Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kemal85 teşekkür ederim Kemal Bey. verileri girdiğimde "Your search did not return any data." hatası veriyor.

• @rhabdo Merhaba, ben NA girdiğimde oldu. Karşıma ufak bir pencere çıktı bu şekilde. Doğru mu yaptım yanlış mı anlamadım.Ekran Resmi 2026-01-03 22.47.10.png

• Selamlar, ustraveldocs kaydı yaparken "Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor. Lütfen Bakmakla Yükümlü Olduğunuz Kişileri Yönet sayfasına geri dönün ve başvurunuzdaki başvuru sahiplerinin sayısının doğru olduğundan emin olun." hatası aldık. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• @Utku-Pehlivan İkiniz de ayrı ayrı kayıt oluşturup sayfayı ingilizceye çevirip tekrar giriş yaparak barkod almanız konsolosluk için yeterli oluyor

• @ozangules62 Merhaba , burada bir karmaşa yaşıyorum. Şimdi e devletten gelen evraklara çeviri gerekmiyor deniliyor, ama mesela diploma e devlette değilse ne yapmak lazım ? birde yurtdışında yaşadığımızda oradan adli sicil belgesi alıyoruz. O belgeyi noter tastiki ile mi yoksa sadece yeminli tercümanla mı ingilizceye çevirtmek gerekli ? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. Herkese hayırlı olsun.

• @chefozy merhaba, bende ankarada gireceğim eğer süreç devam ederse ve yabancı ülkeden aldığım sabık kaydını ingilizceye çevirtirken noter onayına ihtiyaç var mı, sadece yeminli tercümesi yeterli mi merak ediyorum. evrakın orjinali ingilizce dışında olduğu için mecburen çevrilecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@Can2026, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@chefozy merhaba, bende ankarada gireceğim eğer süreç devam ederse ve yabancı ülkeden aldığım sabık kaydını ingilizceye çevirtirken noter onayına ihtiyaç var mı, sadece yeminli tercümesi yeterli mi merak ediyorum. evrakın orjinali ingilizce dışında olduğu için mecburen çevrilecek.

@Can2026

Bu konu başlığının birinci iletisinde sorunuzun cevabı mevcut, “Eger Ankara'daki ABD Konsoloslugunda mulakata girecekseniz” cümlesi ile başlıyor paragraf.

https://yesilkartforum.com/forum/post/489233

• @nsercan merhaba, ankarada mı girmiştiniz ? e devletten alamadıklarınızı da (tam emin olamamakla birlikte örneğin diplomanız e devlette yoksa elinizdeki mezuniyet belgesi vs ) yeminli tercümana çevirttiniz diye anlıyorum doğru mudur ? cevap için teşekkürler.

• @yunustg o hatayı ben almadım üzgünüm, sizin dosya aktif olduğu için pasaport ve soyad kısmını girmen gerekiyor olabilir veya sistem hatasıdır sonra yine denersin.

• @kemal85 tamamdır teşekkür ederim.

• @bketcrsur En iyisi iki diplomanızıda yanınıza alın ve mülakata o şekilde girin. Birini kabul etmezlerse diğerini verirsiniz.

• @ATS16 Yaptım fakat you have been blocked ibaresi aldım neyi yanlış yaptım ki

• image.png

• Ülke olarak Taylandı mı seçeyim?

• sonra visa loginden devam ediyoruz sanırım. Yönlendiren olursa sevinirim.

• Merhabalar arkadaşlar cade numaram 10 bin küsür daha öncesinde viyanaya dosyamızı taşımıştık sonradında trump kuralları degiştirince tekrardan bizim dosyamız Ankaraya atar diye düşünmüştük ama atmamış viyanadan mülakat tarihi gelmiş 10 şubatta biz tekrar Ankaraya taşımak istiyoruz bu mümkün mü cocugumuzda oldu

• Ustravel kaydı yaptım aile üyelerinide ekledim en son barkodlu sayfa çıktı ama UPS‘den alan arkadaşlar bu kaydı yaptığında adres yazıyormuş ben VFS global yaptığım için adres çıkmadı böyle mi olması gerekiyordu

• @yigit55 Çok önemli bir detay değil, zira barkodlu çıktısı olmadan mülakata giren arkadaşlar bile oldu.

• @Firat-0 https://yesilkartforum.com/forum/post/513067 buradan ilerleyebilirsiniz. ben çok faydasını gördüm.

• @yasinkoç birde hocam aile uyeleri icin en bastan asıl talihliye yaptığım gibi kayıt yapmadık asıl talihlinin son sayfasinda ekle seçeneğinden Dv2 eş dv3 cocuk olacak sekilde ekleme yaptm bazi kisiler en bastan asil talihlinin yaptığı gibi 0 dan kayit olusturmus benim yaptığımda problem olurmu

Benzer Başlıklar

• 180
  • 221
  • 729
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |