Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yapılan açıklamada mülakatlar planlanmaya devam edilecek diyordu. Bu böyle olacak mı/ne ölçüde olacak önemli bir konu. Bu sebeple current olanlar KCC'ye mülakat planlanıp planlanmadığına dair eposta gönderseler iyi olabilir.

Aynı zamanda DS260 sayfasından Location kısmını da kontrol edebilirsiniz,mülakat planlandıysa orası da değişiyor eğer dosyanız konsolosluğa ulaştıysa. Yine de düşük bir ihtimal 2NL gelmeden değişmesi ama kontrol etmekten zarar gelmez.

• Bazı arkadaşlar 2NL maili almaya başlamış sanırım. Detayları paylaşabilir misiniz?

• Benim hala “currently at KCC” olarak gözüküyor.

• Herkese merhaba,

Ankara’da mülakat planlandığına dair bir güncelleme oldu ESC sayfasında. 2NL gelmedi henüz bilginize.

• @fearless1717 ESC sayfasındaki ibare tam olarak nedir acaba? Yani ne görünce anlıyoruz bu durumu?

• ESC dvprogram state gov Linki içeren mail geldi, sayfaya giriş yaptığımda mülakat tarihi atamışlar 18 Şubat 09:00 AM

• @ersinors selam. Çekilişi kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya gidip oradaki mektubun alt kısmında mülakat tarihine yönelik bilgiler yer alıyor. Güncelleme yapıldığında “You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.” Şeklinde bir mail alıyorsunuz zaten.

• Yasaklı

8500-11000 arasının maillerini ve mülakat durumlarını hem bugün hem de yarın kontrol edip excel e girmeleri süreç açısından bize yol gösterecektir

• herkese iyi akşamlar. bana 2nd mail geldi. 17 şubat mülakat tarihim.

• @alidogan54 nasıl öğrendiniz bizimde mülakat yerimiz Bangkok ama tam tarih yazmıyor sadece güncelleme olduğuna dair mail gelmiş

• Bana gelmemiş mail sayfayı kontrol ettiğimde de mülakat bilgisi göremedim @alidogan54 sizin Bankok olduğu için mi verilmiş acaba ?

• @Fatime-İncebaş Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan giriş yapıyorsunuz. Mülakat bilgilerinizi aşağıya kaydırdığınızda sayfanın sonunda görebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@alidogan54 nasıl öğrendiniz bizimde mülakat yerimiz Bangkok ama tam tarih yazmıyor sadece güncelleme olduğuna dair mail gelmiş

Yarım veya bir saat sonra yazar. Tebrikler

• Benim de gelmis 2nl 18 subat

• 18 Şubat olarak bana da mail geldi

• @Serapp şimdi tekrardan baktım 3 şubatta verilmiş randevu teşekkür ederim

• @Emregull teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba, 2NL mailini aldık. 3 şubat mülakat tarihimiz.

• @Fatime-İncebaş Maşallah 🙂 Darısı başımıza

• Yeni bültende current oldum. Bana daha 2Nl gelmedi maalesef. Beklemedeyim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |