle sağlıcakla kalin

• @tulay Uyardığınız için çok teşekkür ederim. Dikkatlı davranmayı çalışacağım, bu işi yakın zamanda halledeceğim.

• @aysegul Ayşegül hanım merhaba, söylediğiniz şekilde aradım ve kendisini sistemlerinden Manuel olarak, bakmakla yükümlü olunan kişi olarak eklediler ve mülakat alabilmem dahilinde benimle gelebileceğini söylediler. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan süper, ne demek rica ederim, işe yaramasına çok sevindim 🙂
    Bu vesileyle bütün talihlilere hatırlatmış olayım, ustraveldocs kaydı ile işi olacak herkes bu numarayı ve tuşlama bilgilerini kaydetsin bence, ne olur ne olmaz lazım olursa eski mesajların içinde bulmak zor olabiliyor.

• Yasaklı

@excan yani böyle söylüyorsunuz ama ne yapalım hukuki bir yol varsa başvurmayalım mı? Biraz daha gerçekçi yaklaşmak istediğinizin farkındayım ama nasıl olsa sonuç gelmez diye hak aramamak kendinize yapılabilecek en büyük kötülüktür. Bu mentaliteyi tamamen reddediyorum. Hakkı olan hakkını arasın. Sonuç çıksa da çıkmasa da ben hakkımı aradım dersiniz.

• bangkokta mülakata tercümanla gireceğim forumda tercümanın numarası vardı ama bulamıyorum bilen biri varsa yardımcı olabilirmi?

Benzer Başlıklar

• 221
  • 728
  • 57
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |