Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik sizin vesilenizle bu linki paylaşmış olayım, bu birkaç gün içinde uscis fee ödeyenimiz çok olacak, faydalanabilirler..
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/1217

• @ucangeyik odenebiliyormus. bilgilendirme olmasi acisindan odemeyi yasarken herhangi bir problemle karsilasmadigimi da soylemek isterim.

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi aileniz ankarada açilan uscis ofisinde mi verdi acaba?

• @aysegul cok tesekkurler aysegul hanim, anlik stresle konu basliklarini incelemeye vakit bulamadim ama kisa bir arama yapinca gordum ben de bu postu ve odemeyi tamamlayabildim. tekrardan tesekkur ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik rica ederim, şuan farklı bir durum içindeyiz, herseyi arayarak bulmak zor olacak hepimiz için, o yüzden linki gerçekten siz bakıp cevabını bulun diye değil, ödeme işine girisenlere kılavuz olur diye paylaştım👍🏻 Ben de oderken o başlığa bakarım çünkü 😁
    Hayırlı olsun bu arada.

• @aysegul tesekkur ederim 🙂

• @zakaria cok sevindim bana gelmedi 8800 enteresan

• ⭐⭐⭐⭐

@earslann Ben genelde olumlu düşünen ve bunu dile getiren biriyim, çok uçuk olmadığı sürece bu olumlu öngörülerimin zamanla gerçeğe dönüştüğünü de sıkça gördüm 🙂

2026 talihlileri için, şu aşamada, yeni açıklanan bülten sonrasında mülakat dağıtımı yapılıp yapılmayacağını ve mülakata girenlerin vizelerini alıp alamayacağını görmek sürecin nasıl ilerleyeceğine dair biraz daha fikir verebilir.

Mülakata girip vizesini alanların, tüm hazırlıklarını tamamlayarak mümkün olan en kısa sürede ilk girişlerini yapmaları yönündeki bu tavsiye gerçekten çok önemli. İlk girişini yapanların kartlarını aldığını öğrenmemiz de bize büyük bir rahatlık sağlayacak.

Henüz mülakat almamış ya da dosyası aktif olmamış kişilerin ise, maalesef biraz daha sabırla ve “kısmet” diyerek süreci takip etmeleri gerekiyor.

Şu an için tek umudum yalnızca 2027 başvurularının iptal edilmiş olması ve 2026 talihlilerinin bu durumdan etkilenmemesi yönünde.

• ⭐⭐⭐⭐

@excan @zakaria 'nın dosyası EU değil, AS dosyasına sahip, daha önce cut off oldu kendisi. O sebeple mülakat alabildi. Şubat için EU'da 8500 üzeri randevu alabilen henüz yok

• ⭐⭐⭐⭐

@excan Bu yeni bülten sonrası yapılan bir dağıtım değil. Sayın @zakaria Şubat ayına değil Ocak ayına mülakat aldı, önceki bültenden mülakat almış oldu, 2NL maili çok geç gelmiş 🙂

• Bu ileti silindi!

• Herkese merhabalar vizemizi aldık normalde marta uçak biletimizi de almıştık ama son karar sonrası 27 aralığa tekrar bilet aldık, benim korkum kapıdan geri çevrilmek sizce bunu yaşar mıyız? 😔

• @Omerfarukyilmaz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar vizemizi aldık normalde marta uçak biletimizi de almıştık ama son karar sonrası 27 aralığa tekrar bilet aldık, benim korkum kapıdan geri çevrilmek sizce bunu yaşar mıyız? 😔

Bu soru işareti olmasaydı bu akşam 19.30 uçağına bilet alırdım

• @Omerfarukyilmaz kimse net olarak bir yanit veremez sanirim bu soruya. umuyorum ki boyle bir sey yasanmasin

• @aysegul yine herkesin imdadına yetiştiğiniz bir ileti 🥰

• @ucangeyik başka da şansımız yok sanırım beklemektense denemek zorundayız, inşallah 2 çocukla orada perişan olmayız

• Bu ileti silindi!

• @swadze yarın sabaha bilet almak üzereydik biz de sonrasında kapıdan geri dönme ihtimali geldi aklımıza. Daha önceden planladığımız 12 ocak’ı bekleme kararı aldık. Giden arkadaşların tecrübelerini bekleyeceğiz 🥺

• @swadze yarın bu sorunuza olumlu bir yanıt vermeyi umuyorum..

• @Omerfarukyilmaz kolay gelsin. umarim boyle bir problem yasanmaz

Benzer Başlıklar

• 221
  • 57
  • 2655
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |