DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
-
@swadze bizim biletlerimiz de 12 Ocak tarihinde. O kadar tedirginim ki şu anda. Keşke daha önceye alsaydık diyorum 😔 bi an önce gidip gelseydik hayırlısıyla 🥺
-
Arkadaslar oncelikle cok gecmis olsun, sizler adina uzgunum. Nen DV2025 ile Subat 2025'te Amerika'ya yerlestim. Nacizane tavsiyem interview olup, kartlarinizi aldi iseniz ulkeye giris tarihinizi ertelemeyin, yerinizde olsam yarina ucak bileti alir gelirdim. Trump politikasi cok serttir, isinizi sansa birakmayin derim. Selamlar
-
@sencansinaygun hayır, bu mümkün değil.
sadece fiziki olarak kartınıza sahip olduğunuza emin olun.
çünkü vize, ilk girişinizi yapmış olsanız bile onlar için vizedir, gc değil. -
@hDundar bu adam direkt kararname ile imzalayıp geçirebilir mi böyle bir kararı? Süreç varsa kaç gün sürer vs vs gibi sorularımız var? Bu ileti daha fazla tedirginliğe sebep oldu maalesef 😔
-
-
@gucarslan o zaman tek ümidimiz herkes gidene kadar bu kararı imzalamaması ve en azından kendim için bir dilekte bulunacaksam 12 ocaktan sonra imzalaması olacak.
Hiçbir şey önemli değil ama içeride umudumuz kalacak 😔 -
@gucarslan Fiziki kartları da Revoke etme şansları var/ değil mi ?
-
@Selimdiskaya52 hayır. milyonlarca göçmen demek bu olasılığı yok.
-
@gucarslan Trump baştayken never say never diyorum nedense.
-
@gucarslan Uğur hocam merhaba 12 ekimde Amerikaya geldim ve pasaportuma dv1 mührü basıldı cbp memurları tarafından SSN im 10 güne geldi ama Fiziksel Green card hala gelmedi şuan da New jerseyde yaşıyorum sizce ne zaman gelir benim gibi olan arkadaşları etkilenez inşallah değil mi bu durum
-
@dogukan-altn içeride olan içeride kalır..
-
Eşimle birlikte hemen bilet alıp giriş yapsak, sonra eşim buradaki işleri toparlamak için dönse yeniden girişindi sorun yaşar mı?
-
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Her şerde bir hayır vardır. Daha güzel kapılar açılacak inşallah
-
@gucarslan abi sence DV26 için nasıl olucak kararname sonrası ya Bülten hiç ilerlemiycek girenler dışında başka talihli alınmıycak yada DV26 olağan seyrinde devam edip DV27 için geçerli olucak ama milli güvenlik sorunu olduğu için DV26 dan gelicek kişinin de sorunlu olmadığını nerden bileyim diyip havaalanı kapısından bile dönebiliriz sanırım
-
@bkio hemen alıp gitsek girişte sorun yaşar mıyız diye düşünüyoruz biz de. uscis ödemesi falan yaparken diye binbir düsünce
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan hocam selamlar bende ülkeye henüz ilk girişimi sağlamadım 28 Aralıkta Uçağım var sizce sıkıntı olur mu bilet tarihimi da öne almalımıyım ? şimdiden çok teşekkür ederim
-
@Selimdiskaya52 Düşünüldüğünde Saldırının zanlısıda aynı şekilde adli sicil kaydını vs vererek DV1 e hak kazanmıştı Girişte İŞİD militanımısınız sorusuna Evet cevabıno vermiycekseniz bu düşük bir ihtimal gibi geliyor
-
@cncncnr, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
@gucarslan peki greencard vizesini almış ancak Amerika'ya henüz giriş yapmamış olanlar hakkında bir düşünceniz, öngörünüz ya da tavsiyeniz var mı
Eger hali hazirda vizenizi aldiniz ancak henuz giris yapmadiysaniz, ilk girisinizi hizlica yapin derim. Gerekirse ucaktan inin, 2 dakika Amerika havasi soluyup sonraki ucakla geri donun ama ilk girisi yapin. greencardinizin basim islemi bir an once baslasin.
-
@mertcanaydin, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
@gucarslan hocam selamlar bende ülkeye henüz ilk girişimi sağlamadım 28 Aralıkta Uçağım var sizce sıkıntı olur mu bilet tarihimi da öne almalımıyım ? şimdiden çok teşekkür ederim
yukarıdaki soruya genel bir bilgi vereyim, kişiden bağımsız;
ben sadece, mümkün olan en kısa sürede ilk girişinizi yapın diyebilirim.
x gün erken mi, y gün geç mi bilemem. yaşadığımız tecrübeler saatlerin bile bu konuda önemli olduğu.
yukarda anlattım, uçaktan indirilen arkadaşlarımız oldu DV2020'de. daha başka ne diyeyim size..
28 aralık geç değil desem, malum manyak çıkıp sabah imzalasa ne yapacağız.bu yüzden lütfen ama lütfen kararları kendi planınıza, imkanınıza, içgüdülerinize göre verin.
ama acele edin, lütfen acele edin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum