IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@gigi25 Kesinlikle tedbirli olmak en iyisi. Her belge yanımızda olmalı.Belli mi olur, bakacakları tutar bir anda.Ama fotokopiciye ve fotoğrafçıya ödediğim paraları düşününce biraz moralim bozulmadı değil :)
-
@beta83 merhaba ankarada hangi adrese mülakata gidiyoruz konum paylaşabilir misiniz acaba yazdığımda 2-3 yer görmüştüm.
-
@beta83 Merhaba Nufüs kayıt örneğinin tercümesini yapmaya gerek var mı ? yoksa direkt E-Devletten mi alıp verdiniz ?
-
pasaport alımını nereden yapıyoruz ya da ayarlıyoruz çok kafamı karıştırdı da bu durum
-
@beta83 sizi tebrik ediyorum gerçekten sizden bir hafta önce DQ olanlar temmuz ayında usa gitti sizi çok iyi anlıyorum neyseki olumlu sonuçlanda mutlu kalın
-
Merhaba arkadaşlar pasaport teslimi mülakattan tahmini ne kadar süre sonra gerçekleşiyor. Bilet almak için şimdiden hareket geçmek istiyoruzda.
-
@Sıla-Ece Sanıyorum şu adresten İngilizce ilerliyorsunuz:
www.usvisascheduling.com -
@Samet-Ünlü merhaba inşallah hızlıca onay haberi alirsiniz🙏 iki sorum olucak, siz bunu zaten sisteme yükleyip onay almıştınız neden orada bu durumu yaşanmış olabilir ? 2. Si güncel gelir kanıtı istediler mi 2026 ya ait?
-
@beta83 tebrik ederim🙏 en merak ettiğim soru şu , 2024 vergisi ile başvurduk onay aldık, peki orada sizden güncel gelir kanıtı istediler mi? Paystub ya da banka dökümü gibi?
-
@beta83 mülakat gitmeden önce ceac a yeni bir belge yüklemiş miydiniz ?
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar merhaba bugün sabah 7.30 da mülakata girdim beta arkadaşımızın dediği gibi herkesi saatinde alıyorlar çok uzun yazmayacağım herkes natural olsun rahat olun türkçe yapmak isteyen türkçe ingilizce yapmak isteyen ingilizce yapsın memurlar sıcak kanlı çok şükğr uzun bir bekleyleşin ardından onayımı aldım bende herkes sağlıcakla kalsın 🎉🎉🎉🎉🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Sponsorumuz olmasına rağmen bu sabah bir mail aldık mailde sponsor eklememiz gerektiğini ve tax transcript w2 eklememiz gerektiğini yazıyor biz zaten hepsini yükledik nasıl böyle bir mail geldi anlamadım.
-
@rock tebrik ederim 🙌
-
@Mahmut-Can-Yapıcı Bir tane büyükelçilik var zaten.Çukurambar, 1480. Sk. No:1, 06530 Çankaya/Ankara
-
@kasım-doğan Çok teşekkür ederim Kasım Bey. Gerçekten öyle. 7 ay boyunca her gün umutla bekledik ve her gün hayal kırıklığı ile günü bitirdik. Arada iki haftada randevu alanlar sabırlı olun diyordu bize, hayretle okuyordum. Dilerim sizler böyle bir şey yaşamazsınız. Bol şanslar diliyorum herkese.
-
@zeynep1212 Ben sadece adli sicil raporunun ve nüfus kayıt örneğinin güncel olanlarını yükledim.
-
@zeynep1212 Onları eşim yüklediği için hakim değilim, yanlış bilgi vermek istemem
-
@karemkuzey Nüfus kayıtı nüfus aile olarak aldık.Adli sicili ingilizce olarak. Biz bir çeviri yaptırmadık. Ama benim yazdığım her şey kendi deneyimim.
-
@rock, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar merhaba bugün sabah 7.30 da mülakata girdim beta arkadaşımızın dediği gibi herkesi saatinde alıyorlar çok uzun yazmayacağım herkes natural olsun rahat olun türkçe yapmak isteyen türkçe ingilizce yapmak isteyen ingilizce yapsın memurlar sıcak kanlı çok şükğr uzun bir bekleyleşin ardından onayımı aldım bende herkes sağlıcakla kalsın 🎉🎉🎉🎉🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Tebrikler! Sizden de aynı belgeleri mi istediler sadece?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum