Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bence bu sene işleyiş farklı olacak öyle hissediyorum ...

• @yazartugce Hanımefendi bu forumda binlerce insan var, yılların birikimi var. Herkes size bu numara ile bir ilerleme kaydedemeyeceğinizi söylüyor ama siz her seferinde benzer paylaşımlar yapıyorsunuz. Size sıra filan gelmeyecek!

• ⭐⭐⭐⭐

@yazartugce, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Bence bu sene işleyiş farklı olacak öyle hissediyorum ...

Tabi ki nasıl hissediyorsanız o şekilde kendi dosyanızı sürdürebilirsiniz. Biz sadece sizi yanlış yolda olduğunuza dair uyarırız, doğrusunu gösteririz. Bundan sonrası tamamen sizin tercihinize kalmış.

Ben bu forumda da çokça söyledim, yine söyleyeceğim. Biz evet burada birbirimize yardım ediyoruz, destek olmaya çalışıyoruz ama süreç bireysel bir süreç ve herkesin öncelikle kendini düşünmesi gerekiyor.

Siz herhangi bir aksiyon almadan beklemek istiyorsanız bekleyin tabi. Biz size mülakat alan sayıyla, bültende gördüğünüz sayının aynı olmadığını anlatmaya çalıştık ama siz fazlasını istemediğiniz sürece, sizin için elimizden gelen bu kadar olabilir en fazla.

Bol şanslar!

• Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık.

• @cemciftcioglu Ankara için mi söylüyorsunuz?

• @eciskoec evet tugce hanım için ankara adına cevap vermiştim ve keza öyle oldu

• Visa Bulletin For June 2025 / Haziran 2025 Vize Bulteni

Screenshot 2025-05-13 at 10.55.49.png

• Tecrübesi olan birileri söyleyebilir mi neden bu kadar kötü geldi son aylarda 1500 artsa bile 23500 de süreç kapanıyor neden böyle neydik ne oldukoldu

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Sharm Sharm 

• Bu kadar kötü ve yavaş ilerleyen bir sene yok sanırım. Trump'ın devlet dairelerinde tasarrufa gitmesi personelleri çıkarması işin yavaşlamasına sebep oldu diye düşünüyorum. Arkadaş bula bula bizi buldu yemin ediyorum. 29 binlerde sıram ve bana sıra gelmesi mucize olur.

• Visa Bulletin For Jul 2025 / Temmuz 2025 Vize Bulteni

Screenshot 2025-06-09 at 16.57.04.png

• @Sharm son bir bülten mi kaldı

• @istalin, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

@Sharm son bir bülten mi kaldı

Temmuz basinda yayinlanacak olan Agustos 2025 Vize Bulteninde Eylul ayinda aktif/current olacak dosya numaralari aciklanacak. DV-2025 Programi icin 30Eylul2025 tarihi gocmen vize alinabilecek son gun oldugundan, yazdiginiz gibi DV-2025 icin son bir bulten kalmis oluyor (Agustos basinda aciklanacak Eylul 2025 bulteninde Eylul cut-off sayisi icin bir duzeltme yapilmayacagini varsayiyoruz).

• merhaba benim sıralamam 14k larda haziran bültenini gördüm 19.000 de kapatmıs küçük olduğu için aktif olması gerekiyor mantıken değil mi? fakat case numarasını yazdığımız siteye girdiğimde orada farklı bir yazı göremiyorum mail de gelmedi ankara olduğu için mi acaba.Buradan sonra ne yapmam lazım

• @bukomecra senin sürec daha başlamadı bir şey yapman ve ya mail gelmesi gerekmiyor 1 ekimi bekle

• tamamdır çok sağol

• ⭐⭐⭐⭐

@bukomecra dv2026 talihlisi olduğunuzu görüyorum imzanızdan, size şuan email gelmeyecek zaten. Henüz bizim sürecimiz başlamadı. Yani bültende gördüğünüz 19.000 dv2025 talihlileri için. Sizin şuan yapmanız gereken en önemli şey Dv2026 Greencard Lotosu Aşamaları başlığını bulup öncelikle ilk iletileri satır satır okuyup içselleştirmeniz, çünkü anlaşılıyor ki sürece çok hakim değilsiniz(Dosya taşımanız gerekmesi gibi). Vizenizi alabilmek istiyorsanız, forumun size çok faydası olacak, bunun için de öncelikle az önce bahsettiğim başlığı çok iyi ve bol bol okumalısınız. Bol şans

• Vizesini alanlar hayırlı olsun bekleyenlere de Allah sabır varsin numarası aktif olan herkes mülakat alır ve olumlu sonuçlanır inşallah

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi,

• sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli,
    • konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor
    • YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..?

• @yusufeymen38 sağlık muayenesi için randevu aldırmadığı söylenmişti Viyana için...

• ⭐⭐⭐⭐

@yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi,

• sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli,
    • konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor
    • YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..?

@yusufeymen38

https://yesilkartforum.com/forum/post/525096
    https://yesilkartforum.com/forum/post/501371

Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |