IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Beyza-Nur-Çakal Şuanda anladım bu arada sizin içinde hayırlı olsun üstteki mesajda gördüm vizeniz hayırlı olsun bakalım bizim için daha çok var Mayıs ila Temmuz arasındaki 3 aylık süreçte USCIS'den mektup bekliyorum ondan sonra ancak NVC ile muhattap olabilceğim ben daha yol çok uzun :grinning_face_with_sweat:
-
Bu ileti silindi! -
@Seyduna hocam çok geçmiş olsun her şeyin üstesinden geldiniz eminim ki bunu da atlatacaksınız sadece çok az bir sabır daha istenileni verip artık bitirin tekrardan geçmiş olsun🙏🏼🙏🏼
-
Eşimizin geliri yeterli olsa dahi mi sponsor bulmamız gerekecek? Anlamadım
-
@Derya-Akbaş Hayır, sponsoru eşinizin geliri yeterli değilse bulmanız gerekiyor.
-
Benimde haftaiçi randevu var bana orijinal belgeleri getirin diye mail attılar 2 3 gün önce. Herkesin dosyasına göre mi atıyorlar acaba. Yoksa sizede aynı mesaj geldi mi. Lütfen orijinal belgeleri yanınızda getirin.
-
@burak2344 merhaba, bizim randevumuz cuma günü herhangi bir mail gelmedi.
-
@Turhan-0 anladım teşekkür ederim, bana özellikle geldi o zaman..
-
@serdil Konsolosluğun hemen karşısındaki binanın dışından yürüyen merdivenle aşağı doğru inen bir yer var. Emanet için oraya bırakabilirsiniz. Binanın tam köşesinde, Starbucksa gelmeden solda kalıyor.
-
@can-bolatbaş çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
-
@Beyza-Nur-Çakal çok teşekkür ederim ☺️
-
@zeynep1212 konsolosluk son senenin tax transkripti üzerinde bulunan “Adjusted Gross Income” kısmına bakarlar. Burası tüm gelirlerin ( maaş, ek gelir vb.) vergisel olarak düzeltilmiş toplamıdır. W-2 sadece maaştan gelen geliri gösterir. W-2 destekleyici bir formdur. Benimde bildiklerim bu kadar.
-
@Seyduna geçmiş olsun hocam, ama kapanan bir kapı yok. Bunu yaşayan birkaç arkadaş daha olmuştu 2 haftaya kadar halledilmişti. Umarım biran önce işleminiz tamamlanır
-
Bu ileti silindi! -
@yeşim-yıldırım anladım, muhtemelen söylediğiniz gibi olmuş olabilir. Return olarak yüklediyseniz yanınıza alabiliyorsanız transcript olarak almaniz iyi olabilir.
-
@Seyduna o kadar haklı bir sitem sizinki keşke böyle olmasaydı ama sonuçta çaresi olan birşey umarım en kısa zamanda sponsor işini halledersiniz ve bize vizem geldi haberini verirsiniz🙏bu arada iranlıların orada olduğunu unutmayıp yazdığınız için çok teşekkür ederim🙏🙏🙏
-
Bu ileti silindi! -
@Beyza-Nur-Çakal merhaba henüz Kayiy oluşturmadım ben , merak ettim istediğiniz adres bilgisini verebiliyor muyuz ? Ya da başka ne seçenek var pasaport teslim almak ile ilgili?
-
@gokcesak evet doğru , bu tutar toplam kişi sayısı tutarının ne kadar üzerinde olması yeterli acaba bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar mulakat 27 subatta
Acaba 2025 vergisi istenir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum