parfum alisverisi yapilabilecek yerler
-
Merhabalar,
Iki yildir Amerika'da yasiyorum. Burada baktigim kadariyla parfumler baya pahali. Yani benim vermek istedigim butcede degil. Online olarak arastirma yaptim fakat bulamadim. Acik parfumcu konseptinde yerler var mi veya online olarak alabilecegim websiteleri var mi? Ornegin D&P tarzinda mekan adlari varsa bildiginiz veya online olarak alisveris yapabilecegim, bilen arkadaslar yardimci olurlarsa cok mutlu olurum.
Tesekkurler -
@kirik Alisveris içinde söyledi:
Merhabalar,
Iki yildir Amerika'da yasiyorum. Burada baktigim kadariyla parfumler baya pahali. Yani benim vermek istedigim butcede degil. Online olarak arastirma yaptim fakat bulamadim. Acik parfumcu konseptinde yerler var mi veya online olarak alabilecegim websiteleri var mi? Ornegin D&P tarzinda mekan adlari varsa bildiginiz veya online olarak alisveris yapabilecegim, bilen arkadaslar yardimci olurlarsa cok mutlu olurum.
Tesekkurlerarkadaşım bn Türkiye'de FARMASİ üyesiyim. FARMASİ Miami ye fabrika açtı. Şu an satış yapıyorlar mı bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.Her tür parfüm var... https://www.farmasiint.com/pages/customer/basket
-
Cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin.
-
@kirik
Eğer bulunduğunuz yerde Ross mağazaları varsa bakmanızı tavsiye ederim. İyi marka parfümler çok cüzi fiyatlara bulunabiliyor. -
@sinem-akçam çok güzel bilinen bir marka ve miami bence iyi bir seçim olmuş
-
@nilfersev parfum alisverisi yapilabilecek yerler içinde söyledi:
@sinem-akçam çok güzel bilinen bir marka ve miami bence iyi bir seçim olmuş
muhtemelen ben oraya iş sponsoru olarak farmasi ile de gidebilirim @nilfersev eger ki greencard çıkmazsa. :) bilginize...
-
@sinem ah benide alın bırakmayın burda olmaz mı
-
derhal sizi de Farmasiye üy
derhal sizi de Farmasi'ye üye yapayım o halde...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum