Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• çok üzgünüm numaramız aktif olmuştu acaba hangi tarihe randevu verirler diye heyecandan uyuyamazken bu habere uyanmak, şimdi ne olucak bu durum henüz vize alamayan tüm talihlileri etkileyecek sanırım, henüz çok erken resmi bir açıklama göremedim ama atılan twiti resmi kaynaklar doğrulamış diye okudum umarım en kısa zamanda daha net açıklamalar gelir 😢

• @meral allah yardımcımız olsun çok üzücü, bir kişinin yaptığı herkese mal edilmez umarım. Bu konuyu güvenlik soruşturmasını sıklaştırarak çözebilirlerse daha doğru olur.

• Arkadaş ne çilemiz varmış bu yıl gerçekten sürekli kalp çarpıntısı önce taşıma kalkacak vatandaslık ıstenecek sonra yok once tasıyanlarınkı harıc sımdıde bu tam aktıf olup randevu beklerken ... masraf yap gıt vızenı al haydı bakalım gıremezsın ... surec bunalttı gercekten

• @CARL-COX Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır umarım

• Arkadaşlar, aklımıza gelen tüm felaket senaryolarını yazıp moralleri bozmaya gerek yok...Süreç daha yeni ve bekleyip göreceğiz ne olacağını...Vizesini almış olanlar evet girişlerini hızlandırabilir ama bizler için beklemekten başka şu anda yapacak birşey yok...

• Şuanda tek yapılacak şey beklemek. Gucarslan Bey'in dediği gibi mülakattan çıkmış olanlar bir an önce giriş yaparsa iyi olur, diğerleri zaten bekleyecek.
    Şuanda görünen durum seneye çekiliş olmayacak gibi , bizi etkileyip etkilememesi ilerde belli olur.

• Merhabalar,
    Kararın ardından bir iki gün içinde giriş yapmaya karar verdik geçici olarak. Roma transferli uçuşlarda transit vize gerekiyor mu? Bilgisi olan var mı?

• 15 aralikta aciklanmamasinin sebebide bu olabilir belki belli olunca acikladilar. Umut fakirin ekmegi. Bekleyip gorecegiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc

Diğer EU ülkeleri gibi olması gerek Roma’da da. Tüm uçuş bacakları tek bilette (PNR) düzenlendiyse, her iki uçuş da aynı havayolu veya codeshare anlaşması olan başka bir havayolu tarafından gerçekleştiriliyorsa, uçuşların iniş ve kalkış havalimanları aynı havalimanı ise, aradaki bağlantı süresinin yeterli olmasına da dikkat ederek Schengen veya transit vize olmaksızın, Roma Havalimanında airside bölümü terk etmeden ABD uçağınıza geçebilirsiniz. Uçuş arama motorlarından arama yaptıktan sonra biletlemeyi uçuşu düzenleyen havayolunun kendi web sitesinden almanız daha kontrollü olmanıza yardımcı olacaktır.

• Umarım bu sene etkilenmez ama durdurma yürürlüğe girerseki en kısa sürede bunu devreye sokucaklar zaten DV2027 açılmadı bu adım düşünülerek geriye durdurma için uygulanabilecek kişiler biz kalıyoruz umarım çok yanılıyorumdur ve haksız çıkarım.

• @iibrahimd Durdurma’dan kastınız tam olarak nedir? Böyle bir resmi bilgi verildi mi?

• Benim aklıma şöyle bir şey geldi. 2 gün önce bülten açıklandı ve asya iki kart artı , eu da nispetten beklendiği şekilde artı .
    Bence DOS (State Department) ve KCC’ birbirinden habersiz değillerdir , ayrıca araştırdığım kadarıyla da bülten hazırlanma süreci tek günlük bir süreç değil .Bültenin açıklanması ve iptal kararının alınma süreçleri aynı dönem içersin de.
    Yani bu karar bizi etkileyecek olsa bülteni sabit tutar yada yok denecek kadar az artırırlardı .

Tabi bu bir varsayım , başta benim dediğim gibi düşünülmüş olup sonrasında yine de yıkıcı kararlar verebilirler ki inşallah iyimser senaryom olur ..

• @Scythep belki mayıs da olabilir. Yaptığım tahmin ve öngörülere göre bu şekilde devam ederse olabilir. Bende aynı şekilde bekliyorum süreci.

• Yeni bülten ile current olanlardan randevu tarihi için mail gönderen oldu mu? Atanacak yeni randevular da sürecin gidişatı için yol gösterecektir.

• Arkadaşlar ABD ye giriş yapıp 10 gün kalıp tekrar çıkış yapsak bir sonraki girişte sorun yaşar mıyız ? En azından hızlıca bir giriş çıkış yapalım diyoruz.

• 17 ocak’ta giriş yapacaktık. Vize falan basıldı ama henüz giriş yapmayanları etkiler mi acaba ? Bilet bakıyoruz şu an, 17 ocaktan önce giriş çıkış yapsak bir günlüğüne, 17 ocakta girerken dezavantaj olur mu ?

• @kucurizm Yapılıcak en iyi senaryo en erken sürede giriş yapıp Green Cardı aldıktan sonra dönmek sanırım tercih sizin

• Vay arkadaş nedir bu böyle, beni almamak için neler yapıyorlar. Seneler sonra hayalime bu kadar yaklaşmışken hem de.

• Bu bültende mülakat alanlara yapılacak uygulama ve bir sonraki bülten, bekleyenlerin bu karardan nasıl etkileneceğine dair ipucu verecektir ! Kötü düşünmeyelim şimdiden ama herşeye hazırlık olmalıyız artık

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |