Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @beta83 mülakat gitmeden önce ceac a yeni bir belge yüklemiş miydiniz ?

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba bugün sabah 7.30 da mülakata girdim beta arkadaşımızın dediği gibi herkesi saatinde alıyorlar çok uzun yazmayacağım herkes natural olsun rahat olun türkçe yapmak isteyen türkçe ingilizce yapmak isteyen ingilizce yapsın memurlar sıcak kanlı çok şükğr uzun bir bekleyleşin ardından onayımı aldım bende herkes sağlıcakla kalsın 🎉🎉🎉🎉🇺🇸🇺🇸🇺🇸

• Sponsorumuz olmasına rağmen bu sabah bir mail aldık mailde sponsor eklememiz gerektiğini ve tax transcript w2 eklememiz gerektiğini yazıyor biz zaten hepsini yükledik nasıl böyle bir mail geldi anlamadım.

• @rock tebrik ederim 🙌

• @Mahmut-Can-Yapıcı Bir tane büyükelçilik var zaten.Çukurambar, 1480. Sk. No:1, 06530 Çankaya/Ankara

• @kasım-doğan Çok teşekkür ederim Kasım Bey. Gerçekten öyle. 7 ay boyunca her gün umutla bekledik ve her gün hayal kırıklığı ile günü bitirdik. Arada iki haftada randevu alanlar sabırlı olun diyordu bize, hayretle okuyordum. Dilerim sizler böyle bir şey yaşamazsınız. Bol şanslar diliyorum herkese.

• @zeynep1212 Ben sadece adli sicil raporunun ve nüfus kayıt örneğinin güncel olanlarını yükledim.

• @zeynep1212 Onları eşim yüklediği için hakim değilim, yanlış bilgi vermek istemem

• @karemkuzey Nüfus kayıtı nüfus aile olarak aldık.Adli sicili ingilizce olarak. Biz bir çeviri yaptırmadık. Ama benim yazdığım her şey kendi deneyimim.

• @rock, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar merhaba bugün sabah 7.30 da mülakata girdim beta arkadaşımızın dediği gibi herkesi saatinde alıyorlar çok uzun yazmayacağım herkes natural olsun rahat olun türkçe yapmak isteyen türkçe ingilizce yapmak isteyen ingilizce yapsın memurlar sıcak kanlı çok şükğr uzun bir bekleyleşin ardından onayımı aldım bende herkes sağlıcakla kalsın 🎉🎉🎉🎉🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Tebrikler! Sizden de aynı belgeleri mi istediler sadece?

• @yeşim-yıldırım Sponsorunuz geliri yeterli miydi? Önceki zamanlarda böyle bir şey yaşayan görmüştüm ama ne yaptıklarını hatırlamıyorum belki yardımcı olurlar.

• @gigi25 evet aynı şekilde

• @yeşim-yıldırım bunu birkaç arkadaşımız daha yaşamıştı. Ama ne yaptılar tam hatırlayamıyorum.

• @rock Hayırlısı olsun, peki yanınızda hangi belgeleri goturdunuz veya sisteme yeni ve guncel belge yüklemeleri yaptınız mi acaba?

• @lastvect sivil dokümanların hepsini kesinlikle güncel götürün özelikle adli sicil kaydını hiçbir fotoğraf hiçbir belgeme bakmadılar

• @gigi25 sponsorumuz yeterli gözüküyor bir sorun yok gibi ama neden öyle oldu bilmiyorum artık evrakların çıktısı var zaten elimde isterlerse elden uzatırım

• @rock tebrik ederim🙏 hangi belgeleri sordular size orada? Siz hangi belgeleri yanınızda goturmustunuz? Ve son olarak güncel gelir kanıtı istedi mi? Teşekkürler şimdiden🙏

• @beta83 tessekkur ederim, peki bunların güncel olanlarını gitmeden ceac a yuklemismiydiniz?

• @zeynep1212 bence sivil dökümanları isterseniz güncel olanları ekleyebilirsiniz isterseniz elden verin

Benzer Başlıklar

• 9
  • 1
  • 58
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |