Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

• @heyysanadiyom tesekkurler link icin okudum bende, dv den basvuran baska sekilde gc almis vatandasliga basvuranlarinda su an iptal edilmis sonra rescheduled edecez denmis tabi tarih yok muamma korkutucu durumlar gercekten.

• Yasaklı

@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom tesekkurler link icin okudum bende, dv den basvuran baska sekilde gc almis vatandasliga basvuranlarinda su an iptal edilmis sonra rescheduled edecez denmis tabi tarih yok muamma korkutucu durumlar gercekten.

konu konuyu açıyor

kurunun yanında yaşta yanıyorya aynı öyle oluyor şuan , abd ye dv ile göç edip oraya katkı sağlayacak kişiler için çok sıkıntılı oldu süreç

ek olarak sarı kafa çoğu noktada haklı ( iyiler için kötü bir durum ) ; sarı kafa geçenlerde somalili birisine baya bi kalaylamıştı , heralde dedim kalayladığı kişinin ülkesinin sıkıntılı oluşundandır öyle demiştir dedim , adam yerden göğe kadar haklıymış

bu kalayladığı kişi , somalili kadın milletvekili , kendi öz kardeşi ile evlenmiş vatandaşlık aldırmak için , tiksindim şu durumdan

adam bunları görüpte göz göre göre ülkesinin sömürülmesini istemez , haklı yani....

• @heyysanadiyom Ben ABD'deki göç durumu üzerine biraz bile kafa yoran birinin Trump'ı haksız bulacağını sanmıyorum zaten. Hem ABD'de hem Batı dünyasının geri kalanında göç büyük bir sorun, legal ya da illegal. Tek istediğim kurunun yanında yaşın da yanmaması.

• Yasaklı

@Mert-A, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom Ben ABD'deki göç durumu üzerine biraz bile kafa yoran birinin Trump'ı haksız bulacağını sanmıyorum zaten. Hem ABD'de hem Batı dünyasının geri kalanında göç büyük bir sorun, legal ya da illegal. Tek istediğim kurunun yanında yaşın da yanmaması.

legal göç her ülke açısından belli bir kota limitinde makbuldür bana göre ( vasıflı kişiler , ülkeye fayda sağlayacak sorunsuz kişiler vb. )

dv lottery'de abd'nin bir lütfu idi ( tüm dünayaya ) olan bu insanlara oldu , kaçak yoldan geleceğine , aşama aşama elenerek , şansda olsa seçilmiş kişileri almak

sıkıntı olan ( her ülke için ) bazı şeyleri dolanarak legal kılıfına sokmak

bu duruma benzer şeyler bizdede oldu , suriyeli abi kardeş akraba neyse bizim ülke vatandaşı ile evlendiği için kimlik aldı , canlı şahidi benim , bi yerden okumadım gözümle gördüm ve biliyorum , şimdi bu kişilerin geçmişi yok ve sen sırf kendi ülke vatandaşın ile evli diye bunlara oturum izni verdin , yetmedi kimlik çıkardın

• @heyysanadiyom İşte bu kota ABD'de aşılmayı bırak parça pinçik edildi. 50 milyon göçmen nüfusun yedide biri eder, ve Amerikalılardan çok daha fazla çocuk yapıyorlar. İsteyen istediği gibi ülkeye girip yerleşirse o ülke kısa bir süre sonra Amerika olmaya son verir, Trump sevin sevmeyin buna karşı verilen bir tepkinin sonucu.

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom İşte bu kota ABD'de aşılmayı bırak parça pinçik edildi. 50 milyon göçmen nüfusun yedide biri eder, ve Amerikalılardan çok daha fazla çocuk yapıyorlar. İsteyen istediği gibi ülkeye girip yerleşirse o ülke kısa bir süre sonra Amerika olmaya son verir, Trump sevin sevmeyin buna karşı verilen bir tepkinin sonucu.

@Mert-A @heyysanadiyom ABD ile ilgili genel durum değerlendirmelerinizi DV2027 sohbet başlığı altında yapmanız-devam ettirmeniz bu başlığı takip eden ve süreçleri hususunda cevap arayan DV2026 talihlilerinin yararına olacaktır, forum kuralları da bunu gerektirmekte. İyi forumlar!

• @Mert-A Ülkeyi 250 yıl önce göçmenler kurduğu için "Amerika Amerika olmaktan" çıkar pek uymuyor. Yine de Trump'a bir noktada hak veriyorum adam ülkesinin koşullarını ve yaşam tarzını beğenmiyor. Amerika'ya farklı bir hayat için gelip orada yaşadıklarını beraberinde getirip empoze etmeye çalışıyor, kal o zaman Afganistan'da Hindistan'da niye gidiyorsun?

• Yasaklı

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom İşte bu kota ABD'de aşılmayı bırak parça pinçik edildi. 50 milyon göçmen nüfusun yedide biri eder, ve Amerikalılardan çok daha fazla çocuk yapıyorlar. İsteyen istediği gibi ülkeye girip yerleşirse o ülke kısa bir süre sonra Amerika olmaya son verir, Trump sevin sevmeyin buna karşı verilen bir tepkinin sonucu.

@Mert-A @heyysanadiyom ABD ile ilgili genel durum değerlendirmelerinizi DV2027 sohbet başlığı altında yapmanız-devam ettirmeniz bu başlığı takip eden ve süreçleri hususunda cevap arayan DV2026 talihlilerinin yararına olacaktır, forum kuralları da bunu gerektirmekte. İyi forumlar!

tamamdır

yazdıklarım aslında 2026 kazanı olupta , vizesini alan kişilere nacizane uyarı niteliğindeydi , vizesini alanlar derhal abd'ye gitmeli , 2020 olaylarını bilmiyordum mesela , uçaktan dönenler vs galiba siz yazmıştınız bu ve bunun gibi şeyleri kazananlar illaki didik didik okumuştur ama görmeyen kalmasın , herkes uyanık olsun diye yazıyordum , herkese kolaylıklar dilerim , bu forum dv için çok kıymetli 😁

• @Necdet-Uçan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bahadir90s 14XXX case number benim ve ceac a giriş yapamıyorum. bence sadece current olanlar girebiliyor sisteme snaırım. ya da case number ı hangi formatta girdiğini paylaşır mısın?

Ben ceac.state.gov a girebiliyorum ama curent olmadım yada yazan biyerde görmedim.

• @DARTHU https://ceac.state.gov/ceac/

DS-260 IV Application-kısmına girip bilgilerinizi girdiğinizde görebilirsiniz.

• @Mert-A, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom Ben ABD'deki göç durumu üzerine biraz bile kafa yoran birinin Trump'ı haksız bulacağını sanmıyorum zaten. Hem ABD'de hem Batı dünyasının geri kalanında göç büyük bir sorun, legal ya da illegal. Tek istediğim kurunun yanında yaşın da yanmaması.

Yaptığı şey yanlış gözükmese de yapılış şekli çok yalnış, pasaport ve kredi kartı bilgileri ile kişi bilgisi doğrulayacaklar sahte kişiler engellenecek ne güzel çok da doğru dedik ama örnek veriyorum Kemal ile ayrı Kamal ile ayrı kayıt olup a yanlış hatf düzeltirim diyerek devam etmiş ve böyle gitmiş yıllarca, sonra afganı hintlisi iranlısı ıraklısı yıllarca sahte kimlikle gitmiş denetlememiş (denetlese dil bilmeyen adam nasıl tır kullansın), çinliler zaten amerikan politakısı olarak alınmış onca patenti çaldırmış, hatta eliyle götürmüş vermiş çoğu şirket, sınırları yıllarca kevgir olmuş (bu bizde de böyle 20 yıldır) yine aynı politikalar ile... Şimdi bu şekilde düzelecek mi hiç sanmam hatta bence illegallik artacaktır veya daha kötüsü başka birşeye hazırlık için kapı kapatmak da olabilir ve bunu zaman gösterecektir hayırlısı diyelim.

• @Mert-A Zaten isteyen herkes istediği gibi ülkeye girip yerleşemiyor; bunun için belirli bir prosedür var. Eğer kaçak yollarla giren kişilerden bahsediyorsanız haklısınız. Ancak vize alan kişiler, yasal bir süreçten ve çeşitli filtrelerden geçerek oturum statüsü kazanıyor.

Hükümetin yapması gereken, riskli ülkeleri veya kişileri detaylı şekilde inceleyip ülkeye gerçekten fayda sağlayabilecek insanları kabul etmektir. DV vizesinin amacı da zaten ülkede yeterince olmayan milletleri getirerek çeşitlilik sağlamaktır. Eğitimli ya da maddi durumu iyi olan kişiler için ise hâlihazırda başka vize türleri mevcuttur.

Çok çocuk sahibi olmak kültürden ziyade ekonomik koşullarla ilgilidir. Bu durum daha çok yoksul ailelerde görülürken, zengin ailelerde pek rastlanmaz. Çünkü yoksul aileler çocukları gelecekte kendileri için bir güvence olarak görme eğilimindedir, ve DV vizesiyle gelen her aile yoksul veya eğitimsiz değil.

Sistemdeki eksiklikler için her zamanki gibi göçmenler günah keçisi ilan ediliyor, ve göçmenlere verilen tepki ise sistemi iyileştilerek telafi edilebilir, fakat unutmayalım ki ABD’ye legal olarak gelen göçmenlerin suç oranları istatistiksel olarak bir Amerikan vatandaşından daha düşüktür.

Lütfen burada politika konuşmayalım, bu tarz yorumları sohbet odasına taşıyınız.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7235/dv2026-sohbet-odası/8592

• Merhaba, yeni bültenle current olanlardan “your case is currently at :KCC ibaresi değişen var mı acaba?

• @ucangeyik, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

arkadaşlar ben girebildim, detayları daha sonra yazarım

Burayı takip eden arkadaşların dikkatine, arkadaşımız bugün USA'e giriş yapabilmiş.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selçuk-Gümüş-0 Bu cevap otomatik gelen bir mesaj. Bugün zaten tatil. Pazartesi günü cevap gelmezse Salı günü tekrar sorun lütfen.
    Umarım mülakat dağıtırlar🙏

• @mesut57 teşekkür ederim inşallah 🙏

• Merhaba arkadaşlar. Sanırım yeni cut off olmuş arkadaşlardan hiç mülakat alan olmamış değil mi?

• Bende bugüne bilet aldım apar topar ve gidiyorum New York a incem muhakkak burdan gelişmeleri bildiririm

• @bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar. Sanırım yeni cut off olmuş arkadaşlardan hiç mülakat alan olmamış değil mi?

Merhaba, şuan yok, dileğim bu hafta içinde almaları.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |