DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
-
@ismailipek iyi hoşta ilk giriş için zaten bir tarih not edilmiş durumda pasaport sayfasında. Yani sınırdan koşarak atlayarak gitmekten ne farkı kalıyor plansız programsız üstelik kazanılan bir hak varken.
-
@gucarslan sonuçta tüm süreçler tamamlandı green card pasaporta işlendi. ben sahiden anlamıyorum güncel durumu ve bilet bakın tavsiyelerini.
-
@brucewayne, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
Pasaportuma green kart vizesini işlettirdim ancak henüz abd'ye giriş sağlamadım. Bu durumda kazanmış olduğum hak halen geçerli mi ?
Bu başlığın ilk iletisinden sonrasını okuyun bu sorunuzun cevabı var.
-
@brucewayne bende 28 aralıkta biletim var fakat erken gitmeyi planlıyorum yaşanan olaylardan
-
@brucewayne, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
@gucarslan sonuçta tüm süreçler tamamlandı green card pasaporta işlendi. ben sahiden anlamıyorum güncel durumu ve bilet bakın tavsiyelerini.
Pasaporta işlenen green card değil vize! O sadece bir vize. O vizeyle ABD'ye giriş yaptıktan sonra GC basıma geçer ve fiziki olarak elinize almanız gerek.
-
12 ocakta uçak biletim var. 23 gün nasıl geçecek şimdi.... zaten stres hali var. Erken (1-2-3-4) gün içinde giriş durumumuz da yok...
-
@brucewayne ırkçı Trump’ın ve ekibinin yasayı nasıl ve hangi detaylarla onayacağı bilinmediği için veriliyor tavsiyeler. Risk alıp sorunsuz da girebilirsiniz, tam tersi durum da yaşanabilir. Gri bir alan var şu an. Kararname 2027 çekilişi itibariye de diyebilir, mevcut giriş yapmayan ve stamp basılmamış pasaportlar için de diyebilir. Trump’a ne kadar güveniyorsanız, ona göre hareket etmelisiniz.
-
@Serapp anlıyorum ne zaman gerçek kararname yayınlanacak sizce ? varsayımlar üzerine insanlar planlar yapamaz. kazanılan hakkı kolayca alacaklar ise boş yere kürek çekmeninde anlamı yok. ıce polislerinin normal vatandaşlarını bile yakaladığı bir gündemden bahsediyoruz. dediğim gibi uçak bileti almak bile maliyetli hem zaman olarak hem de para olarak. kesinleşmeden şansa doğru yolculuk yapmak akıllı gelmiyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@swadze Aynen oyle hocam. Ben de mart icin gitme plani yapıyodum simdi apar topar 12-13 ocak icin bilet almaya calisiyorum. Daha erkene alalım desek Christmas ve yilbasi sebebiyle maliyeti cok artiyor ama bir taraftan hak da yanar mi korkusu var. Gercekten kabus gibi bir surec oldu, dedikleri kadar varmış esas olay kazandıktan sonra basliyormus. Umarim bu sene hak kazanan herkes sorunsuz bir sekilde Amerika'da bulabilir kendini bu kadar stresin uzerine
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Green card başvuruları durdurulmayacaktır veya iptal edilmeyecektir çünkü saldırgan Portekizli ve yaşamını yitiren 2 öğrenciden biri Özbekistanlı Muhammed'dir. Yani bu durum Trump'ın daha önce söylediği "Norveçliler, Danimarkalılar vb. ülkemize yeşil kartla gelmiyor. Gelenler hep 3. Dünya ülkelerindendir." benzeri söylemini haksız çıkaran bir durumdur. Saldırgan Özbekistanlı ve ölen Portekizli olsaydı Green Card başvuruları kesinlikle iptal edilirdi diyebilirdik. Bu nedenle Green Card iptal edilmeyecektir, boş yere üzülmeyin (İptal etmesi kendisini iç siyasette daha da zor duruma sokar, zaten yeterince zor durumda Trump.).
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Vizesi basılmış ama giriş yapmamış kişiler acele davranmak isterlerse bence İrlanda gibi preclearance a dahil olup amerika için pasaport kontrolü o ülke sınırlarında yapılan ülkelerden giriş yapabilirler . Bu sayede direkt abd de inip valizinizi alıp çıkabiliyorsunuz.
-
@bkio neden gözaltına alınacağınızı düşünüyorsunuz ki?
hakkınızda kırmızı bülten çıkartılmamışsa buna sebebiyet verecek bir konu yok ortada.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum