Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaşlar ben daha önce dosyamı hong kong a taşımıştım ama daha sonra herkes kendi ülkesinde mülakata girecek denildi
    dosyam otomatik bir şekilde ankaraya gelmişmidir yoksa kendim getirmek için bir yapmalımıyım
    eğer ben yapacaksam nasıl yapmam gerektiğini bilen varmı
    yardımcı olurmusunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s konsolosluklar iş yükü oluşturmamak için bu vize kategorisindeki mülakatlarını azaltacaktır bence zamanla göreceğiz

• @cleszi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar. Hepimizin bu süreçte ne kadar üzgün ve yıpranmış olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yolda ilerlerken hepimiz normal hayatımızdan bir şeyler feragat ettik; kimi işinden ayrıldı, kimi sırf bu hayal için daha fazla çalışıp para biriktirdi, kimi de sabah akşam Amerika videoları izledi 😂.

Tüm kalbimle diliyorum ki verilen bu emekler, kurulan bu hayaller bir anda silinip gitmez. Açıkçası artık kendime çok fazla umut vermek istemiyorum; ama mülakatların hâlâ devam ediyor olması, ufacık da olsa bir ışık gibi görünüyor. Belki de bu, gerektiğinde mahkemede “biz mülakat vermeye devam ediyoruz” diyebilmek içindir, bilmiyorum. Bazen keşke çıkmasaydı ve ümitlenmeseydik diyorum.

Yine de 28 Ağustos’ta yaşadıklarımızı hatırlıyorum. O zaman da benzer bir belirsizlik vardı ve sonunda çözülmüştü. Hatta sonrasında kendi kendime “o kadar üzülmeye değmezmiş” demiştim. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum: Bu sürecin bir an önce çözüme kavuşmasını ve geriye dönüp baktığımızda “boşuna stres yapmışız” diyebilmeyi.

Hepimiz için hayırlısı olsun, umarım güzel haberleri birlikte konuşuruz. Herkese iyi seneler.. 🎄

Aynı düşüncedeyim. Benim için yaş itibariyle son şans gibi bir şeydi bu çekilişi kazanmak kazandım da çok şükür ama daha önce 28 Ağustos şimdi bu durum bayağı moral bozukluğu yaşattı bana. Bu saatden sonra çok da takmayacağım olursa olur olmazsa olmaz.

• Yasaklı

üzücü bi haber , mülakata gidip geçseniz bile AP olacakMIŞ

(video kaldırıldı)

• @heyysanadiyom sanırım bir iki satır üstte yazanları bile okumamışsınız 😒 günlerdir bu konuyu tartışıyoruz forumda

• USCIS’ın 22 Aralık tarihli açıklamasında bahsedilen bir nokta var ve dikkatimi çekti !
    Başvuruların incelenmesi için olaylardan önce yeni bir tarama merkezi kurulduğundan bahsediyor..İlgili kısmı bilginize sunuyorum :

ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri (USCIS), Bakan Noem'in desteğiyle, 5 Aralık'ta göçmenlik başvurularının incelenmesi ve değerlendirilmesini iyileştirmek amacıyla yeni bir inceleme merkezi kurulduğunu duyurdu. Bu merkez, teröristleri, suçlu yabancıları ve kamu güvenliğine yönelik diğer tehditleri belirlemeye odaklanacak. Merkez, gelişmiş teknolojilerden yararlanacak ve ulusal güvenliği güçlendirmek ve ABD göçmenlik sisteminin bütünlüğünü korumak için kolluk kuvvetleri ve istihbarat ortaklarıyla yakın işbirliği içinde çalışacak.

Ayrıca aynı duyuruda, sosyal medya incelemesine de atıfta bulunulmuş..

• Yasaklı

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom sanırım bir iki satır üstte yazanları bile okumamışsınız 😒 günlerdir bu konuyu tartışıyoruz forumda

okudum , kazanmasamda hobi gibi oldu , süreci başladığından beri takip ediyorum

sadece video ile olanları anlamak isteyenler için ekledim

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom Bu tarz videoların paylaşılmasının doğru olmadığını düşünüyorum, çünkü içeriklerinde yanlış veya eksik bilgiler yer alabiliyor. Zaten adminimiz Sayın @gucarslan en güncel ve doğru bilgileri forumda anında paylaşıyor. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom

sadece video ile olanları anlamak isteyenler için ekledim

demişsiniz. tam olarak olanlarda anlamlandırılamayan neresi var?

• @Emre-Kurtulmuş ben de ayni fikirdeyim cunku eger bu olay min haziran-temmuz bandina kadar devam eder ve sonradan vize basmaya baslarsalar cok buyuk bir is yuku olusacaktir. Ya artisi azaltacaklar ya da en sonda cok fazla mulakata girmis fakat vizesi basilmamis kisi kalacak

• Herkese selam. Bugün Miami’den eşim ve ben giriş yaptık. Sorunsuz olarak evrak teslimi yapıldı. 1 senelik oturum için mühür pasaportlarımıza basıldı. Girişte hiçbir sorun yaşamadık. Giriş yapacaklara bilgi vermek istedim.

• @nsercan Hayırlı olsun, gözünüz aydın.

• @nsercan hayırlısı olsun 🙂 siz de geri döneceksiniz imzanızdan anladığım kadarıyla. Bekleyecek misiniz greencardları?

• @Emre-Kurtulmuş ben vize tipini karsilastirmadim. Resmi sitede 221g formu verilen adaylar icin gocmen vize tipinden bagimsiz bir tek aciklama mevcut.
    DV'deki mali yil konusu mulakata kadar gecerli degil mi?
    Oyleyse 221g sahibi olan biri bu asamayi gecmis durumdadir ve 1 yil hak oldugu belirtilmis durumda.
    Uzmani degilim, ancak mali yil ve vize basimi konulari 221g almis adaylar icin gecerli degil diye ongoruyorum.

• @nsercan tebrikler ve bu süreci sorunsuz atlatabilmenize sevindim.

• @tyln11 Merhaba, bugün mülakatınız vardı sanırım, nasıl geçti?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@iibrahimd fikrimi bu iletide ziyadesiyle anlattığımı düşünüyorum ama; eğer eksik bir nokta varsa belirtirseniz cevaplamaya çalışırım elbette;

https://yesilkartforum.com/forum/post/524334

@gucarslan En son yapılan açıklamadan sonra mülakatlara katılın demişsiniz. Bu süreçte AP ye bırakacakları artık kesinleşti. Mülakata katılacak kişilere sağlık raporu almalarını da tavsiye ediyor musunuz? Yoksa AP ye kalacakları için sağlık raporu almayıp mı mülakata katılsınlar (yeni mülakat verileceklerde dahil)?

• @nsercan gözünüz aydın, geçmiş olsun. Sonrası için bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bravist etiketlediginiz iletimde buna cevap vermiştim.

• @eceslc çok teşekkürler. Evet şubata kadar kartlar gelirse. Alacak arkadaşımız Türkiye’ye geldiğinde getirecek. Ancak göçmen memuru 1-8 ay arasında kartlar teslim edilecek. Bu süre zarfında pasaporta bastığı damga ile sorunsuz giriş çıkış yapabilirsiniz. Artık greencard yerine geçiyor dedi. Tabii bu süre de kartlar gelmiş olur diye umut ediyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |