Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

parfum alisverisi yapilabilecek yerler

Alışveriş ve Mutfak
8 5 927 2

Benzer Başlıklar

• Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    439 Bakış
    N
    Türkiye'den buraya 1-2 paket Arveles göndermenin bir yolu var mı? Doktor raporu illa gerekiyor mu? Bilen ya da deneyimleyen varsa paylaşırsanızçok mutlu olurum.
  • ABD'de parfum alisverisi

Alışveriş ve Mutfak
    5
    1 Oy
    5 İleti
    4k Bakış
    ahmettyA
    Versace Eros güzeldir öneririm. Onun dışında kullanmadığım fakat çevremde çokça övülen Invictus var. ABD'de var mı bilmiyorum ama hoş bir kokuya sahip.
  • Cash Back kazanma yollari - Alisverislerden ekstra indirim!

Alışveriş ve Mutfak
    10
    5 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    YollardakiAdamY
    Hemen sıcağı sıcağına gelişmeleri aktarayım.. Dün Carter’s da %15 Cash Back görünce dayanamadım sitesinde de %60 yakın indirim kuponu verdiler. Görünce dayanamayıp daldık alışverişe. Arkadaşlar Rakuten’in en güzel yanı kullandığınız Browser eklentisi girip nette olaşırken farkında olmadığınız üründen dahi indirim alabiliyorsunuz. Amazon’dan bir ürün alacağınız zaman sağ üstten bu sitede şu fiyat diye bildiri çıkabiliyor veya favori markalarınızdan acayip süper kuponlardan haberdar olabiliyorsunuz. Kanıtlarını da aşağıya bırakıyorum! [image: 898-CE327-0702-45-B9-95-A1-A16-DAFBB2-B64.jpg] Uzun süredir içerde bekleyen paramı çektim. Paypal’dan gelen ödemem… [image: 8206184-E-6-EC7-4-BF0-8499-DECC9841-E580.jpg] Eşit: imla ve güncelleme
  • ABD'den Türkiye'ye Sipariş Göndermek

Alışveriş ve Mutfak
    6
    0 Oy
    6 İleti
    835 Bakış
    sagunseS
    Merhaba ABD de yaşayan arkadaslarima selam olsun öncelikle 🙂 ABD de yaşayan bana yardım edebilecek birine ihtiyacım var yada bir fikir de olur walmartta beğendiğim ürünleri benim yerime adresine teslim alıp Türkiye'ye kargolayacak birine ihtiyacım var yada nasıl olur bilmiyorum en basitinden tencere seti beğendim Türkiye'de çok pahalı walmartta beğendiğim fiyatını uygun bulduğum ürünler var nasıl Türkiye'ye getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim iyi günler 🙂
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k