Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @FROG-FROG hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Mülakat da geçti rahatız artık dedikten sonra konu nerelere geldi

• @FROG-FROG neden ocak bilmiyorum ama riske atmaya değer bi sebeptir umarım hele ki olumsuz şeyleri çokça gordugumuz günlerde

• @koci Öncelikle çok geçmiş olsun. Dolaylı yoldan da olsa aynı kaderi yaşadık neredeyse. Bangkok'ta mülakat alanında interview yapan memurlar vize türüne bakmadan bütün vizelere mülakat yapıyorlar. Bence imkanınız varsa pasaportunuzu alıp hiç beklemeden Türkiye'ye dönün (ben de öyle yaptım) en kötü kargolama ihtimalini düşünüyorum ben şuan, vizemiz issued olsun yeter ki tekrar bangkok'a gitmeye bile okayim. Süreçte ben de istediğiniz desteği sağlayabilirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@koci Çok üzgünüm hem sizin hem de henüz mülakata girmemiş herkes için. Çok geçmiş olsun. Şimdi size ne desek teselli olmayacak biliyorum ama her şeyin başı sağlık ve gün doğmadan neler doğar!

• @gucarslan sayin ustat sizi x den de takip ediyorum bu curtis morrison isim toplamaya baslamis bir site uzerinden konuyu bilmedigim icin soruyorum sakin yanlis anlamayin bu kisilere guvenmemek gerek diye yorumladim ve ucret bir sonraki asamada isterler gibi, paramizdan olma ihtimalimiz yuksek endiselerim dogrumudur? Saygilar.

• @excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan sayin ustat sizi x den de takip ediyorum bu curtis morrison isim toplamaya baslamis bir site uzerinden konuyu bilmedigim icin soruyorum sakin yanlis anlamayin bu kisilere guvenmemek gerek diye yorumladim ve ucret bir sonraki asamada isterler gibi, paramizdan olma ihtimalimiz yuksek endiselerim dogrumudur? Saygilar.

Aşağıdaki iletiyi gözden kaçırdınız sanırım.

https://yesilkartforum.com/forum/post/523817

• @koci kardes oncelıkle cok uzgunum ama umarım temennım acılan mahkemeler sonucunda 2026 surecımız bıtmeden ap ye kalınsada mahkemelerın tedbır kararını verıp bu hukuksuz sacmalıgı durdurması bızde yenı bultenle aktif olduk ve su an mulakat vereceklermı vermeyeceklermı dıye dusunuyoruz cunku o konu hakkındada bır acıklama yok

• @koci bu saçma sapan deneyimi yaşatılmak zorunda bırakıldığınız için çok üzgünüm. Ama vizenizi alma konusunda asla umutsuz değilim. Sadece sürecinizde bir ara verdiğinizi düşünüyorum. Koskoca usa sarışından ve çevresindeki avanelerden ibaret değil. Her canları sıkıldığında prim yapabilmek adına göçmenlere saldırmaları tamamen ülkeye başka faydaları olmadığı için gündemde kalma politikası. Evet bu bir süreç, biraz zaman alacak ama sonunda önce mutlu haberi akabinde de vizenizi alıp yeni hayatınıza başlayacaksınız. Onlar kadar onların karşısında da bu saçmalıklara dur diyecek ciddi bir kitle var. İçinizi ferah tutun.

• @bravist cok özür dilerim kacirmisim okudum umut taciri olduklarina karar verdim.

• @koci Geçmiş olsun...

• @koci bende vizenize er yada geç sahip olacağınızı dusunenlerdenım umarım hukuk gereklı aksıyonu acılen alır ve bu adaletsız surec mutlu son bulur

• B1/B2 vize ile giriş yapıp AOS yapma şansımız var mı? Şu an tek ihtimal o, eğer mümkünse

• @koci ....yaşadığınız bu sürece ve şanssızlık adınıza çok üzüldüm..Bana 2027 çıkmadığı için çok üzülmüştüm ama bu daha zor olsa gerek..Her şerde bir hayır vardır demek lazım...Gün doğmadan neler doğar bekleyelim ..ümidinizi kaybetmeyin..Herşey gönlünüzce olsun.

• @elbruz kcc çalışıyor mu ve bazı niş sorulara cevap veriyor mu denedim, hatta dosya taşıma yapabilir miyim dedim, onu bile yaptılar. Dosyamı ankaraya taşımam mümkünse lütfen taşıyın dedim yaptılar. Sanıyorum sadece onaylama ve randevu verme kısmı durmuş diğer her soruna içten çözüm arıyor gibi kcc çalışanları ve iyi niyetli davranıyorlar. 🤙

• @koci çok üzüldüm. Ama inanın bu süreç geçecektir. Tüm bunlar mahkemelere tasinacaktir.

• Bu ileti silindi!

• Yarın mulakata katilacak arkadaşlara tum dualarımız ve iyi dilegimiz sizlerle

• @Akrap cok üzüldüm. Umarım hersey istediginiz gibi olur ve sizin icin en iyisi olur

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan sayin ustat sizi x den de takip ediyorum bu curtis morrison isim toplamaya baslamis bir site uzerinden konuyu bilmedigim icin soruyorum sakin yanlis anlamayin bu kisilere guvenmemek gerek diye yorumladim ve ucret bir sonraki asamada isterler gibi, paramizdan olma ihtimalimiz yuksek endiselerim dogrumudur? Saygilar.

DV2020 ve DV2021 süreçleri de böyle başladı.
    DV2020 süreci, DV için ve haliyle açılacan davalar için bir milattı. onu DV2021 süreci takip etti.
    avukatlar sonrasında DV2022'de de denedi ama başarılı olamadılar.

burada kimseye direkt umut taciri demeden önce, eski icraatlarını gözden geçirmek lazım.
    şu an ortada bariz bir hukuksuzluk var, bu net. ama karşınızda da ulusunun güvenliğini korduğunu iddia eden bir abd başkanı var.
    DV için bir dava / davalar açılacak bu çok net artık. curtis, charles, nicolette.. hepsi açacak.
    ancak biliyoruz ki bu davalar için mahkeme ne karar verecek.

ben elimden geldiğince davaların detaylarını açıldıkları an buraya aktaracağım.
    dileyen, isteyen elbette davalara katılabilir. bu konuda kimseyi yönlendirmeyeceğim.
    sadece bundan önce eski davalarda ne oldu, bunu iyi okuyp anlayın.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 11427
  • 316
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |