Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Your case will be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in the country of your nationality, as noted in your original application. If you wish to request an interview at a different post, you must upload documents that demonstrate your residence in that country.

• @aysegul

Before we can process your Diversity Visa application, each applicant in your case must complete Form DS-260, the Online Immigrant Visa and Alien Registration Application. To access the online form, click on the link to the right of an applicant's name below, under the "IV Application" heading.

If a person in your family is not listed below, click the “Add Applicant” button to add him or her. Derivative applicants for the DV program include spouses or children under the age of 21 who meet the requirements of U.S. immigration law. Filling out an application does not guarantee that an individual will qualify as a derivative in your case. This can only be decided by a consular officer at your visa interview.

If you have any questions, please contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday).

Your case will be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in the country of your nationality, as noted in your original application. If you wish to request an interview at a different post, you must upload documents that demonstrate your residence in that country.

• @aysegul Ceac a 1 ocaktan önce giremiyorduk dimi? Ben bakmaya çalıştığımda hata alıyordum ve pasaport numarası istiyor henüz pasaport çıkartmadım ben.

• ⭐⭐⭐⭐

@aimrenk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul

Before we can process your Diversity Visa application, each applicant in your case must complete Form DS-260, the Online Immigrant Visa and Alien Registration Application. To access the online form, click on the link to the right of an applicant's name below, under the "IV Application" heading.

If a person in your family is not listed below, click the “Add Applicant” button to add him or her. Derivative applicants for the DV program include spouses or children under the age of 21 who meet the requirements of U.S. immigration law. Filling out an application does not guarantee that an individual will qualify as a derivative in your case. This can only be decided by a consular officer at your visa interview.

**> **If you have any questions, please contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday).

Your case will be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in the country of your nationality, as noted in your original application. If you wish to request an interview at a different post, you must upload documents that demonstrate your residence in that country.

Bold yaptığım büyük font olan kısmı eklemişler, bende o yok, bir de 2.paragraf bende o şekilde değil biraz daha kısa şekilde yazıyor.
    Yani önemli bir değişiklik yokmuş 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa ceac ta check status e giremiyoruz 1 ocaktan önce, ds260ların olduğu sayfaya girebiliyoruz tabiki. Ve pasaport numarası istendiğini hatırlamıyorum.

• @aysegul civil documents kısmı umutlandırıcı olabilir mi sizce?

• uscis x hesabından paylaşım yaptı atamıyorum da bilginiz olsun

• @aysegul pasaport numarasını check status ekranında istiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s normalde civil doc. dedikleri zaten mülakatta beyan ve teslim ettiğimiz nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı gibi belgeler olması lazım. Yani yeni durumda ne farkedecek bilemedim. Zaten o belgeleri veriyoruz biz, ama ne bileyim aklıma sadece mülakatlara devam edecekleri ama buna, o sekmeden mülakattan önce birkaç evrak yükleme vs gibi bir uygulamayla devam edebilecekleri gibi birşeyler geliyor ama tamamen sallama tahmin yani şuan aklıma geliyor. Eskiden evrak gönderimi vardı eskiler bilir, onun gibi birşey belki de, hani ön araştırma için vs. ne bileyim sesli düşündüm, kafam çorba gibi şuan, saçmalamadığımı umuyorum 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa 1 ocaktan önce giremeyeceğimiz için hiç bakmıyordum, doğrudur.

• @aysegul estağfurullah. Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bu süreç o kadae stresli geçiyor ki her gün farklı bir haberle uyanıyoruz. Umarım güzel haberler gelir. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus
    Gayet sert bir açıklama yapmışlar, da yani daha net birşeyler söyleselermiş keşke..

@USCIS
    At the direction of President Trump and Secretary Noem, USCIS is immediately suspending its role in the Diversity Visa program to protect Americans from criminal aliens.

This dangerous program continues to raise significant security concerns as it can attract the worst of the worst from participating countries.

America cannot continue importing terrorists, murderers, and lawbreakers through this program.

• @aysegul evet yani olanı resmi sayfa paylaşmış gibi yine net ne anlamam lazım bilemedim 🙂

• @aysegul Bildiğin korkutmaya oynuyor bunlar...

• En erken tarihe bilet alıp gitmeyi düşünenler var mı aramızda ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın öncelikle imzanızı güncellemenizi rica edeceğim.(sağlık muayenesine girdiğinizi ve vizenizi aldığınızı zannediyorum)
    Bu akşam giden arkadaşımız var, 20si akşamı giden var, 24 ve 27 diye devam ediyor. Burayı ve yeni başlığı takip edin, çokça arkadaşımız paylaşıyor planlarını.

• Merhaba, dun gelen haberler hepimizi etkiledi Ben 14 Kasimda vizemi almistim.Ama esim annesi rahatsiz oldugundan randevuya katilamamisti. Annesi simdi daha iyi oldugu icin 18.12.2025 de esim icin yeni randevu tarihi olusturmak icin basvuru yaptik ve ön onay formunu gonderdik.Dun bu haberden sonra bize aksama dogru mail geldi randevu tarihi secenegi sunuyordu ve en gec 17 subat tarihi gozukuyordu.Ozellikle en gec tarihe bakmak istedik .Bu kararin randevulara etkisi var mi diye.Sadece bilgilendirmek istedim.

• Cuma günü vize alan birisinin mesajını gördüm. Yani henüz konsolosluklara giden bir karar yok diye yorumlayabiliriz bunu.
    Ek bir bilgi olarakta önceki yıllarda yeşil kart çekilişi vizesi ile amerikaya yerleşmiş bir kişinin vatandaşlık seremonisinin iptal edildiğini yazdığı bir yorum okudum bugün. Yine bir başka kişide yemin töreninde çekiliş vizesi ile ülkede bulunan eşinin formuna DV diye not düşüldüğü ve yemin töreninin son anda iptal edildiğini yazmış. DV süreci duraklatıldığı için DV green card sahiplerinin vatandaşlık sürecinin de şuan da tamamlanamayacağı söylenmiş kendisine.

• @tulay bu gelişme için teşekkürler. Böyle haberler gerçekten içimize su serpiyor. Umarım yakınınız sağlığına kavuşur ve sağ salim gidersiniz.

• @uonur26 umuyoruz ki öyle olur. Yeni randevular dağıtıldığında bir nebze daha emin olabiliriz buna.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |